Şimdi Ara

TERA Open Beta 19-24 Nisan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatine bakmadım ama büyük ihtimal saat 4'te açılır. CBT'de slayer kasmıştım,
    şimdi lancer veya archer düşünüyorum.Kimler gelicek open betaya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinsou -- 23 Nisan 2012; 18:00:59 >

Orijinalden alıntı: Tour Guide

Yarın ki Betaya ; herkes katılabiliyor mu ? Sanki Preorder yapanlar girebiliyormuş gibi bir bilgi kaldı aklımda..
    OBT den sonra karakterler silinecek. Herkese açık diye biliyorum. Kaynak:https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=27286

OBT de oynamak için;

1. Yeni bir üyelik yaratın yada var olan üyeliğiniz ile giriş yapın.

2. Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede “Enter Code” tıklayın.

3. Gelen sayfaya: TERABETA kodunu girin

4. Summit tıklayın.

5. TERA hesabınıza eklenmiştir. Download Game kısmından indiriniz.

Kaynak:http://community.tera-europe.com/home/news/article/open-beta-details-and-how-to-participate.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 18 Nisan 2012; 20:02:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

OBT den sonra karakterler silinecek. Herkese açık diye biliyorum. Kaynak:https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=27286

OBT de oynamak için;

1. Yeni bir üyelik yaratın yada var olan üyeliğiniz ile giriş yapın.

2. Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede “Enter Code” tıklayın.

3. Gelen sayfaya: TERABETA kodunu girin

4. Summit tıklayın.

5. TERA hesabınıza eklenmiştir. Download Game kısmından indiriniz.

Kaynak:http://community.tera-europe.com/home/news/article/open-beta-details-and-how-to-participate.html

Farklı mailler ile kayıt oldum ancak betakodu bir turlu gelmedi. download yapamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: düş_man
    Farklı mailler ile kayıt oldum ancak betakodu bir turlu gelmedi. download yapamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?

Beta kodu: TERABETA'dır. Open beta olduğu için herkese açık.
  • quote:

quote:

Beta kodu: TERABETA'dır. Open beta olduğu için herkese açık.

Alıntıları Göster
    Patch yapamıyorum >< Yapabilsem oynayacağım.
    CBT'de priest mystic ve sorcerer denedim, nişanlım da slayer ve lancer denedi. Şimdi o ranger ben warrior deneyeceğiz obt'de ama ben sanırım oyun çıkınca priest oynayacağım yine, o da lancer :) Partilerden ayrılmamak için artık xD

• Yeni üyelik alımı kapalı mı ? Yeni üyelik yaratmaya çalıştığımda hata veriyo

Orijinalden alıntı: Archville

Yeni üyelik alımı kapalı mı ? Yeni üyelik yaratmaya çalıştığımda hata veriyo
    Account Management sisteminde sorun var, bakım yapıyorlar. Update yapılmamasının nedeni de o sanırım. İnanılmaz bir rağbet var anladığım kadarıyla.

Orijinalden alıntı: Iscaladon

Account Management sisteminde sorun var, bakım yapıyorlar. Update yapılmamasının nedeni de o sanırım. İnanılmaz bir rağbet var anladığım kadarıyla.

Alıntıları Göster
    ilk izlenimlerim , oyun aion nun 2012 modeli gibi bir sey olmus. Grafiksel olarak tatmin edici bulsamda dahada iyi olabilirdi diyorum. Archer la basladim , diger classlarida denicem ama su an icin archer bayagi hosuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viik

ilk izlenimlerim , oyun aion nun 2012 modeli gibi bir sey olmus. Grafiksel olarak tatmin edici bulsamda dahada iyi olabilirdi diyorum. Archer la basladim , diger classlarida denicem ama su an icin archer bayagi hosuma gitti.

Alıntıları Göster
    sımdı ındırıorumda ne zamana kadar acık olacak bu beta

Orijinalden alıntı: Kalzagg

sımdı ındırıorumda ne zamana kadar acık olacak bu beta

Alıntıları Göster
    Beyler benim net kotalı.. ve Tera nerdeyse 40 gb bir oyun.. neyse bende gidip cafeden hdd ye attım hddyi aldım eve getirdim.. tam son 4 dk sı felan kala hdd yandı bir şey oldu.. anlamadım çalışmıyor artık hddm içindekilerde gitti Şimdi oyun setubu indirip bu Terayı indirdigim yeri gösteriyorum. Sonra devam etmesını bekliyorum kaldıgı yerden ama o başdan başlıyor.. Yaklaşık 2.8 mb ile download yaparken 4 saat kaldı şakamı 40 gb genemi indirecem.. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metnad

Beyler benim net kotalı.. ve Tera nerdeyse 40 gb bir oyun.. neyse bende gidip cafeden hdd ye attım hddyi aldım eve getirdim.. tam son 4 dk sı felan kala hdd yandı bir şey oldu.. anlamadım çalışmıyor artık hddm içindekilerde gitti Şimdi oyun setubu indirip bu Terayı indirdigim yeri gösteriyorum. Sonra devam etmesını bekliyorum kaldıgı yerden ama o başdan başlıyor.. Yaklaşık 2.8 mb ile download yaparken 4 saat kaldı şakamı 40 gb genemi indirecem.. ?

Alıntıları Göster
    Oyunu yükleyip bi deneyim dedim ama yükle yükle bitmiyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Oyunu yükleyip bi deneyim dedim ama yükle yükle bitmiyor yahu

Alıntıları Göster
    valla ben oyunuda aldim , isteyen arkadaslara tera nin collecter editions versionu 35 euroya temin ederim. Paypaliniz olmasi sartiyla

valla ben oyunuda aldim , isteyen arkadaslara tera nin collecter editions versionu 35 euroya temin ederim. Paypaliniz olmasi sartiyla

35€? O_o

Oyunun kendi sitesinde 60€ değil mi? xD Link alabilirmiyim?
  • quote:

quote:

35€? O_o

Oyunun kendi sitesinde 60€ değil mi? xD Link alabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    ben satiyorum arkadasim , almanyadayim :) ilgilenirsen ve paypal in varsa , pm ile ulasabilirsin

• quote:

ben satiyorum arkadasim , almanyadayim :) ilgilenirsen ve paypal in varsa , pm ile ulasabilirsin

Alıntıları Göster
    Merhabalar,
    oyunu download ederken " This downtime is to fix some issues. Please have patience" hata aldim. problem nedir?

Merhabalar,
    oyunu download ederken " This downtime is to fix some issues. Please have patience" hata aldim. problem nedir?

server kapatilmasinin nedeni bazi sorunlari düzeltmek icindir. Lütfen sabirli olun.

quote:

Merhabalar,

server kapatilmasinin nedeni bazi sorunlari düzeltmek icindir. Lütfen sabirli olun.

Alıntıları Göster
    Sabırsızlık beklıyorum :)

Orijinalden alıntı: Metalicana

Sabırsızlık beklıyorum :)

Alıntıları Göster
    serverlar acik suan

serverlar acik suan

Alıntıları Göster
    bende dunden berı ındırıomrum allah belasını versın bu adıil kota kullanımının yoksa sımdıye oynuyodum 24nde bitiyomus insede bi biz baksak oyuna
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.