Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.523
Cevap
89
Favori
352.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende keyif alamadım bir türlü bu oyundan.Standart Edition + kalan 8 günlük oynama süresi karşılığında takas yapabileceğim Titanfall hesabı aramaktayım. İlgilenen olursa beklerim mesajını.
  • Oyun bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. Hergün buglu görevler, Pvpde ki lag ve sistem bozukluğu, vr5 oldum ama daha fazla oynama hevesim kalmadı. Eğer isteyen olursa ben de hesabı satmayı ya da elinde olan varsa wildstar deluxe editionla takas etmeyi düşünüyorum.
  • Görünen o ki çoğu kişi memnun değil.
    şahsen ben de o kadar para verdikten sonra olan oldu bari zevk alayım modunda oynuyorum süre bitince ne olur bilmem.
    pc kullananlar için 5 skill ile sınırlama saçma geliyor. en saçma gelen şey de daha 10. lvl de şuan kullandığım ve oyunun sonuna kadar kullanmaya devam edeceğim skilleri açmış olmam bu build ile bundan sonra daha görüp kullanacağım yeni bir skill yok. zevkine de zırt pırt skill sıfırlayacak para yok (gold seller ler açmı kalsın) hangi build olursa olsun durum aşağı yukarı böyle. şu an dual wield de ağırlık stamina harcayan skillerde, bow da ise magicka ağırlıklı. şu sıkıntıdan değişiklik olsun diye yapabileceğim tek değişiklik magicka ile stamina harcayanları dengeli olarak yer değiştirmek

• Gorath kullanıcısına yanıt
    Morpları vermezseniz tabi ki oyunun sonuna kadar kullanacağınız skiller onlar olur

Ne fighters ne de mages guildin skillerini açmayın , silah skillerini açmayın sadece size verilen 3 skill ağacının bir tanesinden 3 skill açıp sonra gelip veryansın edin.

Not düşeyim bu -forumda 3-5 kişi çok kötü diyerek bıraktığı için yaklaşık 5 milyon oyuncusu olan bir oyundan çoğu kişi memnun değil demek de yeni moda bu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 29 Nisan 2014; 15:50:13 >
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    evet alıyordum vamp olmadan önce
    fire boss olmassa yine alıyorum
  • hocam cinslik olacak ama tüm skiller açyk olsa ne fark edicek ekrandaki skill bar sayysy hala 5 ben istiyorum ki hepsini inci gibi ekrana dizeyim
    5 milyon oyuncusu var diye de olumsuz yönleri yok saymak moda olmaz umarym
    ?ahsen biraz eski aly?kanlyklardan dolayy biraz da teknik aksaklyklaryndan dolayy uyuz eden bir sürü yönü olmasyna ra?men 2-3 ay daha ?ans verme taraftaryyym, daha iyiye gitmesi yönünde umudum var.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    2h dk oyuyorum talent'den sadece ultimate ile fire vuran sword skillini kullanıyorum geri kalan 2h class skilleri millet dk 2-3 passif skill açtım ohh tıkır tıkır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorath

hocam cinslik olacak ama tüm skiller açyk olsa ne fark edicek ekrandaki skill bar sayysy hala 5 ben istiyorum ki hepsini inci gibi ekrana dizeyim
    5 milyon oyuncusu var diye de olumsuz yönleri yok saymak moda olmaz umarym
    ?ahsen biraz eski aly?kanlyklardan dolayy biraz da teknik aksaklyklaryndan dolayy uyuz eden bir sürü yönü olmasyna ra?men 2-3 ay daha ?ans verme taraftaryyym, daha iyiye gitmesi yönünde umudum var.

Eleştir ama doğru eleştir.

Hiç skill yok ki kullanacağım demek başka onlarca skill var ama skill tabi yeterli değil demek başka.

• Arkadaşlar ben bu oyuna şahsen 80€ para ödedim. Görevleri buglu, 11.000 TL ye topladığım pc ile bile pvpde kasma sorunundan dolayı oyundan düşüyorsam bu işte bir sorun var demektir. Bunları geçelim oyunun oynanılırlığına skill düzenine bir lafım yok ama yönetimi problemli. İnsanlar 5-6 milyon gold dupelediler, binlerce sarı item yapmak için crafting malzemesi dupelediler bunların kaçı banlandı? Maximum rakam %50 dir. Bunların dışında hiçbir suçu günahı olmayan oyun arkadaşlarım banlandı neymiş oto ban sistemi varmış gold transferi yapmış. Size soruyorum 10k goldu bile olmayan bir adam nasıl gold transferi yapabilir? Bazıları milyonlarca gold dupelerken 10k goldu olmayan adamlar banlandı arada. Pvpye gelince ola ki oyundan atmadı girdik pvpye 1 saatten fazla çabalayıp aldığımız bir kaleyi imparator dedikleri adam yüzlerce kişinin arasına girerek 10 dakikada tek başına geri alıyor nasıl oluyor bu olay? Bu oyun daha baştan oynanırlıktan uzak kalmış bir oyun. Dupe yapan, bir şekilde imparator olan artık bu oyunda yıkılmaz. Biz görev yapıp veteran 6 haritasına geçecez diye uğraşalım 6 görevin 4 ü bugta kalsın, başkaları malzemeyi eşek yüküyle götürmüş anlayan anladı. Herkese kolay gelsin.

