Bildirim
SSD Firmware güncelleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iki kere güncelledim sorun olmadı. işletim sistemi ve dosyalar gitmedi. bu sen de de olmayacak demek değil. önemli dosyalarını yedekle. ahci modda tam performans alırsın. ide modda kurduğun windowsu ahci moda alırsan bilgisayar açılmayabilir bunun da windows yaması veya regedit ayarları vardı nette araştır. ssd nin kendi yazılımı windows üzerinden güncelliyor zaten. eskiden zordu cd veya usb boot yapılıyordu. _____________________________ -
Firmware Update yaparken verilerde bozulma olabilir. Kullandığın program da çalıştırmadan önce seni bu konuda uyaracak.
AHCI moda geçtikten sonra işletim sistemi açılmazsa bunu yeniden kurman, diğer bir deyişle format atman, gerekebilir._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler