Şimdi Ara

künefe mi baklava mı ? (Dev anket) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
9.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git

künefe mi baklava mı ? (Dev anket)

(En Son Oy Tarihi: 16.8.2025)
Giriş
  • künefe candır... baklava çok ağır geliyor nedense
  • güncel
  • Farklı olma çabalarındaki birkaç ergen künefe demiş. Baklava ve diğerleri diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Farklı olma çabalarındaki birkaç ergen künefe demiş. Baklava ve diğerleri diyorum.

alakası yok bence.
    künefe her türlü alır
  • Kaymaklı baklava hatrına baklava.
  • künefe kadayıfın antep fıstıklı ve peynirli halidir ama baklava bambaşka bişeydir emek ister
  • künefe tabi ki..
  • Bence künefe :) ben künefeyi hep altı yanık sert bişi zannediyordum sonra yanlış yerde yemişim meğersem. Yakamoz künefe diye bir yer var izmitte. Altını üstünü çevirerek yapıyorlar hatay usulüymüş. Yumuşacık bildiğin ve bol peynirli. ORada yedim yiyeli künefeyi tek geçerim. Bir de afyon kaymağıyla ya daa maraş dondurması getiriyorlar yanında üff diyorum yine canım çekti.  künefe mi baklava mı ? (Dev anket)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayisigin

Bence künefe :) ben künefeyi hep altı yanık sert bişi zannediyordum sonra yanlış yerde yemişim meğersem. Yakamoz künefe diye bir yer var izmitte. Altını üstünü çevirerek yapıyorlar hatay usulüymüş. Yumuşacık bildiğin ve bol peynirli. ORada yedim yiyeli künefeyi tek geçerim. Bir de afyon kaymağıyla ya daa maraş dondurması getiriyorlar yanında üff diyorum yine canım çekti.
    Reklam yapmaya geldiğin çok belli oluyor sayın CeyCey. 100 senelik konuları hortlatıyorsun. Hadi naş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 9 Mayıs 2018; 10:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fıstıklı, Maraş dondurmalı baklava var iken künefeyi tanımam.

• künefe yazanların zevki yok bence

• hayatımda bir kere künefe yedim bidahada yemem hiç tatlıyla kaşar yan yana koyulurmu midem bulandı tabiki baklava diyorum
  • Künefe.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.