Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
82.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: ecguven

quote:

quote:

bu leak çıktığına göre acaba motorola resmi olarak ne zaman yayınlar. beklemeye değer mi??

Resmi olarak kesin çıkmayacak malesef.Beklemenin bir anlamı yok artık.Motorola update sayfasında açıklandı bu durum.

resmi dediğimi bakma motorola tarafından çıkarmı açısından.
    sonuçta birileri bu update le uğraşıyor belki stabil versiyon yapıp paylaşır anlamında dedim.

Sonuç olarak geliştiriciler bunu temel alarak stabil bir sürüm oluşturacaklar.Custom ROM olarak tabi.Aslında demek istediğinizi tam anlamadım.Motorola tarafından daha fazla bir şey gelmez artık.

sonuçta bu leak ilk motorola tarafından yapıldı. belki yazılımcılardan bir kaçı destek vermeye devam eder anlamında söyledim.
    official olmasa bile ürününe sahip çıkmak isteyen bir yazılımcı vakit bulursa yapar ve piyasaya çıkartır.

en bir yazılımcıyım ve böyle bir cihazın yazılımında bulunsam ölmesine izin vermem, kendim elimden geldiğince destek olurum. haa tabii bu benim düşüncem.

• quote:

sonuçta bu leak ilk motorola tarafından yapıldı. belki yazılımcılardan bir kaçı destek vermeye devam eder anlamında söyledim.
    official olmasa bile ürününe sahip çıkmak isteyen bir yazılımcı vakit bulursa yapar ve piyasaya çıkartır.

en bir yazılımcıyım ve böyle bir cihazın yazılımında bulunsam ölmesine izin vermem, kendim elimden geldiğince destek olurum. haa tabii bu benim düşüncem.

Tabi ki öyle zaten sahip çıktılar bile millet kullanıyor çatır çatır
  • quote:

şirketleri yazılımcılar yönetmiyor ki tek başına... şimdi düşün 1gb ram 1ghz çift işlemcili ucuz cihazına JB veya ICS koyarsan pahalıları kim alacak :) Google, motorolayı aldıktan sonra "atrix vbnin fişini çekeyim de daha çok telefon satayım zaten her sattığım kar" mantığıyla yaklaştı ve güncellemeleri iptal etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyakali

BU romların hepsi 2.3.4 üzerinemi kuruluyor?

arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

şirketleri yazılımcılar yönetmiyor ki tek başına... şimdi düşün 1gb ram 1ghz çift işlemcili ucuz cihazına JB veya ICS koyarsan pahalıları kim alacak :) Google, motorolayı aldıktan sonra "atrix vbnin fişini çekeyim de daha çok telefon satayım zaten her sattığım kar" mantığıyla yaklaştı ve güncellemeleri iptal etti.

evet maalesef yönetmiyor ama işte bu şekilde destek vermeye çalışıyor. herşeye rağmen adam kodları çıkarttı dışarı ve xda dan gördüğüm kadarıyla baya iyi görünüyor.
    kim sızdırdıysa ellerine emeğine sağlık diyelim. alnından öpelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

evet maalesef yönetmiyor ama işte bu şekilde destek vermeye çalışıyor. herşeye rağmen adam kodları çıkarttı dışarı ve xda dan gördüğüm kadarıyla baya iyi görünüyor.
    kim sızdırdıysa ellerine emeğine sağlık diyelim. alnından öpelim

Alıntıları Göster
    obaaa leak ICSden öncesi browsermark'dan 56 K alan alet leaked ICS ile 93K aldı (chrome ile)

leaked ICS yüklemeyen çok şey kaybeder!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 10 Ekim 2012; 22:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Solu

obaaa leak ICS ile browsermark'dan 56 K alan alet leaked ICS ile 93K aldı (chrome ile)

Hocam Türkiye atrixlerde sıkıntı olurmu?Normalmi kurulıyor CWMden?Eğer ikiside evetse link atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

obaaa leak ICS ile browsermark'dan 56 K alan alet leaked ICS ile 93K aldı (chrome ile)

Hocam Türkiye atrixlerde sıkıntı olurmu?Normalmi kurulıyor CWMden?Eğer ikiside evetse link atarmısınız

ben en iyisi bir başlık açayım bu konu ile ilgili

• Sızan ics'yi yükledim lakin sorunum var. Telefonun kilidini açtığım zaman siyah ekran geliyor. Hiçbir şey görünmüyor. Telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bilgisayara bağlayıp adb komutuyla lakin yeniden başlattıktan sonra yine aynı sorun oluşuyor. Benim telefona özel bir sorun mu anlamadım. Xda'da pek fazla söylenmemiş bu problem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

Sızan ics'yi yükledim lakin sorunum var. Telefonun kilidini açtığım zaman siyah ekran geliyor. Hiçbir şey görünmüyor. Telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bilgisayara bağlayıp adb komutuyla lakin yeniden başlattıktan sonra yine aynı sorun oluşuyor. Benim telefona özel bir sorun mu anlamadım. Xda'da pek fazla söylenmemiş bu problem.

