Şimdi Ara

Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim1985 -- 25 Mayıs 2012; 12:58:24 >

..bu arada biosu neden güncelliyorsunuz ki ?? .. ne zararı var size ..sistemde parcaların uyumsuzlugu yada benzerı bir sorun yoksa bios neden güncellenır anlamıyorum ..hıcbır faydası yok rıskınden başka...

Orijinalden alıntı: selim1985

Merhaba,

BIOS umu güncellemek istiyorum. Güncel BIOS linkleri burda:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p35-s3g/download/bios

Fakat her BIOS sürümü için Asya, avrupa gibi seçenekler var. Ben bu anakartı Istanbul'dan almıştım (toplama kasa). Fakat şu anda avrupa mı asya linkinimi seçmem gerekiyor bilemiyorum.

BIOSunda şakası yok. Yanlışlık yapmaktan korkuyorum.

Kesin bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim...

Teşekkrüler!

Asya ve avrupa gibi sürürmler demişsiniz onlar sadece indirme lokasyonları ikisinden birini indirebilirsiniz

• -Yanlış BIOS güncellemesi yapmanız halinde yedek BIOS'u bulunan mevcut anakartınız sorun çıkartmadan çalışacaktır.

-BIOS kurma işlemini manuel olarak yapmak yerine doğrudan yazılımı ile yapmanız daha kararlıdır.

-Gigabyte'nin BIOS Update adına geliştirmiş olduğu @BIOS yazılımı sayesinde BIOS Update işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür. BIOS Update adına bu yazılımı kullanmanızı önereceğim. Doğru Rev. numarası ve sürümünü kurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde anakart sorun çıkartacaktır. En son BIOS sürümünü kurmanızı da tavsiye etmem. Bir önceki idealdir.

-Tüm bunların yanında BETA BIOS yüklemenizi kesinlikle önermem. Sisteminizde O/C vb. işlemler gerçekleştirdiyseniz hepsini ''Default'' konuma getirin. Antivirüs yazılımlarını devre dışı bırakın.

Gigabyte @BIOS

-Yazılımı açın, hemen sağ tarafda ''Update BIOS FROM FİLE'' adlı sekme yer almaktadır. Bu sekmeye girin; indirmiş olduğunuz BIOS Update dosyasını seçin. Onaylama sorusu ekrana gelecektir. Evet dediğiniz takdirde 10-15 saniye gibi bir sürede işlem tamamlanacaktır. Ya da tüm bunların dışında ''Update BIOS from file Gigabyte Server'' üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Doğrudan sitesinden indirip, kuracaktır.
     Güncelleme

• Bu bios güncelleme programı her gigabyte anakartta çalışıyor mu? Benim ga-8ir2003 model anakartim da USB den boot olmuyor. Update bu sorunu çözecekse ben de yapayım. Ha bir de bu program live cd tarzında bisey mı yoksa windows altında mı çalışıyor? Bende Windows yok onun için soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Acil güncelleme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.