Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
127
Favori
293.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019 MB Pro için koruyucu ürün önerileri olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence alısabılen ıcın macbooklar gercekten cok guzel ancak ben alısmadım bır turlu, bu sebep ile kullandıgım macbook proyu satıyorum, dukkanımdan ılana bakabılırsınız . macos sisteme alışabilen arkadaşlar için de sanırım windows kullanmak zor olur diye düşünüyorum
  • Selamlar arkadaşlar dün mediamarkt tan macbook pro 13 touch barlı 128 gb satın aldım. Hem telefonumla uyumlu olması hem de video edit, müzik amaçlı kullanmak için doğru tewcih yaptığımı düşünüyorum tek bir tereddütüm vardı 128 gb. Ek harddisklerle veya flashla depolama amaçlı kullanırım diye düşündüğüm için ve bütçem doğrultusunda bunda karar kıldım. Macos ilk kez kullanacağım ve çok acemi sayılırım. İlk olarak acaba ssd sini 128 gb dan daha yükseğine yükseltebilir miyim ? Upgrade e bu en son touch barlı macbook izin veriyor mu ? Keza ram yükseltmeleri için de aynı durumdan söz edebilir miyiz ? Bildiğiniz güzel site kullananlar kulubü gibi bir mecra var mı bildiğiniz burası dışında ? Seri olarak öğrenmek istiyorum.
  • Arkadaşlar en düşük maliyetle 4k video render yapabileceğim bir model önerebilir misiniz?

Şayet mac pro retina late 2012 kullanıyorum ancak gecikmeler yaşadığım için biraz yorucu oluyor.

Steam: Raydric | Origin: Raydr1c | Uplay: Raydr1c | R* Social Club: Raydr1c

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

2019 MB Pro için koruyucu ürün önerileri olan var mı?

geçen hafta sattığım macbook pro 13 için alındığından beri şu kılıfı kullandım. Alan arkadaş abi bilgisyar kutusundan çıkmış gibi dedi. çok beğendi. kılıfı da yanında hediye verdim.

Aralık ayında macbook pro 15 e geçiyorum onun içinde aynı modelin 15 için olanını alacağım.

aynı markanın fermuarlu modeli var o çok tavsiye edilmiyor fermuar kısmı kasayı çizebiliyormuş.

bu model mıknatıslı düm cevresi sert kauçuktan tampanlu. ve içi süet gibi çok yumuşak bir yapıya sahip

imkan varsa tavsiye ederim

• kumutlu kullanıcısına yanıt
    Belkin 13" Kahverengi Notebook Çantası (F7P074vfc01)
    www.hepsiburada.com
    Belkin 13" Kahverengi Notebook Çantası (F7P074vfc01) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/belkin-13-kahverengi-notebook-cantasi-f7p074vfc01-p-BS600140?magaza=Ucuzlukcu

Bunu satın aldım yaklaşık 1 saat önce, gayet övülmüş.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın

sanırım bu alt kasaya ve kapağa takılan kılıfları soruyorsunuz.

Ben kullanmadım ancak cihazın hangi koşullarda kullanılacağına bağlı olarak iş görebilir sanırım.

ek bilgi olarak 2015 öncesi seriler ile sert kapak kullanan bir arkadşım o kapakların özellikle çıkarıp takarken cihazını (köşelerini) çizdiğini söylemişti. Belki daha düzgün alternatifler çıkmıştır piyasaya.

Bir başka arkadaşım ise metal stand kullandığı için metal metale süreterek macbookuna kozmetik olarak zarar vermişti. öyle bir durum için kapak kullanmak veya standı değiştirmek güzel olabilir.

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

Ben sadece cihazı çantada taşırken yukarda belirttiğin incase sleeve içinde koydum. kullanırken kutusundan çıktığı gibiydi. Başıma herhangi bir aksilik gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 30 Kasım 2019; 16:27:17 >

• Anladım, port çoklayıcı olarak öneriniz var mı?

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140950445

şu mesajda tavsiye olarak atmıştım. Türkiye fiyatı biraz pahalı ama amazondan göreceli uygun fiyata alınabilir.

Ben genel olarak çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16” için; aynı zamanda katlanıp stand olarak kullanılabilen modellerden önerebileceğiniz var mıdır?

Ama. Gelmesi göreceli baya uzun sürmüştü. 60 gün civarı.

Teşekkürler öneriniz için👍 Ben daha çok aşağıda linkteki Modellerden(genellikle Air’lar için üretilmiş olanları mevcut) kullanan var mıdır, -piyasada 16” pro için bulamadım açıkçası- kullanışlı mıdır, tavsiye edilir mi, bir iki yorum atarsa kullananlar, sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marwyn -- 1 Aralık 2019; 23:55:25 >

• 2019 kullanıcıları Safari'de YouTube'dan bir videoyu tam ekran yaparken enteresan bir laglanma oluyor mu tam ekran olana kadar? Bir de hocam sizin hub tercihiniz neden kasaya direkt olarak yanına monte gibi gözüken modeller değil de böyle kablolu oldu? O daha iyi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 2 Aralık 2019; 23:24:55 >

Steam: Raydric | Origin: Raydr1c | Uplay: Raydr1c | R* Social Club: Raydr1c

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
    2017 iMac de denedim öyle bir lag olmadı. Sadece tam ekran yaparken kendi animasyonu oluyor. 2019 model aldığım MacBook Pro henüz ulaşmadı. Amerika’dan bu ay gelecek gelince denerim tekrar.

Amazon’da yorum olarak baya iyiydi benim aldığım. Hem de gigabit Ethernet girişi vardı.

nextstand ile kullanırken sarkıp masaya değmesi bilgisayarın Thunderbolt girişine Ekstra yük bindirmiyor. Hdmi USB kablolar vs bağlayınca ağırlık olabiliyor. Ayrıca MacBook a uyumlu standart olanlar başka marka laptoplarda kullanılamayabilir. Son olarak bu aletler çalışırken baya ısınıyor, kasaya yakın olmaması daha uygun diye düşündüm. O nedenle bu modeli tercih ettim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.