Bildirim
İki kulaklık arasında kaldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Sony'nin iyi olduğunu söyleyenler var...
Hatta bir konuda: sony gayet başarılı kulaklık konusunda sony mp3 kullanıyorum kulaklıktan cıkan ses cok saglam herhangi bir kirde yok sesde. demiş._____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
Evet sesin çok temiz olduğu söyleniyor.Bundan önce philips she6000 vardı bende , tizler çok iyi fakat hiç bass yoktu.Arkadaşa sattım.Sony alıcağım sanırım ama tam emin değilim.Bass az çıkarsa philips ı boşuna satmış olucam. Parada gidicek.
http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-mdrex50lpb-kulaklik/productDetails.aspx?productId=evsonymdrex50lpb&categoryId=17414&SKU=EVSONYMDREX50LPB
Yorumlara göre iyi bassı olduğu söyleniyor._____________________________
-
İstediğin bass'ı alamazsan ekolayzer'ı biraz açarsın. _____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
sony al kafan rahat olsun _____________________________
PSN: gboztepe -
Bunlar baş ağrıtıyo .Ama neyse alıcaksan sony al _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler