Şimdi Ara

Latency Programları ana konusu (BattlePing, WTFast...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arenada ölçtüm bide ole uzun olmadı ama
     Latency Programları ana konusu (BattlePing, WTFast...)
     Latency Programları ana konusu (BattlePing, WTFast...)

• Bu download değerlerini anlamadım ben, şimdi, 0,79 Mb/s şu demek değilmi 1 mb bile değil, yani rezil rüsva, sürünüyor demek değil mi? madem o kadar kötü Ping 4ms nasıl çıkıyor, 4 ms mükemmel değil mi? bir yerlerde bir şeyi yanlış mı anladım nedir.
  • Fena değil ping fiberoptikle ama superonline vs telekom karşılaştırma yapmak gerek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaspo

Bu download değerlerini anlamadım ben, şimdi, 0,79 Mb/s şu demek değilmi 1 mb bile değil, yani rezil rüsva, sürünüyor demek değil mi? madem o kadar kötü Ping 4ms nasıl çıkıyor, 4 ms mükemmel değil mi? bir yerlerde bir şeyi yanlış mı anladım nedir.

lanet olasıca çikardiklari Adil Kullanim Kotais diye bişey varya .. buraya .................................... sövuyom paso ona takildim 10mb 1 düşürdüler surunuyom dl de
  • battlepingi nasıl kullanıyoruz indirdim kurdum serveri filan sectim connect dedim de pingim gene aynı sanırım beceremedm
  • @Placebo

Az önce bende aldım BP 1 aylık. Bir türlü beceremedim, pingde en ufak bir oynama bile yok hatta eskiden daha stabildi, BP olmadan 100-110 arası değişen pingim artık ara ara 150ye falan vurmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı? Gitti sanırım benim 5.45 dolar
  • konuyu fazla okumadım ama siz ttnetin speed testine bakıp ona göre yorum yapmayın aion serveri yurt dışında , yurt içi 100 mbit hızın olsa ne olur yurt dışı çıkışın dandirik olduktan sonra , o programlarında bir yararı oldugunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

konuyu fazla okumadım ama siz ttnetin speed testine bakıp ona göre yorum yapmayın aion serveri yurt dışında , yurt içi 100 mbit hızın olsa ne olur yurt dışı çıkışın dandirik olduktan sonra , o programlarında bir yararı oldugunu sanmıyorum

Sanmıyorsun ama çok faydası var.

Oyun NCSoft'ta iken benim ping hem dalgalı hemde 200+ idi ama BattlePing kullanmaya başladığımda hem pingim sabit kaldı hemde 50-80 arası oldu.

Çok fark var dostum çooook.

Ama ben oyun F2P olduğu zaman girip ping kontrol etmiştim ve NCSoft zamanına göre oldukça iyi gelmişti, 90-130 arasıydı yanlış hatırlamıyor isem.
  • Programı kurmayı başardım ancak enteresan şekilde normalde 100-110 arası olan ping'im BP açıkken 250-400 arası dalgalanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Programı kurmayı başardım ancak enteresan şekilde normalde 100-110 arası olan ping'im BP açıkken 250-400 arası dalgalanıyor.

serveri germany 1 seçiceksin benm ping 100-150 arası deprem dalgası yapıyordu şimdi sabit 84-85 sürekli
  • Germany 1 dahil tüm serverları denedim ama nafile, ping artıyor BP açınca.
  •  Latency Programları ana konusu (BattlePing, WTFast...)

Avea 3G Mobil Modem ve BattlePing ile aldığım sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 3 Temmuz 2012; 17:39:12 >
  • battleping ile 150 civarı ping 70-75 arasına iniyor.tabiki pvp alanlarındaki combatlardan dolayı pingde artma olayları haliye oluyor.100 civarına çıkıyor.
    germany1 ve 2 serverlerine bağlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.