ya beyler bunun açılma hızı yavaş. büyük ihtimal norton dan kaynaklanıyo. uninstal yapamıyorum. yeniden format atıp nortonsuz kurabiliyomuyum. yoksa kurtarma cd ile kurunca nortonuda kendi otomatikmi kuruyo. boşuna format atmayalım yani.
sorduğum soruya cevap veren çıkmadı. bari şuna cevap verin bi zahmet. şimdi ben touchpad i devre dışı bırakıyorum ve sürekli öyle kalmasını istiyorum ama. bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar çalışıyo. sürekli devre dışı bırakmam için napmam lazım. şimdi bunuda cevaplamazsınız siz.:))
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaydemir
sorduğum soruya cevap veren çıkmadı. bari şuna cevap verin bi zahmet. şimdi ben touchpad i devre dışı bırakıyorum ve sürekli öyle kalmasını istiyorum ama. bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar çalışıyo. sürekli devre dışı bırakmam için napmam lazım. şimdi bunuda cevaplamazsınız siz.:))
Baslat-calistir de oraya "msconfig" ve cikan pencerede en ust sag kulaktaki baslangici sec.Buradan touchpad i bul ve tikini kaldir boylece bi daha acilmamamsi lazim.Tekrar ayni yerden acabilirsin sonra
:)) touchped i donanım listenizden devre dışı bırakırsanız hiç bir zaman çalışmayacaktır ama elektrik harcamaya devam edermi bilmiyorum. norton u master dvd yi takarak uninstal edebileceğinizi arkadaşlar yazmışlardı ben denemedim nasıl yapılır bilmiyorum
w7600 de xp pro kullanıyorum
saygılar
quote:
ya beyler bunun açılma hızı yavaş. büyük ihtimal norton dan kaynaklanıyo. uninstal yapamıyorum. yeniden format atıp nortonsuz kurabiliyomuyum. yoksa kurtarma cd ile kurunca nortonuda kendi otomatikmi kuruyo. boşuna format atmayalım yani.
Öncelikle hayırlı olsun.fiyatı çok uygun bence.Sana iki sorum olcak Oyunlarda LCD ekranı ( LCD ekranların kronik sorunu) Ghosting yani gölgelenme yapıyormu mesala fifa oynarken futbolcunun arkasında bi gölge kosuyormu?
Birde ısınma durumu ne ?cevaplarsan çok sevinirim.
packardbell in bence tek kötü yanı alt kısmının cok ısınması...yaklaşık bilgisayarı açtıktan 20 dakika sonra el değilemeyecek kadar çok ısınıyor..koy yumurtayı pişsin yani :) birde bir süre sonra bu ısı yukarıya dogru cıkıyo ve touch pad le klavyenins sağ kısmını ısıtıyor..ama sanıyorum laptoplar için satılan external fanlarla bu sorunu çözebilirsin...
((Cross Msj))
Arkadaşlar;
Hala bir W7600 arayan varsa, 2 haftalık W7600 unu satmak isteyen birisi var... Anet kullanan varsa alisveris bolumunde arkadas, mail adresini verirse buraya yazarım... Yada ilgilenen varsa mailini versin arkadasa iletivereyim... fiyat 2100YTL diyor... Satış sebebi çalıştığı firmasının da ekbir notebook vermesiymiş...
Selamlar...
bende w7600 kullanıyorum ve aldığım günden beri günde ortalama 6-7 saat bununla çalışıyorum. ısı sorunu var ama koy yumurtayı pişsin şeklinde değil tabiki
o ısı sorunu pasif soğutmaya sahip olan ekran kartı gpusu nedenlidir bilirsiniz gpu lar çok yüksek derecelerde zaten çalışırlar. gpunun standart sıcaklığı 60 derece olduğun için alttaki çıkıntılı yerin iç kısmında gpunun yerleştiği alan cidden çok sıcaktır. Yalnız bu alan işlemciye ait değildir işlemci zaten rm clock kulanıyorsanız az ısınacağından fanda çok az çalışıyor. Gpu 102 dereceye kadar sorunsuz çalışabiliyor. Ben en fazla 72 yi gördüm. Gpuya aktif soğtuma olsaymış iyi olurmuymuş bu konuda yorum yapamam gerek görmediklerine göre dsorun yok. İşlemci ortalama 44 ile 48 dereceler arasında çalışıyor. Hwinfo32 adlı program ın ölçtüğü ısı değeri bu olup bu değer ne hd e nede gpu sıcaklıklarına uyuyor bende bu sıcalığın cpu değeri olduğuna inanıyorum.
saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
quote:
Öncelikle hayırlı olsun.fiyatı çok uygun bence.Sana iki sorum olcak Oyunlarda LCD ekranı ( LCD ekranların kronik sorunu) Ghosting yani gölgelenme yapıyormu mesala fifa oynarken futbolcunun arkasında bi gölge kosuyormu?
