Şimdi Ara

Vücut Geliştirme[Body Building]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.85cm-1.86cm boyundayım.Kilom 60kg. 1.5-2 ay gibi bir sürede vüdudum gelişirmi?Karın kaslarımın çıkacağını zannediyorum çünkü biraz belli oluyor.Kol kaslarımın çıkması için ne yapmalıyım?

• Çook zayıfsın kilo kas ne bulursan ye. Boy aynı senle benim kilo. Hiç kilolu hissetmiyorum kendimi
  • Minimum 3 ayda zaten BB için ısınma programları yapılır. Bunlar ilerde yapılacak ağırlık atrenmanları için hazırlıktır. 3 aydan sonra artık bölgesel çalışmalar başlar ve yeni hareketler eklenerek program zenginleştirilir. Yani kabaca söylemek gerekirse zaten 6 ayda vücut yavaş yavaş kendine gelir. Bende zayıftım halada zayıfım. 7.ayımdayım başladığımdan beri yaklaşık 8 kilo aldım. BB'yi 2-3 ay yapıp bırakmayı düşüneceksen hiç başlama boşuna zaman kaybı olur. Bir mesafede kat edemezsin boşuna para ve zaman kaybı olur. BB'yi bir yaşam tarzı olarak düşünmen gerekir. O reklamlarda veya dergilerde gördüğün kaslı adamlar bu işler için ya senelerini vermişler ya da doping almışlardır. Bu iş emek ister 2-3 ayda BB'ci olunmaz.
  • Eğer başlarsam bırakacağımı sanmıyorum.Şu anda dumbell alıp başlasam bi faydası olurmu?4kg dumbell yetermi başlangıçta?
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    10 yıl önce açıldı
    Evde vücut geliştirme ??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.