Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sadece Expansion'ı içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Bu sadece Expansion'ı içeriyor.
    2 aydır otomatik üyeliğim yenilyormuş şimdi haberim oluyor . Daha öncede aylık üyelik satın almıştım ancak otomatik ödeme talimatı vermedim. Otomatik ödemeyi nasıl iptal edebilirim arkadaşlar bilen varmı ?
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Mogstation'a girip bi' kontrol edin derim.İptal etme seçenegi olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ama nerden almalıyım ilk önce? D&R de 60 TL uygun mudur sizce?

İmkanın varsa Playstore'dan alabilirsin.48 tl ve taksit imkanı da var.

Alıntıları Göster
    ps4 için oyunu aldıkta 30 day ücretsiz hak verdiler bu hak bittiğinde 30 günlük yeni ödeme alırken sistem ps4 hesabımızımı baz alıyor ?

misal en sık kullandığım psn id UK PSN ( sterlin kur ) ff için yeni kullandığım hesap TR PSN

square-enix de ödeme nereye yapılıyor ve kur farkediyormu misal uk psn ile başlarsam her ay Sterlin ilemi ödeme yapacağım?

• rumi kullanıcısına yanıt
    Oyunun aylık ödemelerinde PSN'in bir etkisi yok. Game-Time'ı direk Mog Station üzerinden SE hesabın EU ise €,NA ise $ olarak alabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

Arkadaşlar linkteki kutulu oyunun içerisinde a realm Reborn da mevcutmudur ? Bilgisi olan İncelerse sevinirim

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/final-fantasy-xiv-heavensward-ps4-oyun-199015328

Oyunu 14 günlük free olarak oynadık çok beğendin a Realm Reborn da almak üzereydik ancak bu versiyonu gördüğümde Psn de satılan dlc yi de içerdiğini Tahmin ederek acele etmedim

Bir incelerseniz merak ediyorum cidden
    Arkadaşlar cevaplandı ise mesajı sileceğim. Pc üzerinden steamde oyunu aldım ve 8gb kurdu. Ancak launcher ekranında 13gb sanırım bir daha indirmeye başladı. Bu normal mi_ Normalse steamden indirdiğimiz ne oluyor? (19lira indirime gireni aldım)

• RaúL kullanıcısına yanıt
    Normal, steam oyunun updatesiz halini yükletiyor size.
  • Ashina kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim indirelim o zaman, bu AKK bitiriyor bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Teşekkür ederim indirelim o zaman, bu AKK bitiriyor bizi
    Oyunu oynayan arkadaşlar var ise genelde hangi serverdalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mit1996

Oyunu oynayan arkadaşlar var ise genelde hangi serverdalar

Alıntıları Göster
    Lich
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmonster25

Lich

Alıntıları Göster
    odin 'deyiz bizde 3 arkadaş - ps4 de oynuyoruz.... paytak ördeği ile gezinen birini görürseniz o ufaklığın adı minnuk prenses
  • quote:

odin 'deyiz bizde 3 arkadaş - ps4 de oynuyoruz.... paytak ördeği ile gezinen birini görürseniz o ufaklığın adı minnuk prenses

Alıntıları Göster
    Ragnarok Legacy(EU) serverında 6 kişi bir türk guildi kurduk oynamaktayiz,gelmek isteyen arkadaşlar oyun içerisinden Lucy Qiu ya mesaj atabilir yada buraya yazabilir,yeni başladik 1 ay oldu Alexander 1 Savage clearladik ama eksik slotlari PF ile dolduruyoruz 3.2 patchi gelmeden mümkünse stabil bir kadro oluşturmak istiyoruz ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariakas -- 9 Şubat 2016; 17:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariakas

Ragnarok Legacy(EU) serverında 6 kişi bir türk guildi kurduk oynamaktayiz,gelmek isteyen arkadaşlar oyun içerisinden Lucy Qiu ya mesaj atabilir yada buraya yazabilir,yeni başladik 1 ay oldu Alexander 1 Savage clearladik ama eksik slotlari PF ile dolduruyoruz 3.2 patchi gelmeden mümkünse stabil bir kadro oluşturmak istiyoruz ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

Alıntıları Göster
    FINAL FANTASY XIV Patch 3.2 - The Gears of Change | PS4, PS3

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

FINAL FANTASY XIV Patch 3.2 - The Gears of Change | PS4, PS3

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunu yeni almış olan olursa henüz aylık ödeme yapmadıysa sistem karşılıklı Recruitment Campaign adı altında ödüller veriyor.... pm ile mail adresinizi yazarsanız kodu mailinize gönderirim....

ya da en pratiği mog station'a girincehttp://sqex.to/Msp kod girme kısmına referans kodumu ekleyebilirsiniz..

