Şimdi Ara

iki adımda tüm iphone model ve basebandları unlock etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çinli Loktar Sun adlı hacker SAM programını modife ederek tek adımda tüm model ve basebandların haklenebileceğini duyurdu ben kendi telefonumda denedim ve başardım.

Öncelikle telefonunuzda SAM adlı program varsa onu update etmelisiniz. Edemiyorsanız kaldırıp deneyin.
    1. Öncelikle unlock etmek istediğiniz sim kartı telefona takın sonra Cydia'danhttp://repo.bingner.com reposunu ekleyin.
    2. Burdan SAM adlı programın 0.1.16-1 sürümünü indirip kurduğunuzdan emin olun.
     iki adımda tüm iphone model ve basebandları  unlock etme

eğer önceden kurulu ise sadece upgrade yapın ancak tavsiyem kaldırıp yeniden kurmanızdır. Hata almazsınız.
    3. Telefonuza kurduğunuz SAMPrefs adı ile kurulan ikona tıklayıp çalıştırın
    4..Sonra utilities menüsünden

attempt Activation'a tıklayın.

Biraz beklemenizi söylecek 30 sn sürebiliyor. Sonra şebeke gidip gelecek ve springboard yapacak telefon. Telefonunuzu itunes'a bağlayın ve güle güle kullanın.
    Eğer activation hatAsı verirse tekrar attemp activation'a tıklayın. Çözülecektir.

Unlock'u yedekleme işlemi:
    ilerde apple buna bir önlem geliştirebilir diye bu bu adresten REDS0w'un en son sürümü olan 0.9.10b8'in windows sürümünü indirin.
    Sonra Extras oradan even more menüsüne oradan backup'a tıklayın
    şöyle bir uyarı çıkacak “/var/root/Library/Lockdown" buna evet deyin. yedeğiniz redsnow klasörünün içine zip fformatında lockdown ismi ile kaydedilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenxway -- 26 Nisan 2012; 16:13:02 >

• biraz eksik gibi işlem? yoksa harbici factory unlock mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QoS -- 26 Nisan 2012; 10:03:46 >
  • ilginç bir konu takip
  • zaten sam kullanılıyordu bu işlerde ben yabancı bir formda yeni gördüm ve denedim kendi telimde.. ben de işe yaradı...isteyenler deneyebilir...Geveye gerek kalmadı artık...ancak apple buna yakında bir önlem alabilir bunun için bir an önce yedekleme de yapın derim..ben yedeğimi de aldım..
  • arkadaslar bu işlemi jb siz yapma yolu yokmudur yahu telefon ios 5.1, veya ios 5.1 tethered jb yi kursam cihaza programı indirip unlocked yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr99

zaten sam kullanılıyordu bu işlerde ben yabancı bir formda yeni gördüm ve denedim kendi telimde.. ben de işe yaradı...isteyenler deneyebilir...Geveye gerek kalmadı artık...ancak apple buna yakında bir önlem alabilir bunun için bir an önce yedekleme de yapın derim..ben yedeğimi de aldım..

peki böyle işlem yapınca;tel işlemin uygulandığı simkart dışında başka simkartlar ilede çalışıyormu ?
  • ikinci bir sim kartım olmadığı için denemedim..deneyebilenler varsa paylaşırsa iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işlem şu anda olmuyor sanırım
  • Şu an sam açığı apple tarafından fark edilip kapatıldı. Bu yöntem artık çalışmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.