Bildirim
PLASTATİON 3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
korsan oyun yüzünde TRye gelmick _____________________________ i tocuh
-
vay harbi manyak makina ya daha türkiyeye gelmedi ..... gelsede fazla alan olmaz diye düsnüyorum cok phalaı diye düsanüyorum .. parası olan adam için no problem ... onlıne oynayabiliyorsun garafik kartı süper , hdd kaydedebiliyorsun ilemcisi yüksek süper kısacası hangi oyunu oynadınız...... _____________________________ -
_____________________________ -
Kapık getirseydi ya bir tane gitmiş okadar ne biçim arkadaş bu böle
Ne zaman gelicek die soruyorsun bide bak sedne ÖN SİPARİŞ hakkı warmış kullanmamışsın_____________________________ [drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promise it won't make me or break me.[/right] -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Tolunay
domm 3ü oynadık
Millete yalan söylemeye utanmıyo musun 1- PS3 daha çıkmadı 2-Doom 3 ps3 e çıkmayacak zaten
Senin gibi yalancılara
Edit: Ayrıca playstation yazmayı öğren önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madman -- 19 Şubat 2006 17:25:05 >_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: Madman
quote:
domm 3ü oynadık
Millete yalan söylemeye utanmıyo musun 1- PS3 daha çıkmadı 2-Doom 3 ps3 e çıkmayacak zaten
Senin gibi yalancılara
Edit: Ayrıca ğlaystation yazmayı öğren önce
baba çok kızdın ya sakin_____________________________ Thierry Henry..O Bir Efsane..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Madman
quote:
domm 3ü oynadık
Senin gibi yalancılara
Edit: Ayrıca playstation yazmayı öğren önce
Valla sakin ol, adama kızmışsın bak sende yazamamışsın playstation :) (ğlaystation dı düzeltmiş :D : P)
Bırak ya takılsın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 19 Şubat 2006 17:28:19 >_____________________________
-
mesajın fake olduğu başlıktan belli zaten...
quote:
"plastation 3"_____________________________ -
valla çok kızdı boşver ya herkes kendi işinde ingiltere gittiyse alsaymış bitane _____________________________ Thierry Henry..O Bir Efsane.. -
Pardon ama dayanamadım millet de inanmış onun için ayrıca devam ettirip doom 3 oynadım demesine de sinirlendim _____________________________ -
bende güney afrikaya gittim orada o plastation 4 mu nedir onu oynadım 4 köşe oldum
playstation yazmayı öğren başta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcontr -- 19 Şubat 2006 17:36:26 >_____________________________ -
arkadaş xbox360 dan bahsediyo galiba
şekli yuvarlakımsı
doom 3 var
şu an piyasada_____________________________ -
başlığa bak plastation arkadaş xbox360 ı ps3 e benzetmiş galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 19 Şubat 2006 18:59:23 >_____________________________ xboxLive: HezeyanPSN:HezeyanTROrigin: HezeyanTR -
ya ya tabi kesin zevk vermiştir hele o doom3 oynayan hey allahım yaa böyle şeylerle kendinizi küçük duruma düşürüyosunuz _____________________________ Intel E8400@3.8GHZ 423FSB 1,40V - Gigabayte DS3R - OCZ 4GB (2x2GB) 846mhz Platinum CL 5-4-4-15 1.8v - Zerotherm CF900 - High Power 500W - Akasa ZEN Atx - Akasa SD-HC Internal Kart Okuyucu - Palit 8800GT 512mb - Asus 20x Sata DVD Writer - Samsung 16x sata DVD Writer- 500GB Samsung 16mb cache - Samsung 2232BW - logitech mx1000 mause - logitech MX3000 klavye - logitech x540 speaker - Sky Star 2 Türksat 1C, Hotbird, Eutelsat W3 -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X