Recruitment Code: BPTY4D6U

bu arada eğer ODIN serverda iseniz minnuk prenses mutlaka ekleyin...(psn: minnukprenses)...yeni bir company açtık THE PHOENİX FİRE - ayrıca klanımıza ait Limsa Mist ward 6 / plot 10 ' da ev aldık...4-5 arkadaş sık oynuyoruz bekleriz...

im Scholar and Summoner 60 lvl ( 210 ) Botanik forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 4 Nisan 2016; 15:15:20 >

• quote:

arkadaşlar oyunu yeni almış olan olursa henüz aylık ödeme yapmadıysa sistem karşılıklı Recruitment Campaign adı altında ödüller veriyor.... pm ile mail adresinizi yazarsanız kodu mailinize gönderirim....

ya da en pratiği mog station'a girincehttp://sqex.to/Msp kod girme kısmına referans kodumu ekleyebilirsiniz..

Recruitment Code: BPTY4D6U

bu arada eğer ODIN serverda iseniz minnuk prenses mutlaka ekleyin...(psn: minnukprenses)...yeni bir company açtık THE PHOENİX FİRE - ayrıca klanımıza ait Limsa Mist ward 6 / plot 10 ' da ev aldık...4-5 arkadaş sık oynuyoruz bekleriz...

im Scholar and Summoner 60 lvl ( 210 ) Botanik forever

Alıntıları Göster
    buralar ne kadar ıssız böyle biraz güncel bilgiler paylaşayım sayfamıza dinamiklik gelsin;

biz hala sevinç ile ( joysa ) odin serverda devam ediyoruz,forumdan birkaç arkadaş farklı serverda olmalarına rağmen ziyarete geldiler sağolsun

yeni bir ev daha aldık The Lavender Bed'de ( only ticaret ) - Ward 6 / Plot 54 ..evin dekorasyonu sevince ait gerçekten bu işi iyi biliyor :) üst katı mutfak salon şeklinde dekore ettik alt katı ise daha çok klan havasına uyması için mini bir bar olarak ve bir nevi dinlenme alanı olarak tasarladık....ilave olarak kendimize de private oda tasarladık onlarda gerçekten çok güzel oldu....resimleri yüklerim

mudavimleri iyi bilir dekorasyon için en az 25 milyon gil harcadık diyebilirim,ev fiyatına ulaştı resmen :)

Klanımızın adında geçen The Phoenix Fire / ANKA 'yı andırdığı için videodaki ZU adlı harika mount'dan klanımızdaki herkese aldık (sayımız az malum ) , odin'de günler gayet güzel geçiyor, çok samimi sıcak bir server ODİN, gerçekten birçok üye ile güzel arkadaşlık bağlarımız oluştu..ingilizcemiz çok iyi değil ancak çat pat anlaşıyor insan .....herkesi bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 4 Nisan 2016; 15:51:32 >

• quote:

buralar ne kadar ıssız böyle biraz güncel bilgiler paylaşayım sayfamıza dinamiklik gelsin;

biz hala sevinç ile ( joysa ) odin serverda devam ediyoruz,forumdan birkaç arkadaş farklı serverda olmalarına rağmen ziyarete geldiler sağolsun

yeni bir ev daha aldık The Lavender Bed'de ( only ticaret ) - Ward 6 / Plot 54 ..evin dekorasyonu sevince ait gerçekten bu işi iyi biliyor :) üst katı mutfak salon şeklinde dekore ettik alt katı ise daha çok klan havasına uyması için mini bir bar olarak ve bir nevi dinlenme alanı olarak tasarladık....ilave olarak kendimize de private oda tasarladık onlarda gerçekten çok güzel oldu....resimleri yüklerim

mudavimleri iyi bilir dekorasyon için en az 25 milyon gil harcadık diyebilirim,ev fiyatına ulaştı resmen :)

Klanımızın adında geçen The Phoenix Fire / ANKA 'yı andırdığı için videodaki ZU adlı harika mount'dan klanımızdaki herkese aldık (sayımız az malum ) , odin'de günler gayet güzel geçiyor, çok samimi sıcak bir server ODİN, gerçekten birçok üye ile güzel arkadaşlık bağlarımız oluştu..ingilizcemiz çok iyi değil ancak çat pat anlaşıyor insan .....herkesi bekleriz

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Buralar baya bir ıssızlaşmış bare yazıyım.

