Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
88
Favori
144.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

2 gün mtu ile sömürüdm ancak şuan bi zorrentimde 400 kbyi göremedim bile.sanırm zorrentlarda seedbox kullanalara denk gelince couşuyor.du bakalım bu bitsin noluyo görecez

Alıntıları Göster
    Valla faydalandığım oldu da bir kaç gündür deneyip bozuyorlardı falan sanki. Şimdi MTU değiştirmek hiç çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melmur

TTnete gelecek zamlardan sonra artık Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. Bu program superonline'da etki ediyormu?

bu program dsl için geçerli.süperde akk sonrası fiziksel hat 3 mbite düşerse etkilemez.ttnette hızı düşürmek için yaılım kullanılıyor.zaman zaman da aşılıyor yazılım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tri-Pod

Elinize sağlık teşekkürler

Alıntıları Göster
    kullanıcıların deneyip onayladığı mtu değerleri bir veri tabanına atılıp programa entegre edilirse kullanışlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

kullanıcıların deneyip onayladığı mtu değerleri bir veri tabanına atılıp programa entegre edilirse kullanışlı olur

mtu oalyı sürekliliğini kaybetti.ve yeni bişey artık hız tst siteleir tamamen yalan oldu.resme bakın.kanak sayısı yüksek oplmasına rağmen 300 kbyi göremiyorum ama aynı anda hız test 11 mbit felan geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

mtu oalyı sürekliliğini kaybetti.ve yeni bişey artık hız tst siteleir tamamen yalan oldu.resme bakın.kanak sayısı yüksek oplmasına rağmen 300 kbyi göremiyorum ama aynı anda hız test 11 mbit felan geliyor

Alıntıları Göster
    mtu hala işe yarıyor yeterki modeminize uygun değeri bulun.Tplink modem kullanıyorum akk hız düşümü sonunda mtu ayarlarını değiştiriyorum son hızda download yapmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

mtu hala işe yarıyor yeterki modeminize uygun değeri bulun.Tplink modem kullanıyorum akk hız düşümü sonunda mtu ayarlarını değiştiriyorum son hızda download yapmaya devam.

Alıntıları Göster

Yanlış yaptığım bir yermi var yoksa artık çalışmıyormu program ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 12 Kasım 2012; 22:00:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

AKk ye takıldım hızım 3 e düştü ...Airties 5340 MTU 150 yaptım torrent sabit saniyede 1 Mb :)siteler açılmıyor ama 7/24 saat sonuna kadar yükleniyorum :D

Alıntıları Göster
    Beyler idm için mtu ayarını nasıl yapıyorsunuz, torrent'i yapıyorum da idm'de değişmiyor hız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Alıntıları Göster
    tp link için mtu değeriniz nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSaw

tp link için mtu değeriniz nedir acaba?

Alıntıları Göster
    arklar 5650 için mtu değeri bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saygi

@emirilhan
    Sizin programdan değiştirdiğinizde olduğunu zaten biliyorum ama ben bir program çalışsın jdownloader indirsin, ie ya da firefox geznsin. Mod değiştirmeye gerek olmasın demek isemiştim.
    Ama ilemi modemden ayar yapamay gerek oladan pratikleştirdiği için gayet kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. LYS için de epeyce dua alacağınızdan eminim. TTnet ise beddua eder mi bilmem :))

dediğiniz yapılabilir, teknik olarak mümkün gözüküyor.. ama biraz uğraşmak gerekecek, yeni sürümde eklemeye çalışacağım..
    LYS konusunda da çok teşekkür ederim herkese, inşallah Bilgisayar müh. kazanabilirsek çok güzel olacak ama hayırlısı

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkCards dizini altında ağ bağdaştıcıları var zaten bunu programla çekip yazdırabilirsin

benimde yarın sınavım var bende bilgisayar müh. istiyorum ama benimki artık seneye kaldı bu seneden pek ümitli değilim.
    bende kendimi program yazmaya verdim

umarım herşey istediğin gibi olur bağdaştırıcı listesinin orada olduğunu biliyorum fakat bana lazım olan o değildi, yoksa orayı combobox'a atacaktım.. "Yerel Ağ Bağlantısı, Kablosuz Ağ Bağlantısı" şeklinde gerekiyor.. biraz araştırma yaparsam halledebilirim sanıyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben doping adsl kullanıyorum ancak şu anda elimde pikatel combomax modem var ttnet vermiş olduğu bu modemden internete giriyorum yani ttnetin vermiş olduğu modem ile mtu ayarı yapsam hızım artarmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeefes22

Arkadaşlar ben doping adsl kullanıyorum ancak şu anda elimde pikatel combomax modem var ttnet vermiş olduğu bu modemden internete giriyorum yani ttnetin vermiş olduğu modem ile mtu ayarı yapsam hızım artarmı acaba ?

ttnetteki hız artışı sismtein yazılımsal olup aslında siizn bağlantınızı düşürmemsidir.modeme gelen bağlantı yine 8-16-20 artık endedilerse o olduğu için.modmeden kontrole din.eğer böyle ise oalcaktır.
  • quote:

quote:

ttnetteki hız artışı sismtein yazılımsal olup aslında siizn bağlantınızı düşürmemsidir.modeme gelen bağlantı yine 8-16-20 artık endedilerse o olduğu için.modmeden kontrole din.eğer böyle ise oalcaktır.