• Biz de bu oyuna 80$ ödedik.11 bin TL lik pc de oyununuz kasıyorsa o sizin sorununuz ben 3 bin TL lik pcde pvp de zerg durumunda kasma yaşamıyorum bütün ayarlar ultrada tek shadow medium da.

5-6 milyon gold yapanlar zaten direkt banlandı hangi aklı selim adam daha oyunun başında 5-6 milyon golda sahip olur.%50 si falan değil hepsi banlandı.Tek elinde craft malzemesini dupe leyip satış yapmayıp milyonlarca gold kasmayanlardan banlanan %60 ı anca bulmuştur.

Oyunculardan rastgele banlanan oldu doğrudur , buna yeterince eleştiride bulundum oyunun forumunda ve mail ile. PvP de yüzlerce kişinin arasından gelip kaleyi alması sistemin uydurukluğundan.Kaleyi almak için keepmaster gidip konuşmak gerekiyor.Kim daha hızlı E ye basarsa o kale o guilde geçiyor.Bunun imparator olup üzerinde Legendary item olmasıyla alakasıyla.

Tam anlamıyla uyduruk bir reward sistemi ile alakası var.Questler buglu.Herkesin sorunu.Hangi MMO bugüne kadar bugsuz çıktı bir tanesini gösterin ben de bu oyunu bırakayım ona başlayayım.

• Arkadaş anladık 80 euro verdiniz ve sorunsuz bir oyun istiyorsunuz ama oyun dünyası artık onu kaldıracak düzeyde değil. Diablo 3 piyasaya çıktıktan 2 sene sonra anca düzeldi. Wow vanilla günleri diye milletin özlemle andığı,efsaneleştirdiği dönemlerde oyunda ve forumlarda Blizzard'a dümdüz gidiyorlardı. Total war rome 2 online oyun bile değil oyunun düzelmesi için 5 update ve 2 ay geçmesi gerekti. Gta V ki sadece konsollara çıkarıldı araba bugını düzeltemedi 3 hafta boyunca. Hile konusuna hiç girmiyorum. Oyunlar artık piyasa baskısı ile erken çıkıyor ve beta süreçlerini oyunun erken dönemlerinde maalesef oynayarak yaşıyoruz. Tüm oyunların yaşadığı genel sorunları yaşıyor Eso. Gold-dupe olayında da değil burada 20000'den falzla üyesi olan reddit eso'da haksızca banlanıp da banını açtırmayan yok. Evet yanlış banlananlar oldu ve ticket atıp sorunlar çözüldü. Dupe yapanların hepsi banlandı mı? Cevap hayır ama büyük çoğunluğu banlandı. Fan sitelerinde dupe yaptım banlanmadım diye photo paylaşan salakların bile banlandığını biliyorum. Oyunun sorunları var ve bu sorunlara katlanamıyorsanız da ara verin biraz. 2 ay sonra tekrar gelin belki buglar giderilmiş olur. Sonuçta kaçmıyor bir yere. En fazla çıkacak 1-2 dungeon kaçırırsınız.

• Kusura bakmayın oynadığınız oyunu savunuyorsunuz fakat ben 15 yıldır bu tür oyunları oynuyorum ve her 3 görevden 1 inde bug olan bir oyun oynamadım. Max levele gelene kadar ya 1 tane ya da 2 tane bug çıkabiliyordu görevlerde. Lag dizboyu ping programı, 100 Mbps internet, 11.000 TL lik pc pvp de oyundan atmasına ve kasmasına engel olmuyor. Ee daha napalım bu oyun için? Pvp de atıyor ve her 3 görevden biri buglu piyasadaki en iyi oyun bu daha kötüleri de mi var diyelim? Zaten 1 aylık bedavanın %50 si buglu görev beklemeye ya da oyunun bakım süresine gitti. Azıcık mantıklı olun arkadaşlar para ve emek harcıyoruz...
  • Sen 15 yıl oynadın da sanki bizim elimiz armut topluyormuş gibi yazıyorsun.

Oynadığım oyunu ne savunacağım olumsuz yanlarını da yazdım.

11 bin lik pc toplayıp bu oyunun hangi ekran kartında hangi sürücüde daha iyi verim alıp alamadığını kestiremeden oyunun optimizayonuna laf eden ben değilim.

