Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
131
Favori
403.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazarowww

peki bu site güvenilirmi acaba kredi kartı şifresini istiyordur heralde güvenilirmi acaba
    "AmazonGlobal Priority Shipping burada kim dağıtıyor yine yurtiçimi yoksa dhl falanmı" yazdım ama ipleyen olmadı neyin nesidir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

"AmazonGlobal Priority Shipping burada kim dağıtıyor yine yurtiçimi yoksa dhl falanmı" yazdım ama ipleyen olmadı neyin nesidir arkadaşlar?

Aynı soruyu yukarda başkasıda sordu cevabını verdik USPS getiriyor ama AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days ) seçersen DHL getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 15 Aralık 2013; 20:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazarowww

peki bu site güvenilirmi acaba kredi kartı şifresini istiyordur heralde güvenilirmi acaba

Amazon dünya devi olan büyük firmalar içerisinde olan bir şirkettir güvenilmeyecek bir firma değil eğer almaya gönlünüz yoksa bence hiç yanaşmayın bildiğinizden şaşmamak en iyisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Aynı soruyu yukarda başkasıda sordu cevabını verdik USPS getiriyor ama AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days ) seçersen DHL getiriyor

AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days ) ben bunu seçmiştim teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days ) ben bunu seçmiştim teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaşalr parfüm alsam sorun çıkar mı? gümrükte takılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: pedersahi

arkadaşalr parfüm alsam sorun çıkar mı? gümrükte takılır mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Ebay den linkte verdiğim ürünü aldım. Gördüğünüz gibi tahmini teslim süresi geçmiş. Bu üründen daha sonra aldığım DNC-L çoktan geldi ama bu daha gelmedi. Acaba gümrüğe mi takıldı ? Tecrübeli arkadaşlar ne yapabilirim.
    Konu sahibi arkadaşın ise ptt yurt dışı kayıtlı posta takibi dediği yerde sıkıntı var herhalde.
    http://img856.imageshack.us/img856/214/3its.jpg

• quote:

quote:

quote:

bu arada dhl değil ups getiriyormuş amazonm ups ile anlaşmalı sanırım şu an yolda ürünüm diğerlerinin paralarıda geri yattı hesabıma i-parcel bir kargoyu gönderemeyince aldım paraları geri

• Aslinda amazon sabit bir firmayla calismiyor. Ayni sipariste 2'ye bolunen urunlerin 2'si de farkli firmalarla geldigi olmustu. Cikis yapan birimde hangisi tercih ediliyorsa o kargo firmasi kullaniliyor. Hele ki Amerika icinde olanlarda bolgesel dagitimcilara kadar gidiyor olay.

Linkte UK olanin kullandigi tasiyici firmalarin listesi var. O yuzden siparis sayfasinda takip icin ne deniyorsa ona gore yorum yapmak en guzeli.

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada dhl değil ups getiriyormuş amazonm ups ile anlaşmalı sanırım şu an yolda ürünüm diğerlerinin paralarıda geri yattı hesabıma i-parcel bir kargoyu gönderemeyince aldım paraları geri

• quote:

Orijinalden alıntı: RhinoCO

Aslinda amazon sabit bir firmayla calismiyor. Ayni sipariste 2'ye bolunen urunlerin 2'si de farkli firmalarla geldigi olmustu. Cikis yapan birimde hangisi tercih ediliyorsa o kargo firmasi kullaniliyor. Hele ki Amerika icinde olanlarda bolgesel dagitimcilara kadar gidiyor olay.

Linkte UK olanin kullandigi tasiyici firmalarin listesi var. O yuzden siparis sayfasinda takip icin ne deniyorsa ona gore yorum yapmak en guzeli.

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 4 ürün sipariş vermiştim , 1'in de kargo bilgileri yer alıyor yani şuan nerede vs. Diğer 3'ünde No tracking information yazıyor.Bir sorun yoktur değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Finn Balor

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=200385140 dostum herhalde kargon buradaki şartları sağlıyordu bu açıdan tek bir paket icine kondu yada birleştirildi ki umarum boledir ..ciddi bir kargo bedelinden yırtarsın .

Valla bilmiyorum hocam heralde öyledir. Farklı farklı gelse de ekstradan para istemezler değil mi çünkü kartımdan çektiler ürün fiyatlarını ?

