Şimdi Ara

Başbakan toplantıya bisikletle geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le toplantıya bisikletiyle geldi...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hollanda ziyaretinin ikinci gününde başkent Amsterdam'da ve Lahey'de temaslarda bulundu.. Günün renkli karesini ise Başbakan Mark Rutte verdi. Rutte, Cumhurbaşkanı Gül ile olan toplantısına bisikletine atlayıp geldi.

alıntıdır

avrupa toplumunda kişilik oturmuş. insan ne kadar çağdaşlasırsa o derece sade yaşam ister. bizim toplum sevmez bu tip idarecileri zengin fakir vs ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 19 Nisan 2012; 16:42:21 >

• Ne güzel... Son dediğin çok doğru bu arada. En güzel örneğini de sanırım bazı Arap ülkeleriyle, Hollanda gibi ülkeleri karşılaştırırsak görebiliriz. Arap ülkelerinde çağdaşlık sıfır, ama altın kaplama jetler, milyon dolarlık arabalar, bilmem kaç yüz metrelik binalar mı dersiniz her şey var, tamamen suni bir çevre. Hollanda gibi ülkelerde insanlar çağdaş, şehirler yemyeşil ve aynı zamanda nasıl diyeyim, insan gibi, daha normal ve aynı zamanda modern bir şekilde yaşıyorlar.
  • Konu başlığı "OHA" dedirtecek cinstenki halbuki

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  •  Başbakan toplantıya bisikletle geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.