Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

Benim 30'unda veridğim siparis kargoya verilmedi, dun gece 2 temmuzda verilen siparis kargoya verildi... 30'unda kargoya verilmeyen ürünlerin toplamıda 499tl o zaman bana kafadan 50lira hediye ceki vermeleri gerekmiyormu?

firmanin taahhutune gore vermeleri gerekiyor.

Butun urunleri tek kargoyla gondermislerdir buyuk ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008safi

Haberi veren arkadaşa tşk.

Alıntıları Göster
    haber veren arkadaş saolsun aldık 3 tane 100 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer35

quote:

Orijinalden alıntı: WARbird

quote:

Orijinalden alıntı: slayer35

arkadaşlar camel active kalıpları nasıldır? kullananlar varmı aramızda.Adidasla karşılaştırırsak mesala?

telefondada soledim :D yarın camel sandalet gelecek ozaman kalıpları hakkında bilgi verebilirim :)

eywallah hocam ama yarına kalmaz diye şimdi öğrenmek istiyordum
    yoksa yarın sabahtan boynere gidip bakmayı düşünüyorum

merhaba,

Ben de kışlık ayakkabısı var. Numarama göre Camel mağazasından almıştım. Numaram tam geldi. Yazlık modellerinden kullanmadığım için o konuda bir şey diyemeyeceğim.

sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: warland

haber veren arkadaş saolsun aldık 3 tane 100 tl ye

Alıntıları Göster
    konuyu 65.000.-kişi takip ediyor bunun 20.000.-25.000.-bini devamlı bu konuyu takip eden manyaklar olsa 40.000.-bine yakın kişi konuyu öğrenmiş bunların %50 si alışveriş yapsa 20.000.-çift ayakkabı 20.000.-*3 kampanyası 60.000.-bin çift ayakkabı arada 3*3 veya 3*4 alışveriş yapan manyakları da eklersek 70.000.-bin çift ayakkabı arkadaş pazardan ayakabı alır gibi ucuz ayakkabı alıyor ama sanki butik ten alışveriş yapar gibi muamele bekliyor buda başka bir manyak..

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

konuyu 65.000.-kişi takip ediyor bunun 20.000.-25.000.-bini devamlı bu konuyu takip eden manyaklar olsa 40.000.-bine yakın kişi konuyu öğrenmiş bunların %50 si alışveriş yapsa 20.000.-çift ayakkabı 20.000.-*3 kampanyası 60.000.-bin çift ayakkabı arada 3*3 veya 3*4 alışveriş yapan manyakları da eklersek 70.000.-bin çift ayakkabı arkadaş pazardan ayakabı alır gibi ucuz ayakkabı alıyor ama sanki butik ten alışveriş yapar gibi muamele bekliyor buda başka bir manyak..

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

sabah sabah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

sabah sabah :)

Alıntıları Göster
    türkiyede pabbuc.com gibi stoktan kargo çalışan şirket bir elin parmaklarını geçmez. Onun için kargo çok hızlı oluyor şikayet edenler sanırım hiç limango,markafoni,trendyol ve daybuyday gibi yerlerden alışveriş yapmamış olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

türkiyede pabbuc.com gibi stoktan kargo çalışan şirket bir elin parmaklarını geçmez. Onun için kargo çok hızlı oluyor şikayet edenler sanırım hiç limango,markafoni,trendyol ve daybuyday gibi yerlerden alışveriş yapmamış olsa gerek.

Alıntıları Göster
    Yürümeyi ve koşmayı seven arkadaşlar Skechers'ın Go Run modelleri şiddetle önerilir. Arkadaş NewBalance'ın baş tacı edildiği ülkede Skechers'a dönüp bakan yok. Bugüne kadar her marka spor ayakkabı kullandım. Bugünden sonra ise Skechers ve diğerleri var benim için.

http://www.skechers.com/

İnceleyin sitesini oldukça şık ve rahat ayakkabıları var. (Shape Ups-XT'ler filan hariç. Onların amacı görünüş değil zaten.)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

Yürümeyi ve koşmayı seven arkadaşlar Skechers'ın Go Run modelleri şiddetle önerilir. Arkadaş NewBalance'ın baş tacı edildiği ülkede Skechers'a dönüp bakan yok. Bugüne kadar her marka spor ayakkabı kullandım. Bugünden sonra ise Skechers ve diğerleri var benim için.

İnceleyin sitesini oldukça şık ve rahat ayakkabıları var. (Shape Ups-XT'ler filan hariç. Onların amacı görünüş değil zaten.)

Alıntıları Göster
    ulan adamlar bindirip indirmediler,
    yok efendim kampanya yaptık o yüzden 15 gün sonra yollarız da demediler.
    çoğu kişinin ürünü ertesi gün elinde oldu, Türkiye'de bir ilktir kanımca,
    o yüzden memnuniyetsizliğe gerek yok, 1 ayakkabı fiyatına 3 ayakkabıyı, markafoni, limango vs. siteler verse sizi 20 gün bekletirlerdi,
    hatta çoğu site satış iptaline giderdi, biraz mantıklı olun, uzatmayın, şükredin

• quote:

Hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı Skechers Go run. Koşu ayakkabısı zaten. Ama maalesef sadece 1 çift alabildim. Eğer bir daha gelirse, bir çift daha alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

quote:

Hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı Skechers Go run. Koşu ayakkabısı zaten. Ama maalesef sadece 1 çift alabildim. Eğer bir daha gelirse, bir çift daha alacağım.

