Şimdi Ara

EN İYİ ANTİVİRÜS VEYA İNTERNET SECURİTY PROGRAMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
8.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende norton orginal 2011 internet sec. kullanıyorum. 4 gün sonra dolacak süresi yenilemeyi düşünüyorum ama F securu fiyat ve 3 yıl lisans ile 40 tl olunca aklımı çeldi kararsız kaldım. norton bence pcyi kasıyor 4 gblık ram çif çekirdek orta üstü laptopum var kasdıgını hissediyorum.
    f securi hakkkında fazla bilgim yok 2011 ödüllü imiş, g data da fiyat ve lisans süresi olarak uygun,
    nortona gelecek olursak oda 1 yıllıgı 55 tl civarı aynı fiyata karperksy var. tabi bunlar indirimli hepsiburada fiyatları.
    bedava virüs programlarının hiçbir halta yaradıgı yok(craklilerde bundan emin olun)

gelelim sonuca kararsızım,
    nortonla mı devam etsem, f securi mi alsam yada karpersky mi denesem????? aklım karıştı
    Norton Internet Security 2012
    G-Data Internet Security 2012 (Avast ve Bitdefender motoru kullandığı için, yüksek donanımlı bilgisayar şart)
    Avira Internet Security 2012

ücretsiz:
    Comodo Internet Security 2012

Antivirüs olarak;Coranti
    Firewall olarak;Zone Alarm

Genel olarak ;Norman veya Symantec;(Bu arada Norman ve Symantec Norton Türkçe)

Tercih edebilirsiniz...
    ## Bilgisayar Mühendisleri Odası ##

01101000 01101100 01101100 00100000 01101011 01101110 01101011
  • Dün çok fazla türkçe internet security denedim ama hepsi kasıyodu ve süreliydi.Şuan kaspersky internet security 2011/2012 Türklçe Lisanslı arıyorum

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Dün çok fazla türkçe internet security denedim ama hepsi kasıyodu ve süreliydi.Şuan kaspersky internet security 2011/2012 Türklçe Lisanslı arıyorum

Sistemin nedir?

Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Dün çok fazla türkçe internet security denedim ama hepsi kasıyodu ve süreliydi.Şuan kaspersky internet security 2011/2012 Türklçe Lisanslı arıyorum

Sistemin nedir?

Windows 7 64bit
  • Kasperesky i falan hepsini yükledim hepsinde virüs taraması yaptım 2-3 saat sürdü taramalar.Toplamda 5-6 virüs falan buldu tüm programlar ve şuan hepsini sildim Microsoft Security Essentialsı kullanıyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.