emeğin için çok teşekkürler. yalnız sayfa çok yavaş yükleniyor, keşke ekran görüntülerini link verseydin; biz merak ettiklerimize kendimiz tıklayıp baksaydık. şimdi bu mesajı yazdım, gönder butonuna basmaya korkuyorum bi saat sayfanın yeniden açılmasını bekleyeceğim :)
Alıntıları Göster
kesinklikle üst konu olmalı. çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: 8thsin
kesinklikle üst konu olmalı. çok teşekkürler
Alıntıları Göster
ellerine sağlık super bi arşiv, artık sıkıldıkca oyun değiştirirz
quote:
Orijinalden alıntı: Arda.
ellerine sağlık super bi arşiv, artık sıkıldıkca oyun değiştirirz
Alıntıları Göster
bu sherwood da itemler nerden bulunuo
Aklıma gelmişken konuyu yukarı taşıyım bari yazık olmasın
quote:
Aklıma gelmişken konuyu yukarı taşıyım bari yazık olmasın
Very Good!! Seni Kutsuyorum güzel olmuş ellerine sağlık sahsen ben bukadar ugrasmaya usenirim kafamı duvara vururum adam doverim sonrada bilgin basına gecip sakinleşirim ... tekrar ellerine sağlık!!
quote:
Orijinalden alıntı: nacro
Very Good!! Seni Kutsuyorum güzel olmuş ellerine sağlık sahsen ben bukadar ugrasmaya usenirim kafamı duvara vururum adam doverim sonrada bilgin basına gecip sakinleşirim ... tekrar ellerine sağlık!!
Alıntıları Göster
develop. cd ile yuklenip oynanan oyunlar benim bildiim yanlış bilgi vermiimde ben bildiimi soluyorum tekrar arşiv icn teşekkurler
quote:
develop. cd ile yuklenip oynanan oyunlar benim bildiim yanlış bilgi vermiimde ben bildiimi soluyorum tekrar arşiv icn teşekkurler
Alıntıları Göster
Asıl cevap yazanlar saolsun.
O kadar okunmuş ama okunma sayısına oranla cok az yorum yazılmış.
Daha da up'lamayacagım bu konuyu.
Cevap yazan herkese tşk ederim.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nacro
develeop. dediğin development yani geliştirilme aşamasında demek. yani oyun henüz alfa veya beta olarak dahi oynanabilir değildir. cd ile falan bi alakası yok yani misal ben rohanı bekliyorum kore ve japonyada oynanabilir durumda sanırım ama international bi sitesi yok.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nacro
develeop. dediğin development yani geliştirilme aşamasında demek. yani oyun henüz alfa veya beta olarak dahi oynanabilir değildir. cd ile falan bi alakası yok yani misal ben rohanı bekliyorum kore ve japonyada oynanabilir durumda sanırım ama international bi sitesi yok.
Alıntıları Göster
guzel konu ve mukemmel arsiv en azindan aciklamalar var oyun isimleri de olsa iyi bir keresinde sadece linkler vardi bir arsiv bulmustum simdi onu sildim bunu kaydettim tekrar tesekkurler :)
quote:
Orijinalden alıntı: SenS
guzel konu ve mukemmel arsiv en azindan aciklamalar var oyun isimleri de olsa iyi bir keresinde sadece linkler vardi bir arsiv bulmustum simdi onu sildim bunu kaydettim tekrar tesekkurler :)
Alıntıları Göster
Elini öpmiyim ama bayaa güzel olmus...
Tebrik ederm...
quote:
Orijinalden alıntı: K2MosTHackeR
Elini öpmiyim ama bayaa güzel olmus...
Tebrik ederm...
Alıntıları Göster
güsel olmus cidden.... düsüncem oynamayı bu oyunlardan bazılarını
alıntımı ona göre öpecem bak
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Mentor
alıntımı ona göre öpecem bak
Arkadaslar ben el öpmeyi makara için yazdım
Bu ararada yazı'yı 4-5 siteden alıntı yapıp birleştirdim,2-3 saat arşivi hazırladım yarım saat'e yakın zamanda yazdım.
yada bende öpem süper çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Mentor
yada bende öpem süper çünkü
ellerine sağlık süper bçle konu aşalarda kalmış yazık yukarı bakalım up!
bu arada rakion oynayan varmı
up!!
quote:
Orijinalden alıntı: POLEMARCH
up!!
Güzel arşiv olmuş.Eline sağlık..
quote:
Orijinalden alıntı: scorLex
Güzel arşiv olmuş.Eline sağlık..
Alıntıları Göster
Önemli değil arkadaşlar...
Bump
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan.
Önemli değil arkadaşlar...
Bump
Alıntıları Göster
2500 kusur kısı bakmıs 38 kısı cevap vermıs buda guzel oynadıgınız oyunları yazın barı arkadaslar bızde faydalanalım dımı :d