sen benim açtığım konuya bak tekrar bir flashla ben o şekilde yükledim ve sorun yaşamadım
  • quote:

quote:

Sızan ics'yi yükledim lakin sorunum var. Telefonun kilidini açtığım zaman siyah ekran geliyor. Hiçbir şey görünmüyor. Telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bilgisayara bağlayıp adb komutuyla lakin yeniden başlattıktan sonra yine aynı sorun oluşuyor. Benim telefona özel bir sorun mu anlamadım. Xda'da pek fazla söylenmemiş bu problem.

sen benim açtığım konuya bak tekrar bir flashla ben o şekilde yükledim ve sorun yaşamadım

3g ile data ve telefon bağlantısı çalışıyor mu?Özellikle 3g modunda internete bağlanabiliyor musun dostum?Bu çok önemli ki 3g si çalışmayan çok kişi var.Özellikle international yani AT&T olmayan bizimki gibi cihazlarda.

• quote:

quote:

quote:

3g ile data ve telefon bağlantısı çalışıyor mu?Özellikle 3g modunda internete bağlanabiliyor musun dostum?Bu çok önemli ki 3g si çalışmayan çok kişi var.Özellikle international yani AT&T olmayan bizimki gibi cihazlarda.

bende de seçilmiyordu ama birisi yazmıştı çözümünü uyguladım şimdi seçilebiliyor.

File: /system/etc/motorola/com.android.phone/defaults.xml buraya giriyoruz

Setting: - Unlocks the mobile networks, 'Select network' and 'Operator selection

Code: <boolean name='network_select_menu' value='true'/> false olan seçimi true yapıyoruz

1) aynı true işlemini altta ki dosyalardada uyguluyoruz(eğer alttaki listeden olamyan varsa olanları yapın):

/system/etc/motorola/com.android.phone/defaults.xml /data/data/com.android.phone/shared_prefs/settings.xml /data/data/com.android.phone/shared_prefs/com.android.phone_preferences.xml /data/data/com.android.phone/shared_prefs/_has_set_default_values.xml

son olarak dikkat etmeniz gereken eger bak dosyası yanı backup olusturuyorsa silin yoksa her açılışta bu dosyaları sıfırlıyor.

motomodtr'den ifteri61'den alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

quote:

quote:

bende de seçilmiyordu ama birisi yazmıştı çözümünü uyguladım şimdi seçilebiliyor.

File: /system/etc/motorola/com.android.phone/defaults.xml buraya giriyoruz

Setting: - Unlocks the mobile networks, 'Select network' and 'Operator selection

Code: <boolean name='network_select_menu' value='true'/> false olan seçimi true yapıyoruz

1) aynı true işlemini altta ki dosyalardada uyguluyoruz(eğer alttaki listeden olamyan varsa olanları yapın):

/system/etc/motorola/com.android.phone/defaults.xml /data/data/com.android.phone/shared_prefs/settings.xml /data/data/com.android.phone/shared_prefs/com.android.phone_preferences.xml /data/data/com.android.phone/shared_prefs/_has_set_default_values.xml

son olarak dikkat etmeniz gereken eger bak dosyası yanı backup olusturuyorsa silin yoksa her açılışta bu dosyaları sıfırlıyor.

motomodtr'den ifteri61'den alıntıdır.

Ben de 2ürün dakika önceokudum bunu.Teşekkürler.Bir bir çözülüyor sorunlar.Çok daha iyileri olacak inşallah

• quote:

Ben de 2ürün dakika önceokudum bunu.Teşekkürler.Bir bir çözülüyor sorunlar.Çok daha iyileri olacak inşallah

ama yeni yükleyenlere yeni çıkan temiz romu kurmalarını öneririm. gereksiz uygulamalar kaldırılmş report kapatılmış vs.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930645
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B173D8BE7

quote:

ama yeni yükleyenlere yeni çıkan temiz romu kurmalarını öneririm. gereksiz uygulamalar kaldırılmş report kapatılmış vs.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930645

Alıntıları Göster
    Bu kameradaki pembelik herkezde varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

nasıl bir pembelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

Alıntıları Göster
    bu ics olayı oturana kladar takipteyim telefonun başını yemek istemiyorum :)
  • gençler epinter xda'daki linkleri kaldirmis ve ilk mesajını da silmis. umarım sadece düzenleme amaçlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

gençler epinter xda'daki linkleri kaldirmis ve ilk mesajını da silmis. umarım sadece düzenleme amaçlıdır

bende kıllanmıştım bu olaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B173D8BE7

quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

gençler epinter xda'daki linkleri kaldirmis ve ilk mesajını da silmis. umarım sadece düzenleme amaçlıdır

bende kıllanmıştım bu olaya.

Alıntıları Göster
    mod olayına yeni arkadaşları(bkz: ben) ısındırmak bakımından; pudding nedir hacı? radyo nedir? amma çok terim var bu işte valla insan bundan tırsıyor :)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.