Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
82.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jax Teller

Yararlı konu, üstte bulunsun.
    Ben buna JB derimoyunlarda kasma yok,kamera çalışıyor,menü geçişleri mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Hangi romdan bahsediyorsunuz? Yeni cm10 mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Hangi romdan bahsediyorsunuz? Yeni cm10 mu?

Aynen,üstte linki olan.
  • Dün akşam ben de indirim kurdum ama açılışta takılıp kaldı, sizde böyle bir sorun çıktı mı? Kurulumu tam olarak nasıl yaptınız?

• quote:

pil dayanımını paylaşır mısın bi süre denedikten sonra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Yeni cm10 cikti arkadaslar 4 saattir deniyorum eskisinden daha cok batarya dostu oldugu kesin

bende dünden bu yana kullanıyorum gayet güzel birçok eksiği gidermişler. yakında daha kaliteli romlar çıkar.

Benim ram 370mb oldu ve tum sesler kapaliykende oyundan ses geliyorAma gercekten cok iyi.Cogu oyunda kasma kalmadi.

arkadaşın dediği gibi ram fix yapmalısın eğer google play yoksa gaps yüklemelisin.

İkinizede teşekkür ederimAcaba sağlam link varmı elinizde?Bende bakacağım şimdi xdadan.

ramfix bu konu basliginda mevcut dostum.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1240310

• quote:

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

pil dayanımını paylaşır mısın bi süre denedikten sonra

pil hala çabuk tükeniyor ama eskisine oranla az da olsa iyileşme var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Yeni cm10 cikti arkadaslar 4 saattir deniyorum eskisinden daha cok batarya dostu oldugu kesin

bende dünden bu yana kullanıyorum gayet güzel birçok eksiği gidermişler. yakında daha kaliteli romlar çıkar.

Benim ram 370mb oldu ve tum sesler kapaliykende oyundan ses geliyorAma gercekten cok iyi.Cogu oyunda kasma kalmadi.

arkadaşın dediği gibi ram fix yapmalısın eğer google play yoksa gaps yüklemelisin.

İkinizede teşekkür ederimAcaba sağlam link varmı elinizde?Bende bakacağım şimdi xdadan.

ramfix bu konu basliginda mevcut dostum.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1240310

Alıntıları Göster
    arkadaşlar romu bende kurdum genel olarak güzel ama benmi beceremedim bilmiyorum ama hafıza kartını bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: halooo41

arkadaşlar romu bende kurdum genel olarak güzel ama benmi beceremedim bilmiyorum ama hafıza kartını bulamadım

marketten solid expolorer yükle sd kart olarak göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B173D8BE7

quote:

Orijinalden alıntı: halooo41

marketten solid expolorer yükle sd kart olarak göreceksin.

Alıntıları Göster
    ICS 1.3V kullandım pil çabuk tükeniyor 1 günü zor görüyorum

şimdi cm10 ve ICS 1.4V yi deniyeceğim baktım yine pil sıkıntılı direk cm 7.2 ye döneceğim cidden çok sıkıntı pil olayı bide 1300 mah falan olsa pil 6 saate pili emecek rom :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

şimdi cm10 ve ICS 1.4V yi deniyeceğim baktım yine pil sıkıntılı direk cm 7.2 ye döneceğim cidden çok sıkıntı pil olayı bide 1300 mah falan olsa pil 6 saate pili emecek rom :)

Korhan öyle deme yav, gördüğüm en uzun giden pil bunda yine; S2, GNX, htc'ler, Galaxy'ler vs. içinde. Tabi roma görede değişiklik gösteriyor.
  • quote:

quote:

Korhan öyle deme yav, gördüğüm en uzun giden pil bunda yine; S2, GNX, htc'ler, Galaxy'ler vs. içinde. Tabi roma görede değişiklik gösteriyor.

abi ics romları çok kötü sömürüyor cm 7.2 de 2 3 gün çıkartıyorum ki bu harika :)

romlar sıkıntılı orjinal rom ve cm 7.2 ler oldukça başarılı pil konusunda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

quote:

quote:

abi ics romları çok kötü sömürüyor cm 7.2 de 2 3 gün çıkartıyorum ki bu harika :)

romlar sıkıntılı orjinal rom ve cm 7.2 ler oldukça başarılı pil konusunda :)

Alıntıları Göster
    Eski CM10'unu üstüne yenisi kurarken full wipe yapmak gerekli miydi, galiba sadece biri yapılıyordu ama hangisiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 21 Ekim 2012; 21:54:12 >

• quote:

Eski CM10'unu üstüne yenisi kurarken full wipe yapmak gerekli miydi, galiba sadece biri yapılıyordu ama hangisiydi?

Alıntıları Göster
    CM 7.2 de webtop, hdmi monitoring çalışıyor mu? (2.3.6 orj. kullanıyorum)
  • quote:

aynı romun bir üst versiyonuna güncelerken sadece flaslıyorsun wipe yapmana gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddl

quote:

aynı romun bir üst versiyonuna güncelerken sadece flaslıyorsun wipe yapmana gerek yok..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar uygun fiyata 2. el atrix bakıyorum kuzenim için. satmak isteyen bana ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir76

CM 7.2 de webtop, hdmi monitoring çalışıyor mu? (2.3.6 orj. kullanıyorum)

Webtop çalışmıyor.
  • Epinter cm10 24 ekim versiyonu yayinlamis

• quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

Epinter cm10 24 ekim versiyonu yayinlamis

Yukarida yazan linkin oldugu cm10 daha stabil ve kamerasi calisiyor.Epinterinki cok hosuma gitmedi.13gunde hic bisey yapmamis gibi.Ama cok denemedim tamda bisey demek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

Epinter cm10 24 ekim versiyonu yayinlamis

Bunu denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 26 Ekim 2012; 11:14:17 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.