Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
88
Favori
144.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Arkadaşlar RT 102 kullanıyorum. Bir türlü çalıştıramadım. Acaba modem mi değiştirsem...

üstte cevaplar var, 300 den başlayarak 400'e 10'ar 10'ar değerleri deneyin.. pardus dosyasını indirmeyi deneyin, indirme hızlanmazsa durdur-başlat yaparak hızlandırın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: loaodz

netmtu torrent indirme hızını değiştiriyormu? İDM hızım değişti ama torrent hala aynı :)) çokmu şey istedim !!

Programı kullanan arkadaşlardan bazıları hıza katkısı olduğunu söyledi, bu durumu ben açıkçası test etmedim ama belki işe yarayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Arkadaşlar RT 102 kullanıyorum. Bir türlü çalıştıramadım. Acaba modem mi değiştirsem...

Alıntıları Göster
    Modemi mtu ayarına uygun hale getirin diyor , nasıl yapabilirim ? pikatel airmax101
  • quote:

Orijinalden alıntı: William06

Modemi mtu ayarına uygun hale getirin diyor , nasıl yapabilirim ? pikatel airmax101

önceki sayfalarda Pikatel AirMax 101 ile ilgili veriler verilmişti..
  • quote:

İmzamda videolu anlatım mevcut.
  • quote:

bu program u torrentte işe yarıyormu?

Ben denedim 200 kb geçemedim 16mb net var ama download managerde 1200 kb gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

netmtu torrent indirme hızını değiştiriyormu? İDM hızım değişti ama torrent hala aynı :)) çokmu şey istedim !!

Programı kullanan arkadaşlardan bazıları hıza katkısı olduğunu söyledi, bu durumu ben açıkçası test etmedim ama belki işe yarayabilir..

torrent in içine bazı değerler filan mı yazmak gerekiyor acaba? olayla ilgilenen torrent hakkında bilgisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim!!
    idm hızım 700 lerden aşağı düşmüyor programı yapanları çok tebrik ediyorum son yıllarda bu kadar şaşırdığım birşey hatırlamıyorum :))
    lübnana gecirmiş gibi hissediyorum kendimi !!
  • quote:

quote:

quote:

torrent in içine bazı değerler filan mı yazmak gerekiyor acaba? olayla ilgilenen torrent hakkında bilgisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim!!
    idm hızım 700 lerden aşağı düşmüyor programı yapanları çok tebrik ediyorum son yıllarda bu kadar şaşırdığım birşey hatırlamıyorum :))
    lübnana gecirmiş gibi hissediyorum kendimi !!

Alıntıları Göster
    Videoyu izleyenler ve telnet'i açamayanlar için şöyle ki windows 7 de telnet default olarak kapalıdır.Açmak için Denetim Masası > Programlar > Windows Özelliklerini aç veya kapat > Telnet istemcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

çok stabil olmamak kaydı ile 197 ler filan yazmaya başladı şimdi !! torrente de 700 leri görsem Refik Hariri yi kucağımda görmüş gibi olacağım !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

quote:

Verdiğiniz linkteki videoda netmtu programı kullanılmadan yapılıyo dün ordaki gibi elle çok mtu denedim fakat hiç bi artış göremedim sadece internete girmeme engel oluyodu mtu değiştirmek
    tekrar bu linki vermenizden netmtu programının pikatelde çalışmadığını anlıyorum ? olsun sorun değil yinede yaptığınız işi takdir ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Videoyu izleyenler ve telnet'i açamayanlar için şöyle ki windows 7 de telnet default olarak kapalıdır.Açmak için Denetim Masası > Programlar > Windows Özelliklerini aç veya kapat > Telnet istemcisi

Telnet olmadan mtu olmuyormu yani?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

çok stabil olmamak kaydı ile 197 ler filan yazmaya başladı şimdi !! torrente de 700 leri görsem Refik Hariri yi kucağımda görmüş gibi olacağım !!

Alıntıları Göster
    Program torrent üzerindede etkilidir.

Torret: 550kb/sn ( bazı torrentlerde 800kb/sn )
    Kullandığım mtu: 100,199

İDM: 780kb/sn hiç değişmiyor stabil :)
    Kullandığım mtu: 392,450

• quote:

Orijinalden alıntı: The4841VFp

Program torrent üzerindede etkilidir.

Torret: 550kb/sn ( bazı torrentlerde 800kb/sn )
    Kullandığım mtu: 100,199

İDM: 780kb/sn hiç değişmiyor stabil :)
    Kullandığım mtu: 392,450

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Steam için kullandığınız belli bir MTU değeri var mı? Bir de 392 yapınca Google, Facebook vb. sitelere giremiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Verdiğiniz linkteki videoda netmtu programı kullanılmadan yapılıyo dün ordaki gibi elle çok mtu denedim fakat hiç bi artış göremedim sadece internete girmeme engel oluyodu mtu değiştirmek
    tekrar bu linki vermenizden netmtu programının pikatelde çalışmadığını anlıyorum ? olsun sorun değil yinede yaptığınız işi takdir ediyorum.

