Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

%70 başlamış indir20 ile birleşiyor hücuum diyorum 3 al 2 ödeden daha avantajlı

Nasıl hocam

her indirimi haber veriyorum 100lerce ayk. alan oluyor, al birader san bi çorap vereyim diyen olmadı

http://www.pabbuc.com/kadin-urunleri?keys=1&furl=kadin-urunleri

http://www.pabbuc.com/erkek-urunleri

buyrun sömürün özellikle twigyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 1 Ağustos 2012; 15:56:48 >

• quote:

quote:

Nasıl hocam

Alıntıları Göster
    %70'e varan indirim başladı..

• quote:

quote:

quote:

Nasıl hocam

her indirimi haber veriyorum 100lerce ayk. alan oluyor, al birader san bi çorap vereyim diyen olmadı

http://www.pabbuc.com/erkek-urunleri

buyrun sömürün özellikle twigyleri

Heyecanla girmiştim, hüsranlı çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

? bulamadım %70

Bende göremedim %35 gözüküyor

Bende bulamadım.

göremeyenler çerezleri silip bir daha girsin. İndirime göre diz var üstte orayı tıklayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

? bulamadım %70

Bende göremedim %35 gözüküyor

Bende bulamadım.

göremeyenler çerezleri silip bir daha girsin. İndirime göre diz var üstte orayı tıklayın

Alıntıları Göster
    %70 değil zaten.."%70'e kadar" !

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

%70 değil zaten.."%70'e kadar" !

Alıntıları Göster
    Erkeklerde %50'den fazla indirim göremedim.
  • Aynen bende goremedim %70 indirimli urun. eski kampanya daha karliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royals

Aynen bende goremedim %70 indirimli urun. eski kampanya daha karliydi.
    3 AL 2 ÖDE + %20 - 50 indirim nerde,,

Bu kampanya nerde ..?
  • ne zamandır takip edip almak istediğim ayakkabı %70 indirime girmiş+%20 ile 3 al 2 ödeden de ucuza geldi.bütün ihtiyaçlarımı böylece tamamlamış oldum.haber veren arkadaşa da pabbuc.com a da teşekkürler.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _c@dı_

ne zamandır takip edip almak istediğim ayakkabı %70 indirime girmiş+%20 ile 3 al 2 ödeden de ucuza geldi.bütün ihtiyaçlarımı böylece tamamlamış oldum.haber veren arkadaşa da pabbuc.com a da teşekkürler.....

%70 nerede ya hangi isteye bakiyonuz ayni siteyi gexiyorum sabahtandir ama yok %40 tan yukari
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

ne zamandır takip edip almak istediğim ayakkabı %70 indirime girmiş+%20 ile 3 al 2 ödeden de ucuza geldi.bütün ihtiyaçlarımı böylece tamamlamış oldum.haber veren arkadaşa da pabbuc.com a da teşekkürler.....

%70 nerede ya hangi isteye bakiyonuz ayni siteyi gexiyorum sabahtandir ama yok %40 tan yukari

hocam arkadaş bayan herhalde bak bir sürü %70 indirinli ürün var

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamane61

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

%50 isterük 3 al 2 öde isterük hatta 3 al hiç ödeme isterük

+1

Alıntıları Göster
    Beyler dün dockers ayakkabılar indirimdeydi yüzde 50-40 falan bugün sipariş vermek için üye oldum indirim falan kalmamış bu nasıl iş ben de mi sorun var ?

Edit : şansımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 2 Ağustos 2012; 3:55:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

Adamlar indirim de bile %20 veriyor. Fiyatlar 3 al 2 öde ve %50 indirim gibi olmasa da hala piyasanın altında. Bide %20 verdiler. Allah aşkına bu adamlar kaça mal ediyor bu ürünleri? Başka siteler paranın gözüne vuruyor desenize...Artık ürün alırken acaba bana ne kadar itiyorlar diye düşünmeye başladım...

Geri sayım bitince yine bir bomba bekliyorum hayırlısı bakalım...

Alıntıları Göster
    haber veren arkadaşa teşekkürler..

hepimiz güzel günlerde giyelim inşallah..

dayanamadım 7 cift aldım, aksam aksam gitti 250 tl..

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi - peki

haber veren arkadaşa teşekkürler..

hepimiz güzel günlerde giyelim inşallah..

dayanamadım 7 cift aldım, aksam aksam gitti 250 tl..

Alıntıları Göster
    bendemı bır sorun var anlamadım ındırımlı urunlerı goremıyorum hıcbır colombiada skechers de %1 bıle ındırım yok ındırımlı dedıklerı urunlerde zaten kac gundur olan ındırımler

• quote:

Orijinalden alıntı: sutlach

bendemı bır sorun var anlamadım ındırımlı urunlerı goremıyorum hıcbır colombiada skechers de %1 bıle ındırım yok ındırımlı dedıklerı urunlerde zaten kac gundur olan ındırımler

Alıntıları Göster
    bayan ayakkabısı aldım arkadaşlar. bayağı indirim var, ihtiyacı olan alsın eşine, dostuna, kendine....

http://www.pabbuc.com/ismin_hippolyte_beyaz

• quote:

bayan ayakkabısı aldım arkadaşlar. bayağı indirim var, ihtiyacı olan alsın eşine, dostuna, kendine....

http://www.pabbuc.com/ismin_hippolyte_beyaz

Alıntıları Göster
    bir türlü sipariş veremedim. ödeme ekranında siparişi onayla kısmına tıklıyorum kart bilgilerini girdikten sonra açılan sözleşmeleri onaylıyorum daha sonra. o adımdan sonra ise sepetim sayfasına atıyor site üye girişi yapılmamış şekilde. üye girişi yaptığımda ise herhangi bir sipariş vermemişim gibi görünüyor bu sorunla başka karşılaşan oldu mu acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

bir türlü sipariş veremedim. ödeme ekranında siparişi onayla kısmına tıklıyorum kart bilgilerini girdikten sonra açılan sözleşmeleri onaylıyorum daha sonra. o adımdan sonra ise sepetim sayfasına atıyor site üye girişi yapılmamış şekilde. üye girişi yaptığımda ise herhangi bir sipariş vermemişim gibi görünüyor bu sorunla başka karşılaşan oldu mu acaba.

benim siparişimde de aynı şey oldu 3. denemede kabul etti, sayfadan çıkıp tekrar sepetime gittim. sebebini bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi - peki

quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

benim siparişimde de aynı şey oldu 3. denemede kabul etti, sayfadan çıkıp tekrar sepetime gittim. sebebini bilmiyorum..

Alıntıları Göster
    indirim var iyi guzel de markalar cok kisitli

ayakkabilarin bazilari o kadar kotu ki degil 70% bedava olsa almam (ki cok az modelde var o indirim)

3 al 2 ode var indirimli ayakkabilarda ama model marka eksikligi var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: owin

indirim var iyi guzel de markalar cok kisitli

ayakkabilarin bazilari o kadar kotu ki degil 70% bedava olsa almam (ki cok az modelde var o indirim)

3 al 2 ode var indirimli ayakkabilarda ama model marka eksikligi var bence

Alıntıları Göster
    arkadaslar
    converse.lerde ındırım yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeddak

arkadaslar
    converse.lerde ındırım yokmu

http://www.pabbuc.com/converse-erkek-urunleri?keys=3&m=82&furl=converse-erkek-urunleri
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.