Alıntıları Göster
    benim paketim geldi ups ile 16sında kargoya verildi dün akşam saat 17.15 te geldi teslim ettiler

• quote:

benim paketim geldi ups ile 16sında kargoya verildi dün akşam saat 17.15 te geldi teslim ettiler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba,

Amazondan bende I-Parcel aracılığı ile Telefon kılıfı satın aldım ayın 14ünde, Sipariş gönderildi görünüyor fakat I-parcel'den bahsettiğiniz TC kimlik no ile ilgili mail bile gelmedi, ben kendilerine mail attım hatta info ve trackmyparcel email adreslerine 2 gün geçti, gerçekten çok gayri ciddi bir firmaymış bu I-Parcel..

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    3 gün oldukça hızlı gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

şu global olayı nasıl oluyor.
    3 ürün ekledim hollandaya 2 sini göndermiyor.
  • quote:

aynen 30 dolarlık kargoyu seçince i-parcel olayından sonra bedavaya geldi iyi ki kargomu gönderememiş i-parcel
  • yasakbölge kullanıcısına yanıt
    Köpük, krem , şampuan, deodarant , parfüm ..vb bunlar gümrükten geçmez dostum keşke almadan evvel sorsaydın ..Tabi bazen şansına geçirdiklerini iddia edenler var ..bir ihtimal olabilir mi acaba diyorum .Belki aldığın ürünün ''kozmetik'' oldugunu anlayamayabiliyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Aralık 2013; 13:48:08 >
  • quote:

quote:

aynen 30 dolarlık kargoyu seçince i-parcel olayından sonra bedavaya geldi iyi ki kargomu gönderememiş i-parcel

Belki benim ürünü de göndermez I parcel aynı şeyi yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: ylokmaci

quote:

quote:

paran 2 günde hesaba geçiyor varya sakın öyle 1-2 hafta bekelrim diye düşünme gerçi benimkisi akbanktı belki değişyiordur bankadan bankaya öyle olursa eğer en pahalı kargo tipini seç fırsattan istifade vergi mergi birşey yansımadı ups benden birşey talep etmedi 47 dolardı ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylokmaci

quote:

quote:

paran 2 günde hesaba geçiyor varya sakın öyle 1-2 hafta bekelrim diye düşünme gerçi benimkisi akbanktı belki değişyiordur bankadan bankaya öyle olursa eğer en pahalı kargo tipini seç fırsattan istifade vergi mergi birşey yansımadı ups benden birşey talep etmedi 47 dolardı ürün

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba bende bugün heveslendim ve amazondan alışveriş yapmaya karar verdim :D bana yardımcı olursunuz diye düşündüm.
    Alacagım ürünler bunlar toplam 85 dolar civarı merak ettigim ise Muğla Merkeze bağlı Kötekli beldesinde kalıyorum kapıma kadar gelirmi ? ve ne kadar kargo ücreti öderim ?

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg123 -- 19 Aralık 2013; 16:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg123

Arkadaşlar merhaba bende bugün heveslendim ve amazondan alışveriş yapmaya karar verdim :D bana yardımcı olursunuz diye düşündüm.
    Alacagım ürünler bunlar toplam 85 dolar civarı merak ettigim ise Muğla Merkeze bağlı Kötekli beldesinde kalıyorum kapıma kadar gelirmi ? ve ne kadar kargo ücreti öderim ?

Klasik kargo ne kadar tutar sorusu ödeme bölümünden seçtiğiniz kargo çeşitine göre ödeme yapacaksınız zaten alışverişi tamamlarken size kargo ücretinide gösteriyor en son ödemeyi gerçekleştiriyorsunuz ürün Türkiye'ye geldikten sonra ülke içeirisnde ptt yurtiçi kargo dhl ups gibi kargolar dağıtıyor yani evinize kadar kargonuz gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: terry134

Arkadaşlar 4 ürün sipariş vermiştim , 1'in de kargo bilgileri yer alıyor yani şuan nerede vs. Diğer 3'ünde No tracking information yazıyor.Bir sorun yoktur değil mi ?

Bir bakar mısınız acaba , ayın 9'un da vermiştim siparişi.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.