Şimdi Ara

F1 2012 CODEMASTERS (ANA KONU) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
12
Favori
161.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds.
    Made some PC Framerate improvements for those people who had an FPS drop after patches.
    Fixed the wheel weight property so that it will now work correctly
    Fixed the final results screen for the client in a Co-op session so they see their stats not the hosts.
    Fixed two infrequent crashes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

yeni patch

Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds.
    Made some PC Framerate improvements for those people who had an FPS drop after patches.
    Fixed the final results screen for the client in a Co-op session so they see their stats not the hosts.

bu yeni patch oyunu FPS konusunda cicek gibi yaptı..budapeste pistinde kasım kasım kasılan pc simdi tertemiz görüntü veriyor.. bundan sonra dokunmasalar bari.simdi yine patch cıkaracaklar yine düsecek biliyorum. tamam iste güzel yaptınız varımız yogumuz iki tane cekirdek onuda zorlamayın.. lastik asınmalarıda eskisine nazaran cok cok iyi durumda. fps ve online kısımda tamam. lütfen oyunuma dokunma artık cm

• quote:

Orijinalden alıntı: ezzy

quote:

yeni patch

bu yeni patch oyunu FPS konusunda cicek gibi yaptı..budapeste pistinde kasım kasım kasılan pc simdi tertemiz görüntü veriyor.. bundan sonra dokunmasalar bari.simdi yine patch cıkaracaklar yine düsecek biliyorum. tamam iste güzel yaptınız varımız yogumuz iki tane cekirdek onuda zorlamayın.. lastik asınmalarıda eskisine nazaran cok cok iyi durumda. fps ve online kısımda tamam. lütfen oyunuma dokunma artık cm

evet bende de oyu akiyor suan. dunde basima geldi lag varken safety car girerse black flag yiyiosun bir anda onunde beliriyor dokunuyosun

• arife günündeyiz,bayram öncesi bi server yapalım yaw toplaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

arife günündeyiz,bayram öncesi bi server yapalım yaw toplaşın

evet aynen kac gundur toplu bi yaris yapmadik yok bensiz yaptiniz mi
  • Arkadaşlar oyunu henüz oynamadım ama sormak istediğim bir şey var.Bu oyunda gerçek F1 gibi araç sollamak,pite girmeden yarış bitirmek filan zor mu?Gerçekçilik üst düzey mi yoksa idare eder mi?
  • arkadaşlar tuş ayarlarını nasıl yapıcaz ya daha aracı yerinden oynatamadım valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Arkadaşlar oyunu henüz oynamadım ama sormak istediğim bir şey var.Bu oyunda gerçek F1 gibi araç sollamak,pite girmeden yarış bitirmek filan zor mu?Gerçekçilik üst düzey mi yoksa idare eder mi?

cok zor legendda
  • bnede şöyle bir sorun ikinci yarış olan malezya olması lazım ama emin deilim onu bitrdim cin yarışı geldi sonra sırlama turu atıp bıraktım ve kaydetti oyun. daha sonra tekrar açtığımda gene malezyadan başladı.kapatıp açtım gene aynı. acaba bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir.kaldırıp tekrar kurdum gene aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Arkadaşlar oyunu henüz oynamadım ama sormak istediğim bir şey var.Bu oyunda gerçek F1 gibi araç sollamak,pite girmeden yarış bitirmek filan zor mu?Gerçekçilik üst düzey mi yoksa idare eder mi?

cok zor legendda

Teşekkürler
  • Beyler benim bir problemim var.Şimdi oyunu ilk çıktığı zamanlarda indirip oynadım sorunsuz bir şekilde.Daha sonra kuzenim bize geldi oda F1 benim gibi sever onunla splitt screen oynadık.İnternetten bir dosya indirip kurup öyle oynıyabiliyorsun DİRT 3 için geçerli olan dosya.Splitt screen oynarkende bir sorun yoktu ama daha demin bir oynıyayım dedim ne zamandır oynamamıştım ama oyun kasmaya başladı.Şöyle fps 70-60 arası ama oyun böyle ufak ufak takılıyor niye böyle oldu anlamadım ? menüde hiçbir şey yok sadece Driving Controls yeri acayip derecede kasıyor.Tuşları değiştiriyoruyorum bir 10 saniye kasıyor sonra geri geliyor Bu olaylar neyden kaynaklanıyor ? ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

arkadaşlar tuş ayarlarını nasıl yapıcaz ya daha aracı yerinden oynatamadım valla.

tustan kastın klavyedir herhalde. secili olarak gaz ayarı space tusunda. controls kısmına girip degistirmen lazım.degistirmek istedigin kısma gelip entere basıp secili hale getir, sonra istedigin tusa bas ve ata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silici4190

bnede şöyle bir sorun ikinci yarış olan malezya olması lazım ama emin deilim onu bitrdim cin yarışı geldi sonra sırlama turu atıp bıraktım ve kaydetti oyun. daha sonra tekrar açtığımda gene malezyadan başladı.kapatıp açtım gene aynı. acaba bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir.kaldırıp tekrar kurdum gene aynı

oyun muhtmelen flt sürümüdür.save sorunu var. o yüzden googledan patch 1 dosyasını indirip kur en azından save sorunu ortadan kalkıyor.
  • s.a arkadaslar be monaco yarısında onamak ıstemıyom bı kac yerıs ılerı gıtmek ıstıyorum bu oyunda sımıle etmek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezzy

quote:

Orijinalden alıntı: silici4190

bnede şöyle bir sorun ikinci yarış olan malezya olması lazım ama emin deilim onu bitrdim cin yarışı geldi sonra sırlama turu atıp bıraktım ve kaydetti oyun. daha sonra tekrar açtığımda gene malezyadan başladı.kapatıp açtım gene aynı. acaba bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir.kaldırıp tekrar kurdum gene aynı

oyun muhtmelen flt sürümüdür.save sorunu var. o yüzden googledan patch 1 dosyasını indirip kur en azından save sorunu ortadan kalkıyor.

Birde 2-to-5'den sonra başka Skidrow patchi çıkmadı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bymazi

s.a arkadaslar be monaco yarısında onamak ıstemıyom bı kac yerıs ılerı gıtmek ıstıyorum bu oyunda sımıle etmek varmı ?

yaristan retire diyerek cikarsaniz olur

• STEAM UNLOKED VERSION diye bi,rşey buldum bi sitede ve 5,5 GB gibi bişey ... Gerçekten de indirsem orjinal gibi güncelleme olacak mıdır sizce ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: terry134

STEAM UNLOKED VERSION diye bi,rşey buldum bi sitede ve 5,5 GB gibi bişey ... Gerçekten de indirsem orjinal gibi güncelleme olacak mıdır sizce ???

mümkün degil inanma böyle seylere
  • quote:

quote:

s.a arkadaslar be monaco yarısında onamak ıstemıyom bı kac yerıs ılerı gıtmek ıstıyorum bu oyunda sımıle etmek varmı ?

ya yarısta retıre dıye bısey bulamadım careeyer yapıyom ben nerde bulabılecegıme daır bı fıkrınız varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

ya yarısta retıre dıye bısey bulamadım careeyer yapıyom ben nerde bulabılecegıme daır bı fıkrınız varmı ?

skip this session veya race diye bi secenek olabilir yaris basladiktan sonra. veya en kotu git arabayi duvara vur

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.