Bildirim
Latency Programları ana konusu (BattlePing, WTFast...) (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu download değerlerini anlamadım ben, şimdi, 0,79 Mb/s şu demek değilmi 1 mb bile değil, yani rezil rüsva, sürünüyor demek değil mi? madem o kadar kötü Ping 4ms nasıl çıkıyor, 4 ms mükemmel değil mi? bir yerlerde bir şeyi yanlış mı anladım nedir. -
Fena değil ping fiberoptikle ama superonline vs telekom karşılaştırma yapmak gerek . -
quote:
Orijinalden alıntı: ulaspo
Bu download değerlerini anlamadım ben, şimdi, 0,79 Mb/s şu demek değilmi 1 mb bile değil, yani rezil rüsva, sürünüyor demek değil mi? madem o kadar kötü Ping 4ms nasıl çıkıyor, 4 ms mükemmel değil mi? bir yerlerde bir şeyi yanlış mı anladım nedir.
lanet olasıca çikardiklari Adil Kullanim Kotais diye bişey varya .. buraya .................................... sövuyom paso ona takildim 10mb 1 düşürdüler surunuyom dl de -
battlepingi nasıl kullanıyoruz indirdim kurdum serveri filan sectim connect dedim de pingim gene aynı sanırım beceremedm -
@Placebo
Az önce bende aldım BP 1 aylık. Bir türlü beceremedim, pingde en ufak bir oynama bile yok hatta eskiden daha stabildi, BP olmadan 100-110 arası değişen pingim artık ara ara 150ye falan vurmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı? Gitti sanırım benim 5.45 dolar -
konuyu fazla okumadım ama siz ttnetin speed testine bakıp ona göre yorum yapmayın aion serveri yurt dışında , yurt içi 100 mbit hızın olsa ne olur yurt dışı çıkışın dandirik olduktan sonra , o programlarında bir yararı oldugunu sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Zayber
konuyu fazla okumadım ama siz ttnetin speed testine bakıp ona göre yorum yapmayın aion serveri yurt dışında , yurt içi 100 mbit hızın olsa ne olur yurt dışı çıkışın dandirik olduktan sonra , o programlarında bir yararı oldugunu sanmıyorum
Sanmıyorsun ama çok faydası var.
Oyun NCSoft'ta iken benim ping hem dalgalı hemde 200+ idi ama BattlePing kullanmaya başladığımda hem pingim sabit kaldı hemde 50-80 arası oldu.
Çok fark var dostum çooook.
Ama ben oyun F2P olduğu zaman girip ping kontrol etmiştim ve NCSoft zamanına göre oldukça iyi gelmişti, 90-130 arasıydı yanlış hatırlamıyor isem. -
Programı kurmayı başardım ancak enteresan şekilde normalde 100-110 arası olan ping'im BP açıkken 250-400 arası dalgalanıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
Programı kurmayı başardım ancak enteresan şekilde normalde 100-110 arası olan ping'im BP açıkken 250-400 arası dalgalanıyor.
serveri germany 1 seçiceksin benm ping 100-150 arası deprem dalgası yapıyordu şimdi sabit 84-85 sürekli -
Germany 1 dahil tüm serverları denedim ama nafile, ping artıyor BP açınca. -
-
battleping ile 150 civarı ping 70-75 arasına iniyor.tabiki pvp alanlarındaki combatlardan dolayı pingde artma olayları haliye oluyor.100 civarına çıkıyor.
germany1 ve 2 serverlerine bağlıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X