Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gusel çalşma hayırlı olsun ust konu olmş...
  • KARDES DAHA YENI UYE OLDUM AMA 2 GUN ONCE HACK LENDIM YAPILACILECEK BISEY VARMI CVB INI BEKLIYECEGIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurai111

KARDES DAHA YENI UYE OLDUM AMA 2 GUN ONCE HACK LENDIM YAPILACILECEK BISEY VARMI CVB INI BEKLIYECEGIM...

Nasil hacklendin diye sormayacagim

1- uyelik acarken vermis oldugun mail adresin halen sana ait ise :

Hemen mail adresinin sifresini degistir. Daha sonra
    https://www.knightonlineworld.com/?pg=chpwd
    Adresine girip yeni sifreni iste Yani Charinin Sifresini degistir.

Eger Mail Adresinde Hacklendiyse Yabailecek bir sey yok gecm$ olsun . ve bundan sonra daha dikkatli olmani oneririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

bana 3 şubatta trojen virüsü girdi ad_aware_se ve kaspersky virüs programları var bunlar sildi yeterlimi??

yeterli

Ama Virus ve Spy programlarinizi Manuel olarak çalistirip manuel olarak kendiniz de update lerini kontrol edin ..
  • Yeni haberleri En uste : Konuya ekliyecegim Az once bir eklenti yaptim Zaman araliklari ile konunun en ustunu okursaniz yararli olacaktir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS
    Bir Notepad Aciyoruz.

Actiginiz notepad'e Kullanici Adi ve sifrenizi yaziniz bo$luk birakmadan ve hatta arasina farkli rakamlar ekleyerek mesela

Kullanici Adimiz : SenS
    $ifre : x87x96f

oldugunu varsayalim Actiginiz Notepade : aynen $unu yaziniz : F9Kx87x96fK7SenSBF Aradaki rakamlari salladim :)

Ve oyunu acip ALT + TAB a basip Notepadden Size ait olan bilgileri aralarindan Kopyalayip Yapistirarak yani CTRL+ C , CTRL + V i$lemi ile oyuna login olunuz ...

Manuelde olsa yararli bir guvenlik olacaktir. Internet Cafeden cikarkende Notepad inizi kapamayi unutmayin veya oyuna girer girmez kapayiniz .

Buda fazla güvenli bişi değil. Bilgisayara bir keylogger yüklediklerdinde ne yaparsan yap şifreiyi vs. alırlar. Bu sadece o programdam kurtulmanın yolu. Notdefterine yazılan o yazılar keylogger yükleyicisine gider. Buda onu çözebilir herhalde?

Uuzun lafın kısası hiçbir zaman cafe de önemli şifreleriniz girmein bence.

• Çok güzel bir çalışma.Bizi bilgilendirdiğin için sağol.
  • hocam not defterine mal gibi şifre yazmıyacaksın xxxxkullanıcıadıxxxxşifrxxxexxxx

sen bile çalamassın
  • Valla benım pcde dosya koruması heralde bır sey yapamazlar ama guvende olmaz ha char bı gıttse varya yakaladıgım an o kısıyı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

hocam not defterine mal gibi şifre yazmıyacaksın xxxxkullanıcıadıxxxxşifrxxxexxxx

sen bile çalamassın

Bölede yapsan yine bulurlar arkadaşım. İstersem herhangi cafe deki tüm şifreleri alabiirim. Bir program yükleyekerek o şekilde de yapsalar ben yine bulurum şifreyi. bir program var bilgisayarın belli süre aralıklarla resmini çekiyor bilmem anlatabildimmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

hocam not defterine mal gibi şifre yazmıyacaksın xxxxkullanıcıadıxxxxşifrxxxexxxx

sen bile çalamassın

Bölede yapsan yine bulurlar arkadaşım. İstersem herhangi cafe deki tüm şifreleri alabiirim. Bir program yükleyekerek o şekilde de yapsalar ben yine bulurum şifreyi. bir program var bilgisayarın belli süre aralıklarla resmini çekiyor bilmem anlatabildimmi ?

Arkada$im burda Senin sifreyi alip alabilmeni degil Bu konuda Her gecen Gun hacklenmemek icin yazilar yayinliyoruz.

Amac hacklenmemek! Her gecen gun eklentiler ile minimuma indirmek amacimiz .

Senin soyledigin programin ismini bana pm ile at onuda inceliyip ondan da kurtulmanin bir yolunu yazayim. ok ?

• Teşekkürler.Bana kalırsa şimdiye dek açılan en iyi topiclerden biri olmuş..
  • EYWALLAH KARDEŞ
  • teşekkürler sens yararlı bi topic olmuş
  • yaw sens bısı sorcam benım regeit acılmıo neden olabılır aha resimde bu

• quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

yaw sens bısı sorcam benım regeit acılmıo neden olabılır aha resimde bu

regeditin Gercek yolu :

C:\WINDOWS\system32\regedt32.exe

yukaridaki gibidir . regedit in D ve T harfinin arasinda i Harfi yok .

Baslat > Calistir > C:\WINDOWS\system32\regedt32.exe ENTER a bas ve Pencere acilacaktir . halen acilmazsa .
    Bilgisayarindaki Regedt32.exe dosyasini ara ve SS i gonder C surucunde nerelerde bulundugunu veya nerelere tasindigini anlayabilmem gerekli . YAni arama seceneklerinden Butun dosyalari arat regedt32.exe yi SS ini yolla dostum .

• KONU EKLENTISI var ust Konuyu inceleyiniz .
  • teşekkür ederim....
    antivirüs: avast

bilinmedik kişi ve sitelerden uzak durulması yeterlidir diye düşünüyorum....
  • Bunlar ev kullanıcıları için, internet cafede oynamak zorunda kalan arkadaşların özellikle gittikleri cafenin güvenilir olmasına özen göstersinler. Cafeyi tanımıolarsa en azından bilgisayarlarda deepfreeze programının yüklü olmasına dikkat edin, bilgisayara oturmadan restart atın ki sonradan yüklenmiş bi keylogger varsa silinsin. Sonra bide şifrenizi girerken etraftaki küçük veletlere(ki biz bunlara pikaçu dioruz) dikkat edin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.