Şimdi Ara

iphone 4s için gevey ultra s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet gencteknomarket üzerinden spariş verebilirsiniz..yada 0212 5226999 dan spariş geçebilirsiniz..

Orijinalden alıntı: BesTCooL

dün itibariyle 4s lere yeni gevey veriyounu çıktı bugun denedim att de sorunsuz çalıştı..

urun linkini atabilir misin

Orijinalden alıntı: genciletisim

Merhabalar..

Evet gencteknomarket üzerinden spariş verebilirsiniz..yada 0212 5226999 dan spariş geçebilirsiniz..

gencteknomarket.com Murat Bey'den AT&T 4S 5.1 için gevey aldım. Bir günde G.Antepe ulaştırdı. takar takmaz da çalıştı. 3G, mesaj almama vs hiçbir problemi yok şimdilik. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prokopi -- 13 Mayıs 2012; 12:00:22 >
  • 4 aydir cozum bulamadigim canadan gelme ipod 4s bestcool arkadasim sayesinde iphone 4s oldu. Suan telefondan yazmaktayim ve kullanamadigim ozelligi yok sanki sim free gibi oldu. Tesekkur ederim istanbulda aramadigim yer kalmadi hepsi yapiyorduk apple engelledi yada 5.1 ile gevey calismiyor cevabi aldim bir kac yer de yaparim telefonun bir gun kalmasi lazim fiyat olarakta 130 tl dediler. Ama mustafa ustadan allah razi olsun pendige gittim sevgi iletisim'e telefonu biraktim bir kac saat sonra calisir bir sekilde geri aldim. Umitsiz vakayi calistirdin ya helal olsun ne desem az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: prokopi

4 aydir cozum bulamadigim canadan gelme ipod 4s bestcool arkadasim sayesinde iphone 4s oldu. Suan telefondan yazmaktayim ve kullanamadigim ozelligi yok sanki sim free gibi oldu. Tesekkur ederim istanbulda aramadigim yer kalmadi hepsi yapiyorduk apple engelledi yada 5.1 ile gevey calismiyor cevabi aldim bir kac yer de yaparim telefonun bir gun kalmasi lazim fiyat olarakta 130 tl dediler. Ama mustafa ustadan allah razi olsun pendige gittim sevgi iletisim'e telefonu biraktim bir kac saat sonra calisir bir sekilde geri aldim. Umitsiz vakayi calistirdin ya helal olsun ne desem az.

CANADA da satılan cihazlar fu(factory unlock)-sim free değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

4 aydir cozum bulamadigim canadan gelme ipod 4s bestcool arkadasim sayesinde iphone 4s oldu. Suan telefondan yazmaktayim ve kullanamadigim ozelligi yok sanki sim free gibi oldu. Tesekkur ederim istanbulda aramadigim yer kalmadi hepsi yapiyorduk apple engelledi yada 5.1 ile gevey calismiyor cevabi aldim bir kac yer de yaparim telefonun bir gun kalmasi lazim fiyat olarakta 130 tl dediler. Ama mustafa ustadan allah razi olsun pendige gittim sevgi iletisim'e telefonu biraktim bir kac saat sonra calisir bir sekilde geri aldim. Umitsiz vakayi calistirdin ya helal olsun ne desem az.

CANADA da satılan cihazlar fu(factory unlock)-sim free değil mi

Cihaz kanadadan alindi. Biri kontratla almis bizde ondan aldik ve uzerinde sim kilit var fazla uzerine dusmedik ama belki telefon sirketiyle gorusup kilit acilabilir

• selam verizon ile çalışıyor mu? 4s 5.1 cihazı güncellenmiş bir gevey ile denedik ama çalıştıramadık, sizdekini verizon ile denediniz mi?

Sprint gsm için hangi gevey almak lazım? Avea ile kullanıcam. Ios 5.0.1 jailbrek yapmak gerekiyor mu?Yoksa sadece gevey takmak yeterli mi?

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • Verizon ve sprint sahibi arkadaşlar bu gevey + jailbreak ile telefonunuzu kullanıbilirsiniz.(jailbreak olmazsa mesaj atamaz ve mobil internete giremezsiniz)

http://www.592g1.com/indexEN.htm

iZMİT TEN ELDEN VERİLİR.

DİĞER ŞEKİLLERDE ALICININ İSTEĞİNE GÖRE HAREKET EDİLİR.

FİYATI 1500 TL DİR.

kutusu ve diğer aparatları ile verilecektir.

çok az kullanılmıştır.

bilginize.

05052344511
  • arkadaşlar şimdi arkadaşa ispanyadan sim kilitli bir iphone 4 aldırsam burda çalıştırma imkanım ne bu gevey denilen paratla bizim avea yı açıştırabilit miyiz ? hiç bilgim yok burda ya da pm i,le beni bilgilendiren olrusa sevinirm..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.