Bakın siz programın amacını anlamamışsınız.

Şöyleki;

Öncelikle bir mtu değeri girmeniz gerekiyor modeme, eğer modemizde mtu girme yeri varsa ve istediğiniz değeri girmenize izin veriyorsa modem üzerinden mtu girebilirsiniz.

Momdemimde yok derseniz veyahut var ama belirli bir mtu değeri altına girmeme izin vermiyor derseniz benim imzamdaki telnet yöntemiyle istediğiniz değeri modeme gireceksiniz.

Buraya kadar programlık işimiz yok. O yüzden videodada programı göremiyorsunuz.

Bundan sonra programa ihtiyacımız olacak.

Modeme verdiğiniz değeri programa ekleyeceksiniz.

Ve download...

Ekleme("1"):

Pikatel modemde çalışmaza inanın o videolar orada 1dk durmaz ;)

Ekleme("2"):

Benim ilk çektiğim video zamanında bu program piyasada yoktu :) Belki olsaydı ona göre çekerdik videoyu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The4841VFp -- 24 Haziran 2012; 21:10:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

Hocam yok yani modeme bağlantı kurmak için dedim ben onu.Bağlantıyı telnetle sağlayabilirsin(tabi başka programlar da var bunun için)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yok yani modeme bağlantı kurmak için dedim ben onu.Bağlantıyı telnetle sağlayabilirsin(tabi başka programlar da var bunun için)

Programa gerek yok o zaman,uğraşırım telnetle.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

mtu değiştirdiğimizde niye sadece torrrent e etkisi oluyor?
    idm ye olmuyor?
    j downloadera olmuyor yada?

İDM için 392 yada 450 değerini deneyin. Ben bu değerle idm'de full hız indiriyorum.

Fakat mtu bir açık oldugu için her link son hızda inmiyor.

Örn. youtube'da bir video'da hızlı inerken diğerinde 100 kb/sn geçemeyebiliyor.

ben de 392 kullanıyorum torrent 900 kb ama idm 250 hala :) idm 900 olaydı iyiydi

900 değilde 700 ile indiriyorum. Yani gayet yeterli benim için :)

idm olayını hala çözemedim bir türlü hızlanmadı onun yüzünden premiumlar boşa gitçek :)

Alıntıları Göster
    İşe yarıyor yapan arkadaşına eline sağlık. Sınavlarında başarılar diliyorum....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saygi

@emirilhan
    Sizin programdan değiştirdiğinizde olduğunu zaten biliyorum ama ben bir program çalışsın jdownloader indirsin, ie ya da firefox geznsin. Mod değiştirmeye gerek olmasın demek isemiştim.
    Ama ilemi modemden ayar yapamay gerek oladan pratikleştirdiği için gayet kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. LYS için de epeyce dua alacağınızdan eminim. TTnet ise beddua eder mi bilmem :))

dediğiniz yapılabilir, teknik olarak mümkün gözüküyor.. ama biraz uğraşmak gerekecek, yeni sürümde eklemeye çalışacağım..
    LYS konusunda da çok teşekkür ederim herkese, inşallah Bilgisayar müh. kazanabilirsek çok güzel olacak ama hayırlısı

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkCards dizini altında ağ bağdaştıcıları var zaten bunu programla çekip yazdırabilirsin

benimde yarın sınavım var bende bilgisayar müh. istiyorum ama benimki artık seneye kaldı bu seneden pek ümitli değilim.
    bende kendimi program yazmaya verdim

umarım herşey istediğin gibi olur bağdaştırıcı listesinin orada olduğunu biliyorum fakat bana lazım olan o değildi, yoksa orayı combobox'a atacaktım.. "Yerel Ağ Bağlantısı, Kablosuz Ağ Bağlantısı" şeklinde gerekiyor.. biraz araştırma yaparsam halledebilirim sanıyorum.

Alıntıları Göster
    Şimdi bunu indirip 392 yazsam modem arayüzüyle uğraşmama gerek kalmıyacak değil mi?
    Sadece değeri yazıp onaylıyacağım ve torrente başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

quote:

quote:

quote:

Programa gerek yok o zaman,uğraşırım telnetle.

Alıntıları Göster
    MODEM ARAYUUNE YAZMAK ILE TELNET ILE YAZMAK ARASINDA FARK VARMI YOKSA MODEM ARAYUZUNDEN ULAŞAMÖMAYANLŞAR ICIN MI TELNET?

• quote:

Orijinalden alıntı: Backlink

Şimdi bunu indirip 392 yazsam modem arayüzüyle uğraşmama gerek kalmıyacak değil mi?
    Sadece değeri yazıp onaylıyacağım ve torrente başlayacağım.

Alıntıları Göster
    Programı yapan arkadaşın eline sağlık videodaki herşey düzgün bir şekilde anlatılmış.Sınavlarında ve geleceğinde başarılar diliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.