başliktanda anlaşılacağı gibi telefon satıcam GET üzerinden ancak merak ettiğim şeyler var. alıcı dolandırıcılık yapabilir mi yanı telefonu alıp içinden başka şey çıktı gibi gösterebilir mi ? veya nelere dikkat etmeliyim ?
yapar alır telefonu klozetin deliğine düşürür sonra sana kardeşim bu bozuk bana bozuk mal kakalamaya utanmıyomusun senin ben ciğerini sökerim mahkemelerde sürüm sürüm süründürücem seni falan diyebilir
öyle bir durumda ne yapmalıyım peki?
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
Kutuya koyarken videoya falan çek mesela bantla sonra artık nerden yollıyacaksan oraya kadar hep videoya al kanıtların olsun elinde
quote:
Orijinalden alıntı: J. MacTavish
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
Kutuya koyarken videoya falan çek mesela bantla sonra artık nerden yollıyacaksan oraya kadar hep videoya al kanıtların olsun elinde
güzel fikirmiş bak sevdim hatta grup halinde bi film çekelim sonra nete düşsün telefon satmak isteyen gencin maceraları falan sağol
adam kargocunun yaninda acip bakar ve bir sorun tespit ederse tutanak tutturur kargocudan teslim almadan geri yollar size. arkadasin dedigi gibi alip bozup caz yapsa bile kargocunun tutanagi olmadigi surece yapabilecegi bir sey yoktur.
normalde alıcı riskte get de satıcı riskte oluyor..satacağın kişinin referanslarına bak bence..