Bir aydır oynamıyordum free login etkinliği çerçevesince bende girip bir bakıyım dedim, yine ısındım ve oynayayasım var. Lakin burada gördüğüm çoğu kişi sanırım oldukça ileri seviyede ve aklımda birkaç soru var ve bu sorular gitmeden başlayamayacağım gibi gözüküyor.

İlk olarak; çocukluktan beri oyun oynayan birisiyim. İngilizceylede inanılmaz haşır neşirim. Bugüne kadar neredeyse hiçbir oyunu anlamadan ot gibi oynamışlığım yoktur. Ama bu oyunda kullanılan İngilizce nedir arkadaş. Her bir questte, özellikle main questlerde translate açıp tek tek kelime bakar oldum. 10 kelime varsa 7'sini bilmiyorum. Hatta oyundan bir ara o kadar koptum ki, oynadığım level'a kadar olan main questleri açıklayan özetleyen yazılar okudum, videolar izledim. Elin YouTube'daki Reddit'teki adamı bu hikayeyi bana anlatabiliyorda bu oyun neden bu kadar kasıyor ? İsmi gibi fantastik kelimeler mi kullanmak istiyor.

Bende mi anormallik var, yoksa bu oyunun dili mi ağır ? İnternette araştırdım filan ama böyle bir kanıya ulaşanı görmedim. Sanırım bu konudaki eksiklik bende ama yinede yorumlarınızı bekliyorum.

İkinci olarak; Shiva sunucusundayım. Türklerin bu oyundaki popülasyonunun ne denli az olduğunu biliyorum ama şu anda aktif bir Türk FC var mı ? Üst mesajda gördüğüm kadarıyla var ama alım koşulları osu busu var mıdır öğrenmek istiyorum. Gerekirse sunucu değişimide yaparım maksat anlaşabileceğim birlikte oynayıp zaman geçirebileceğim insanlar bulayım. MMORPG'ler konusunda pek bilgim yok ama elimden geleni yapıyorum. 34 Level GLA'yım.

Herkese iyi oyunlar.

• Berkin Kayalar B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Evet oyunda kullanılan İngilizce biraz ağır.Eski kelimeler ağırlıkta.Ana dili İngilizce olan kişiler için sorun teşkil etmiyor muhtemelen.İleride daha da ağırlaşıyor bu dil.

Shiva, Alman oyuncuların ağırlıklı olduğu bir server.2-3 serverda küçük Türk toplulukları var.Şu an sanırım en aktif Türk oyuncuları Ragnarok serverında.Odin'de de 4-5 kişi oynuyor sanırım.En fazla kişi Lich'teydi fakat artık çoğu kişi oynamıyor oyunu.
  • quote:

Selamlar,

Evet oyunda kullanılan İngilizce biraz ağır.Eski kelimeler ağırlıkta.Ana dili İngilizce olan kişiler için sorun teşkil etmiyor muhtemelen.İleride daha da ağırlaşıyor bu dil.

Shiva, Alman oyuncuların ağırlıklı olduğu bir server.2-3 serverda küçük Türk toplulukları var.Şu an sanırım en aktif Türk oyuncuları Ragnarok serverında.Odin'de de 4-5 kişi oynuyor sanırım.En fazla kişi Lich'teydi fakat artık çoğu kişi oynamıyor oyunu.

Duyduğuma sevindim. İleride dahada ağırlaşıyorsa yandık. Artık gülü seven dikenine katlanır mantığında devam edeceğiz :)

Sunucu transfer olayınıda gideceğim FC ye göre yapacağım o zaman dediğiniz gibi Türklerin kesin ve net olduğu bir sunucu olmadığına göre.

Cevabınız için çok teşekkürler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkin Kayalar

quote:

Selamlar,

Duyduğuma sevindim. İleride dahada ağırlaşıyorsa yandık. Artık gülü seven dikenine katlanır mantığında devam edeceğiz :)

Sunucu transfer olayınıda gideceğim FC ye göre yapacağım o zaman dediğiniz gibi Türklerin kesin ve net olduğu bir sunucu olmadığına göre.

Cevabınız için çok teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Oyun için Türklerin oluşturduğu aktif bir site falan var mı? 3 yıl kadar önce 14 günlük deneme sürümünü oynamıştım şimdi satın aldım Cerberus serverinde başladım.

• Yedaself kullanıcısına yanıt
    Yok.Ancak çeşitli serverlda toplanmış Türk arkadaşlar var.Ragnarok ve Odin'de oynayan arkadaşlar mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.