Şimdi Ara

Lg Optimus Black Android bekleme modunda wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bekleme modunda android wifi bağlantısını kesiyor ya da askıya alıyor. bu nedenle whatsapp, facebook messenger gibi programlardan anlık olarak veri alamıyorum.. bunun herhangi bir çözümü var mı ?

Ayarlara gir kablosuz ağlardan wifiye gel oraya gelince menü tuşuna bas ve gelişmişe gir

Wifi uyku politikası gibi birşey var ordan açık konuma getir aklımda yok şimdi oradaki tam seçenekler bende beklemeye geçince kapat konumdaydı hep ama sürekli açıkta var..
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ
  • teşekkürler midnight.

teşekkürler donanimhaber.

ne aradımda yardımcı olmadınız ki =)

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Var dostum

Ayarlara gir kablosuz ağlardan wifiye gel oraya gelince menü tuşuna bas ve gelişmişe gir

Wifi uyku politikası gibi birşey var ordan açık konuma getir aklımda yok şimdi oradaki tam seçenekler bende beklemeye geçince kapat konumdaydı hep ama sürekli açıkta var..

isime yaradi sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ
  • wifi bağlanma sınırına bak. geçmiş mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JestemLordem

wifi bağlanma sınırına bak. geçmiş mi

Arkadasin sorunu uyku politikasi ayariydi

• connectifty hotspot ile kablolu ınterneti kablosuza çevirip galaxy s3 te kullanmaya çalışıyorum ama sürekli bağlanıyor ve bağlantı kopuyor bakmadığım yer denemediğim bir şey kalmadı ama sonuç hep aynı sürekli kopuyor ve bağlanıyor statik Ip vs ne varsa denedim sonuç aynı ne yapabilirim çöümü olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Var dostum

Benim de işime yaradı, teşekkür ederim.
    Asus M4A785TD-V EVO | AMD Phenom II x4 945 Processor | Zotac 9800 GT 1 GB | Kingston 2x4 GB Ram | Aerocool X-Warrior | Inca 22" Wide 1680x1050 | 1x500 GB Samsung 1 x 2 TB Seagate | Boost 500W Power | A4 Tech GlassRun G9200 Wireless Klavye+Maus | Sony Dav DZ 260 DTS Ses Sistemi | Samsung 40C530 1920x1080 Full HD LCD TV | Egreat M34A HD MKV Oynatıcı | Hiremco FX TURBO HD Uydu | Nokia 5800 XM | LG Optimus Black P970 TR ICS 4.0.4
  • Benim de işime yaradı, teşekkür ederim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.