Şimdi Ara

Lise aşk hikayem(macera, aşk)[4. part geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
13.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu hüseyin kimmiş ya. sonuçta o da insan. adresini ver ben yanına kadar getireyim hocam nasıl bir kindir bu zamanında nasıl yapmışsın bunu
  • Yaz hocam okuyoruz,destekliyoruz
  • Devam Et pampa Part 4 pls inandım wala :D yerinde olsam o hüseyini 1 yerde öyle bi linc ederdimki bi daha yaklaşamazdı.
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xone1

Devam Et pampa Part 4 pls inandım wala :D yerinde olsam o hüseyini 1 yerde öyle bi linc ederdimki bi daha yaklaşamazdı.

bana tek gel deyip 3-4 kişiyle daldıktan sonra, sıkıştırdım dövdük zaten :) Sonrası yukarıda malum.

quote:

Orijinalden alıntı: not happy

Yaz hocam okuyoruz,destekliyoruz

Sağolun hocam elimden geldiğince yazıyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

bu hüseyin kimmiş ya. sonuçta o da insan. adresini ver ben yanına kadar getireyim hocam nasıl bir kindir bu zamanında nasıl yapmışsın bunu

Haklısınız valla ne diyeyim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

devam et karşim

Eyvallah :) vakit buldukça yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yealdıraum -- 7 Mayıs 2012; 10:51:11 >

• takip. ilk mesajdaki bütün içeriği okudum . sonrada yazmışsın onuda okuyacağım akşam .
    takipteyim
  • seviyorum lan derken memati gibi oluyorsun dostum üslubunu düzelt biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

seviyorum lan derken memati gibi oluyorsun dostum üslubunu düzelt biraz

anlık gelen duygular.

@ONUR_345241
    Hocam ilk mesajda ki 4 part yazdığım kısımdır. Bazen telefondan yazmak zorunda kalıyorum, buraya cevap olarak atıp bilgisayardan girince ilk mesaja tekrar kopyalıyorum. Aralarda ki yazdıklarım farklı değildir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yealdıraum -- 7 Mayıs 2012; 14:51:31 >
  • takip
  •  Lise aşk hikayem(macera, aşk)[4. part geldi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monstey

Lise aşk hikayem(macera, aşk)[4. part geldi]

Aynen devam pampa meraktan çatlatma insanı
  • updullah, takipteyiz
  • heveslendirdi gitti
  • gençler ben size bizzat benim başımdan geçen hikayeyi anlatayım
    lise2 deyim herkeste bi sevgili kasma hevesi ben ve en yakın arkadaşım halit sap gibi takılıyoz oyunlarla dersle vakit geçiriyoz
    neyse bizim sınıfa yeni gelen bi kız vardı abi kıza açılıyım dedim muhabbet felan iyice yakınlaştık sonra bunun sevgilisi olduğunu öğrendim utandım biraz çünkü tanıyodum neyse 1 ay sonra başka bi kızla şansımı deniyim dedim kabul etti her şey iyi güzel benim notlar düşmeye başladı kızla ara verdik
    sonra bu kız beni bıraktıktan 2 hafta sonra başka biriyle çıktı (onu da tanıyorum yakın bi arkadaş) garip hissettim yine sonra ders kastım felan başak adında bi kıza açıldım o da kabul etti ama abi kızın bacağında benim bacağımdan fazla kıl var öyle bi şey neyse dedim önemli olan iç güzelliği devam ettik
    her şey iyi güzel abi kız benden başka biriylen çıkarken beni de çeviriyomuş gene hüzünlendim lan dedim giberim böle işi bırakıyom kız olaylarını ve bıraktım
    şu an tek tabanca takılıyom gayet mutluyum herkese tavsiye abi bu kız olayları insanı çok yıpratıyo

not:çapkın bi yapıya sahip olduğum için bu yazdıklarım size garip gelir ama tescillenmiştir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.