Tamam hocam ben şu anda 8 mbs kullanıyorum ama Hat Hızı - Gönderilen (Kbps): 797 Hat Hızı - Alınan (Kbps): 2999 bu durumda ben bi değişiklik yapsamda bi fark etmeyicek doğrumu anlamışım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 19 Kasım 2012; 15:49:06 >

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam ben şu anda 8 mbs kullanıyorum ama Hat Hızı - Gönderilen (Kbps): 797 Hat Hızı - Alınan (Kbps): 2999 bu durumda ben bi değişiklik yapsamda bi fark etmeyicek doğrumu anlamışım ?

evet.bi değişiklik olmayacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam saolun biz akk ile devam edicez anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam saolun biz akk ile devam edicez anlaşılan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar programdaki mtu kısmına modemin orjinal rakamını 1492 mi giricez yoksa kendimiz değiştirdiğimiz yeni MTU değerini mi giricez orayı tam olarak anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adocat

Arkadaşlar programdaki mtu kısmına modemin orjinal rakamını 1492 mi giricez yoksa kendimiz değiştirdiğimiz yeni MTU değerini mi giricez orayı tam olarak anlamadım.

Alıntıları Göster
    TPLİNK 8901g modem var. Çok uğraştım. Birçok MTU değeri denedim. Program çalışıyor. Gezinti modunda internette gezebiliyorum ama indirme 320 kbps geçmiyor. İndirme modunda ise zorrent 100 kbps civarına düşüyor ve yükselmiyor. İnternette gezinti yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

TPLİNK 8901g modem var. Çok uğraştım. Birçok MTU değeri denedim. Program çalışıyor. Gezinti modunda internette gezebiliyorum ama indirme 320 kbps geçmiyor. İndirme modunda ise zorrent 100 kbps civarına düşüyor ve yükselmiyor. İnternette gezinti yapılmıyor.

telekom bağlantıların iyice suyunu çıakrdı.microsoftdan dosya çekreken akk yok başka her sitede var.bu nasıl bi iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

yanlış yapıyorsun tabiyki. modemden mtuyu 300 e ayarlayacaksın. sonra netmtu ya girip ordaki mtuyuda 300 yapacaksın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

quote:

quote:

@emirilhan
    Sizin programdan değiştirdiğinizde olduğunu zaten biliyorum ama ben bir program çalışsın jdownloader indirsin, ie ya da firefox geznsin. Mod değiştirmeye gerek olmasın demek isemiştim.
    Ama ilemi modemden ayar yapamay gerek oladan pratikleştirdiği için gayet kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. LYS için de epeyce dua alacağınızdan eminim. TTnet ise beddua eder mi bilmem :))

dediğiniz yapılabilir, teknik olarak mümkün gözüküyor.. ama biraz uğraşmak gerekecek, yeni sürümde eklemeye çalışacağım..
    LYS konusunda da çok teşekkür ederim herkese, inşallah Bilgisayar müh. kazanabilirsek çok güzel olacak ama hayırlısı

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkCards dizini altında ağ bağdaştıcıları var zaten bunu programla çekip yazdırabilirsin

benimde yarın sınavım var bende bilgisayar müh. istiyorum ama benimki artık seneye kaldı bu seneden pek ümitli değilim.
    bende kendimi program yazmaya verdim

umarım herşey istediğin gibi olur bağdaştırıcı listesinin orada olduğunu biliyorum fakat bana lazım olan o değildi, yoksa orayı combobox'a atacaktım.. "Yerel Ağ Bağlantısı, Kablosuz Ağ Bağlantısı" şeklinde gerekiyor.. biraz araştırma yaparsam halledebilirim sanıyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba biz ttnet 50gb kotalıyı ortak olarak kullanıyoruz fakat modem bizde değil. Bu programı modem olmadan kullanabiliyormuyuz ? birde ben indirme modundayken diğer pclerde indirme modundamı oluyor yoksa onlarda sorunsuz internete girilebiliyormu ?

• quote:

quote:

392 değeri kısa nir süre için işe yaradı ama sonra yine eski hız döndük. SAnırım çok özel değerlerde işe yarıyor ve her hatta da garanti değil. Bende DSL var ama altta binada fiber dolap mevcut.

programı indirme moduna alıp, kapatın.. öncelikle modemden değişik mtu'lar deneyerek yüksek hızı yakalamanız gerekiyor, indirme mtu değiştirdikten sonra 120 ile devam ediyorsa indirmeyi iptal edip, tekrar başlatın.. yükselmediyse farklı mtu'lar deneyip uygun olan mtu'yu bulun.. bulduğunuz zaman program işe yarayacaktır..

Sorun uygun mtu yu bulmakta ,ancak ttnet mtu olayına çözüm bulmuş galiba.hiç bir şeye yaramıyor.senin program net limiter programı gibi çalışıyor galiba.istediğin programa istediğin kadar bandwith ayarlıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.