Neden lag olduğu konusunda bir fikriniz yoksa ben yazayım , avrupa sunucu amerika da.Avrupadan , avustralayadan bağlanıp pingin uçmasına sebep oluyor.Amerika serverından oynasaydınız avrupa severındaki pingin 10 da 1 ni bile görmeyecektiniz.Bu sizin suçunuz mu hayır şirketin tecrübesizliği.Her 3 görevden biri buglu değil o kadar da abartmayın şu ana kadar 600 civarı quest yaptım en fazla 30 tanesi bugluydu.Hadi senin için 50 olsun. 3 questte 1 mi buglu oluyor bu ?

Ebonheart ve Daggerfall questlerinden bahsediyorum daha aldmeri ye geçip oradan görev almaya başlamadım.Ee daha sorun ne ? Demek ki sizde var.Sabırsızsınız belli ki.Donanımınız konusunda birşeyler yapın sürücü anlamında.Bir de amerika serverına geçip ping olayını görün .Avrupa serverına data centerı avrupaya alındığıda sahip olacağı ping hakkında bir fikre sahip olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 30 Nisan 2014; 1:24:21 >

• Beyler Skyrim'de Bow ile oynuyordum, ESO'da da rahat bir şekilde Bow ile oynanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Sen 15 yıl oynadın da sanki bizim elimiz armut topluyormuş gibi yazıyorsun.

Oynadığım oyunu ne savunacağım olumsuz yanlarını da yazdım.

11 bin lik pc toplayıp bu oyunun hangi ekran kartında hangi sürücüde daha iyi verim alıp alamadığını kestiremeden oyunun optimizayonuna laf eden ben değilim.

Neden lag olduğu konusunda bir fikriniz yoksa ben yazayım , avrupa sunucu amerika da.Avrupadan , avustralayadan bağlanıp pingin uçmasına sebep oluyor.Amerika serverından oynasaydınız avrupa severındaki pingin 10 da 1 ni bile görmeyecektiniz.Bu sizin suçunuz mu hayır şirketin tecrübesizliği.Her 3 görevden biri buglu değil o kadar da abartmayın şu ana kadar 600 civarı quest yaptım en fazla 30 tanesi bugluydu.Hadi senin için 50 olsun. 3 questte 1 mi buglu oluyor bu ?

Ebonheart ve Daggerfall questlerinden bahsediyorum daha aldmeri ye geçip oradan görev almaya başlamadım.Ee daha sorun ne ? Demek ki sizde var.Sabırsızsınız belli ki.Donanımınız konusunda birşeyler yapın sürücü anlamında.Bir de amerika serverına geçip ping olayını görün .Avrupa serverına data centerı avrupaya alındığıda sahip olacağı ping hakkında bir fikre sahip olursunuz.

Ben ping oluşundan yakınmıyorum normal pingi her türlü bertaraf ediyorum zaten. Pvpdeki kasmadan party ile pvp yapılamayışından 5 dakika da bir oyunun atmasından bahsediyorum kaldı ki 11 binliralık pc mi gayet güzel oyuna göre ayarladım ki ayarlamayı bilmesem böyle bir pc toplamam. Bu söylediklerimden anlaman gerek oyun sürekli hatalı ve hata vermeye de devam ediyor. Sen oynamaya devam et o kadar savundun ki. Ama yazılarımı görenler oyunun ne durumda olduğunu anlamıştır umarım.

• He abim her şeyi sen bizden iyi biliyorsun, biz hiçbirşeyden anlamayan fanboy insanlarız, 11 bin tl'lik pcmiz ve 15 yıllık oyun tecrübemiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

He abim her şeyi sen bizden iyi biliyorsun, biz hiçbirşeyden anlamayan fanboy insanlarız, 11 bin tl'lik pcmiz ve 15 yıllık oyun tecrübemiz yok

Bence bahsettiklerinin ikisi de yok olsaydı baştan sona hatalı olan bir oyunu bu kadar savunma gereği duymazdınız. Daha fazla da tartışmaya gerek yok...
  • Arkadaşlar oyunun diskte kapladığı boyut toplam ne kadar şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbkn123

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

He abim her şeyi sen bizden iyi biliyorsun, biz hiçbirşeyden anlamayan fanboy insanlarız, 11 bin tl'lik pcmiz ve 15 yıllık oyun tecrübemiz yok

Bence bahsettiklerinin ikisi de yok olsaydı baştan sona hatalı olan bir oyunu bu kadar savunma gereği duymazdınız. Daha fazla da tartışmaya gerek yok...

Sana uzmansın dedik hocam, daha bizi neden umursuyorsun ki, biz ne anlarız oyundan?
  • 30.7 gb bende.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.