Alıntıları Göster
    beyler acele yardım lütfen;
    değişim için kargoyu hangi adrese gönderiyoruz??

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

quote:

Alıntıları Göster
    2 haftadır yaşadığım bir rahatsızlığı özet geçerek onlara bir daha yazdım ve burayada koyayım dedim.
    Hatırlatmalara pek itibar etmiyorlar ve bu beni çok rahatsız etmiş durumda.

Sevgili pabbuc.com ailesi
    İlk siparişimde memnundum hızlı kargo yaptınız, fakat ayakkabı kalıplarınızdaki eksik bilgilendirme yüzünden ve çanta resimlerinizin normalden büyük olması ve ebatları yazmamanız yüzünden değişim yapmak zorunda kaldım.

Değişim yaptığım için mi bana bu çileyi çektiriyorsunuz?

Hesapa yansıyan para ile eksik tutarım için hesabınıza 2 defa havale geçtim 2 defa geçtiğim havalenin dekontunu size gönderdim son gönderdiğim dekontu Garanti Bankasından gelmesine rağmen kabül etmedeniz tekrar kendi epostamdan gönderdim, 2. defa siparişiniz alınmıştır dediniz, 2 haftasonu olmak üzere 1 haftayı geçik bir süredir bekliyorum.
    Kargomu ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
    Beklettiğiniz süre boyunca seçtiğim ürünler bitmişde olabilir ve bana sakın istediğiniz ürünler tükenmiştir yazısı ile dönmeyiniz.
    Kargomu artık yapın!

• quote:

Orijinalden alıntı: tosba55

Fatura altında yazıyor hangi adrese göndereceğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tosba55

Fatura altında yazıyor hangi adrese göndereceğiniz.

Alıntıları Göster
    kargom geldi

puma, scooter, converse (spor gibi olanlardan)

puma sağlam çıktı sadece içlerinden.
    scooteri kutusundan bir çıkardım öyle bir kokuyor ki kusacakmışsınız gibi oluyor. daha önce kullanılmış yürüdükçe ezilen yerleri iz yapmış. ve sanki ayakkabıyı yeniden beyaza boyamışlar.
    convers ise biri defolu cıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_FiRaR

kargom geldi

scooteri kutusundan bir çıkardım öyle bir kokuyor ki kusacakmışsınız gibi oluyor. daha önce kullanılmış yürüdükçe ezilen yerleri iz yapmış. ve sanki ayakkabıyı yeniden beyaza boyamışlar.

icimize kurt dusurdun hocam simdi.defolu felan birde iadeyle fekan ugrasacaksak ksrgo felan sikinti.zaten kargoya vermemisler siparisleri boyle gondereceklerse hic gondermesiinler.aksam 17.00 ye kadar kargolamazlarsa iptal edicem ben.

gerci nasil iptal ettiricez telefonu acan yok mesajlarada cevap vermiyorlar yogunluktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 3 Temmuz 2012; 12:55:40 >
  • quote:

kargom geldi

resimlerini koyarsan daha inandırıcı ve görselli paylaşım yapmış olursun..

toptancılar ayakabı mağazalarından yada imalatcılardan toplu halde kutu içeriğine dogru düzgün bakmadan alım yaparlar.. aldığınız ürünler gözden kaçmış olabilir.. yada değişim yapılmış üründe olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

kargom geldi

resimlerini koyarsan daha inandırıcı ve görselli paylaşım yapmış olursun..

toptancılar ayakabı mağazalarından yada imalatcılardan toplu halde kutu içeriğine dogru düzgün bakmadan alım yaparlar.. aldığınız ürünler gözden kaçmış olabilir.. yada değişim yapılmış üründe olabilir..

Alıntıları Göster
    Cumartesi akşam verdiğim sipariş bugün sabah geldi hepsi de defosuz ve gayet iyi. Siteden alışveriş yaptığım gün haberim olmuştu ama şanslıyım ki isteyeceğim 3 ayakkabı bulabildim siteyi paylaşan ve yorum yapan herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: anwhere

Cumartesi akşam verdiğim sipariş bugün sabah geldi hepsi de defosuz ve gayet iyi. Siteden alışveriş yaptığım gün haberim olmuştu ama şanslıyım ki isteyeceğim 3 ayakkabı bulabildim siteyi paylaşan ve yorum yapan herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    http://www.pabbuc.com/dockers_erkek_sandalet_212552_kahverengi
    linkteki ürünün 43 numarasını aldım benim ayağıma uymadı, isteyen olursa aldığım fiyattan gönderebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalipse

linkteki ürünün 43 numarasını aldım benim ayağıma uymadı, isteyen olursa aldığım fiyattan gönderebilirim...

Alıntıları Göster
    sorun çıkmaz inşallah daha kargoya verilmedi benimkiler ,3 tane convers
    Siparişiniz hazır. Kargo firmasına tesim edilecek. yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalipse

Alıntıları Göster
    siteden;
    1 siparişimde 3 adet convers aldım sorunsuz
    1 siparişimde puma bayan ayakkabısı aldım sorunsuz
    1 siparişimde kangarosun kışlık bir modelini aldım sorunsuz
    1 siparişimde 2 terlik 1 çocuk ayakkabısı aldım sorunsuz
    1 siparişimde 3 adet bayan çantası aldım sorunsuz
    tek sorun var oda bütün bunların taksitlerini nasıl ödeyeceğim

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.