Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 1:43:2 >

• Valla bu her insanda olan bişey ben de unutmaktan şikayetçiyim özellikle sistemlerden ama cidden çok sık tekrar ettikçe beynine tam oturttukça unutmuyor bi daha insan.Mesela geçen yıl biyolojide açık tohumlu tek çenek çift çenek hangisinde paralel damar var falan bunları çok sık karıştırırdım artık hepsini çok iyi biliyorum ve unutmuyorum çünkü çok test çözdüm bunlardan her fen dersinden en az 1 soru bankası bitirmek gerek ki üst yerleri istiyorsan fizikten 2 tane falan lazım.Mesela şimdi nisan ayında kimyadan çalışmanı yaptın o kitaptan alkoller-eterleri çözdün 2-3 hafta sonra biraz unutacaksın.2.soru bankasını da bitirirsen unutkanlığı minimuma indirmiş olursun.Bi de bazı şeyleri akılda kalacak şekilde düşün şifreleme falan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonics093 -- 18 Nisan 2012; 16:03:48 >

Orijinalden alıntı: sonics093

Valla bu her insanda olan bişey ben de unutmaktan şikayetçiyim özellikle sistemlerden ama cidden çok sık tekrar ettikçe beynine tam oturttukça unutmuyor bi daha insan.Mesela geçen yıl biyolojide açık tohumlu tek çenek çift çenek hangisinde paralel damar var falan bunları çok sık karıştırırdım artık hepsini çok iyi biliyorum ve unutmuyorum çünkü çok test çözdüm bunlardan her fen dersinden en az 1 soru bankası bitirmek gerek ki üst yerleri istiyorsan fizikten 2 tane falan lazım.Mesela şimdi nisan ayında kimyadan çalışmanı yaptın o kitaptan alkoller-eterleri çözdün 2-3 hafta sonra biraz unutacaksın.2.soru bankasını da bitirirsen unutkanlığı minimuma indirmiş olursun.Bi de bazı şeyleri akılda kalacak şekilde düşün şifreleme falan yap.
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:11:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zigör

quote:

Valla bu her insanda olan bişey ben de unutmaktan şikayetçiyim özellikle sistemlerden ama cidden çok sık tekrar ettikçe beynine tam oturttukça unutmuyor bi daha insan.Mesela geçen yıl biyolojide açık tohumlu tek çenek çift çenek hangisinde paralel damar var falan bunları çok sık karıştırırdım artık hepsini çok iyi biliyorum ve unutmuyorum çünkü çok test çözdüm bunlardan her fen dersinden en az 1 soru bankası bitirmek gerek ki üst yerleri istiyorsan fizikten 2 tane falan lazım.Mesela şimdi nisan ayında kimyadan çalışmanı yaptın o kitaptan alkoller-eterleri çözdün 2-3 hafta sonra biraz unutacaksın.2.soru bankasını da bitirirsen unutkanlığı minimuma indirmiş olursun.Bi de bazı şeyleri akılda kalacak şekilde düşün şifreleme falan yap.

Sağol dostum.

Sene başında Fem yayınları+2 soru bankası şeklinde çalışıyordum ancak kalan süreyi de hesaba kattığımda Simetri+femset+Ekstra soru bankası ancak yetişecek. Zaten bir konudan toplamda 400 civarı soru oluyor . Yeterlidir herhalde. Ağır konularda organik-türev gibi sayı 800 e çıkıyor. Tavsiyeler için teşekkürler

Hocam biyoloji için palme almanı öneririm ben aldım A kitabını bitirmek üzereyim keşke ygsden önce almış olsaydım diyorum.Senin önereceğin bi kitap var mı fizik-kimya-biyoloji için?

• quote:

quote:

quote:

Sağol dostum.

Sene başında Fem yayınları+2 soru bankası şeklinde çalışıyordum ancak kalan süreyi de hesaba kattığımda Simetri+femset+Ekstra soru bankası ancak yetişecek. Zaten bir konudan toplamda 400 civarı soru oluyor . Yeterlidir herhalde. Ağır konularda organik-türev gibi sayı 800 e çıkıyor. Tavsiyeler için teşekkürler

Hocam biyoloji için palme almanı öneririm ben aldım A kitabını bitirmek üzereyim keşke ygsden önce almış olsaydım diyorum.Senin önereceğin bi kitap var mı fizik-kimya-biyoloji için?

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:11:20 >

• ben de simetri biyoloji çalışıyordum sabah ama çok zor geldi konuların hepsine nasıl çalışıcam diye düşünmekten ders çalışamadım nerdeyse ayrıca simetri kimyada da kendimi zorlayarak konu çalışıyorum en kolay bitecek simetri fizik sanırım
    ben de ilk 10000 istiyorum şu ygs açıklansaydı bir
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    [SATILDI] Silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz bezi

geometriye nasıl çalışıyorsunuz simetri+femset ne kadar yeterli olur?
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:11:4 >

quote:

Yeterli olmaz bence.
    Mutlaka daha zor bir kaynaktan çözmek gerekli. LYS konuları her ne kadar aşırı zor olmasa da 25 ve üzeri net yapabilmek için zor sorular bence mutlaka çözülmeli.

hangi kaynaklar olabilir? femin soru bankası gibi mi

quote:

quote:

Yeterli olmaz bence.
    Mutlaka daha zor bir kaynaktan çözmek gerekli. LYS konuları her ne kadar aşırı zor olmasa da 25 ve üzeri net yapabilmek için zor sorular bence mutlaka çözülmeli.

hangi kaynaklar olabilir? femin soru bankası gibi mi

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:10:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.