Birde ısınma durumu ne ?cevaplarsan çok sevinirim.
fifayı denemedim ama nfs yi oynamak muhteşem zevkli. ben hiç tahmin etmiyodum akıcı olacağını ama nfs nin motion blur özelliğini bile hakkıyla veriyo. eğer sony nin x-black ını incelediysen ona çok yakın hatta ayırt etmek zor. ısınma durumu ise normal kullanımda asla yok. zorlayan uygulamalarda ise olması gereken kadar. alınması gereken modellerden biri diyebilirim. bide 17 inç in zevki bi başkaymış. hantal olduğu düşünülebilir ama asla öyle değil. çok şık.
quote:
Orjinalden alıntı: QazWSxeD
packardbell in bence tek kötü yanı alt kısmının cok ısınması...yaklaşık bilgisayarı açtıktan 20 dakika sonra el değilemeyecek kadar çok ısınıyor..koy yumurtayı pişsin yani :) birde bir süre sonra bu ısı yukarıya dogru cıkıyo ve touch pad le klavyenins sağ kısmını ısıtıyor..ama sanıyorum laptoplar için satılan external fanlarla bu sorunu çözebilirsin...
ya ben akşam 1 saate yakın nfs oynadım dediğin gibi bi ısınma olmadı. ne touchpad ne klavye. ısı normal derece. belki başka modellerinde olabilir ama bunda olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishsun
((Cross Msj))
Arkadaşlar;
Hala bir W7600 arayan varsa, 2 haftalık W7600 unu satmak isteyen birisi var... Anet kullanan varsa alisveris bolumunde arkadas, mail adresini verirse buraya yazarım... Yada ilgilenen varsa mailini versin arkadasa iletivereyim... fiyat 2100YTL diyor... Satış sebebi çalıştığı firmasının da ekbir notebook vermesiymiş...
Selamlar...
dediğin alet büyük ihtimal linkteki alet olması lazım. eğer o ise 2000 ytl ye veriyo. ben almayı düşünmüştüm ama w7218 siparişini verdikten sonra görünce alamadım.
Selamlar...
dediğin alet büyük ihtimal linkteki alet olması lazım. eğer o ise 2000 ytl ye veriyo. ben almayı düşünmüştüm ama w7218 siparişini verdikten sonra görünce alamadım.
Emin değilim; bende Anet haber gruplarında gordum, alışveriş bolumunde mevcut...
ya arkadaşlar akşam ilk defa dvd yazayım dedim ama 4x ten daha hızlı yazılmıyo. bunun sebebi dvd-rw nin daha hızlıyı desteklememesimi yoksa başka ayarı falanmı var.
arkadaslar slm bende bu notebook tan aldım herseyi mukemmel ama fifa2006 problem var.oyunu acıyor ama acıldıktan sonra sanki sol tus takılı kalmıs gibi kontrol edemiyorsun.touchpadi kapattım ama sorun aynı.bunun derdini bilen varsa banada yardımcı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: aabozdag
arkadaslar slm bende bu notebook tan aldım herseyi mukemmel ama fifa2006 problem var.oyunu acıyor ama acıldıktan sonra sanki sol tus takılı kalmıs gibi kontrol edemiyorsun.touchpadi kapattım ama sorun aynı.bunun derdini bilen varsa banada yardımcı olsun.
tekrar yüklemeyi denedinmi.
quote:
Doğru şimdi hatırladım aynı sorunu bende de yaptı bir iki kere tekar yükledim aynı şeyi yaptı bende bir daha uyğraşmamıştım
quote:
Orjinalden alıntı: aslanger
quote:
Doğru şimdi hatırladım aynı sorunu bende de yaptı bir iki kere tekar yükledim aynı şeyi yaptı bende bir daha uyğraşmamıştım
Arkadaslar notebooklarda bu sorunun yasanmasinin nedeni max 2 tusun ayni anda kullanilabilme ozelliginden kaynklaniyor.Bu masaustu bilgisayarlarda 3 tur fakat notebooklarda malesef ve yapilabilecek birsey yok.Most wanted'i manuel oynayanlar bilir vites degistirirken nosa da basamassiniz.
Arkadaşlar MSI 17" yeni notebookları 2 ay önce çıktı. Çok yakın bir zamanda ülkemizde de satılılacak. Herkesin haber ola...
17" AMD işlemcili olan versiyonunun özellikleri: MEGABOOK L715 • Microsoft® Windows® XP Home • AMD® Mobile Turion64 - 64bit işlemci • ATi Mobile Radeon X700 • 17" MSI CBD (Color Bright Display) + Anti Glare WSXGA+ Ekran • Wireless LAN 802.11b/g • Bluetooth (Opsiyonel) • 1.3M piksel Web-Camera • Firewire, USB 2.0, LAN • PCI-Express Card arayüzü • Sadece 3.1 Kg ağırlık
17" Intel işlemcili olan versiyonunun özellikleri: MEGABOOK L725 • Microsoft® Windows® XP Home • En yeni Intel® Centrino™ Mobile Teknolojisi • NVIDIA® GeForce™ Go 6600 • 17" MSI CBD (Color Bright Display) + Anti Glare WSXGA+ Ekran • Wireless LAN 802.11b/g • Bluetooth (Opsiyonel) • Sadece 3.1 Kg ağırlık • Firewire, USB 2.0, LAN • PCI-Express Card arayüzü
tekrar denedim olmadı bilgisayarı format cekip normal xp home kurdum yine aynı problem tekrar tekrar yukledim aynı bense bu notebook almamın gayesi fifa 2006 oynamaktı.malesef suya dustu .baska fikri olan varmı