Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

BİLGİ: installous 4 yükledim Çalışıyor.. (iphone 4)

bende yükledim çalışıyor fakat program indiricegim zaman install diyorum boş bi sayfa açılıyo öyle bekliyor neden ?
  • 3GS sorunsuz yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

evet 5. denemem yine başarısız. Anlaşılıyor ki ipad 3 de sorun var. O kadar ipad 3 videosu yüklediler yaptım oldu diye. ilk çalışmayan cihaz da ipad 3 oldu. İpad 3 de jailberak yapan varsa nasıl yaptığını buraya yazarsa mutlu oluruz. ipad 3 wifi JAİLBREAK olmuyor!!!

2 adet ipad 3 wifi 16 ve 32 gb jb yaptım sorunsuz . extra hicbirsey yapmadım sadece jailbreak e bastım okadar . 5.1.1 versiyondaydı cihazlar

cihazı sıfırlamadan mı yaptınız? Çünkü greenpoison sitesinde backuap yaptıktan sonra cihazı tamamen sıfırlayın diyordu. ??
  • ]Biri şunu anlatabilirmi çoğumuzda olduğu gibi 5.01 jb var ne yapmam lazım önce restore yapıp yükseltip sonra mı jb yapıcam yoksa restore yapmadan direk yükseltebilirmiyim
  • son versiyon itunesi yükleyin firmware versiyonunuz 5.1.1 olmak zorunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

quote:

evet 5. denemem yine başarısız. Anlaşılıyor ki ipad 3 de sorun var. O kadar ipad 3 videosu yüklediler yaptım oldu diye. ilk çalışmayan cihaz da ipad 3 oldu. İpad 3 de jailberak yapan varsa nasıl yaptığını buraya yazarsa mutlu oluruz. ipad 3 wifi JAİLBREAK olmuyor!!!

2 adet ipad 3 wifi 16 ve 32 gb jb yaptım sorunsuz . extra hicbirsey yapmadım sadece jailbreak e bastım okadar . 5.1.1 versiyondaydı cihazlar

cihazı sıfırlamadan mı yaptınız? Çünkü greenpoison sitesinde backuap yaptıktan sonra cihazı tamamen sıfırlayın diyordu. ??

hayır cihaz ları sıfırlamadan yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theoki

quote:

windows 7 kullanıyorsanız programı yönetici olarak başlatmayı denediniz mi ?

evet denedim olmuyor. Antivirüs programım da kapalı

arkadaşımda'da ipad3 wifi modeli var ondada olmuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 25 Mayıs 2012; 16:39:03 >

• Sanırım ipad3 sahipleri birazcık daha bekleyecek :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 25 Mayıs 2012; 16:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfa

İşlem tamamlandı fakat cydia hala yok
    Ne yapmak lazım?

Bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

cydia ekrana geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl uygulama yükleniyor. Mesala tema nasıl yükleyebilirim

forumda cydia hakkinda herşey diye bi konu var ordan bak source eklemyi biliyorsundur inşallah
  • "waiting for process to complete" kaldı.
  • KONU UÇMUŞ

Bu konudaki kullanıcılar: EvrenCCC, kizilaslan1, cetinbarkin, nigel gearsley, theoki, ymskn, nc39, chuck_bartowski, YUKS, Lopy, kain061, aintgonna, prolen, zortak, serintuna, muhammet_89, arrowmaster, salih033, kornburak, DeveloperROCK, orkunbjk, neverktulu, strom, aydemir_07, emre72, oguzhantezel92, efesb, fatalforce, onur_ercan, k0rhan, kckfrk, xpmagduru, gcanal, SERSERİ6935, miwaly, kralnigde, hknfb1907, speedman, quikcem, ssesli, drcapaburro, draedan, zedkid, bulut27, Kahnweb, ecinar, spawncik, bkarat, ozgunce, get_up, ghettomania, ozngns, Loukas, Brand06, BLADE64, ikalem, Squit, #TheNightMare#, asymmetric, MrNobody, redbloodedman, Quattro_tr, ZeneX, ozangl261, gekren, TheWazZ, Blue Fox, Keymaker13, kuti07, eRsn-, insa_c, tgunes1983, denklem2, cell_man82, fawkes7emre, justreal, Sessizkal, imdat gönülçalan, _BLooDLiNe_, sanyo, bonder, mugelondon, pocemonmutlu, ggjazz, OsmanlıHanedanı, Baba Zaman, hal33, undergraund1905, Dinc90, ShaG, teknofobi, mimar_mse, obattal, syhneser, mcleod23, Iwaynes, paradox78, nEO147, xman79, soulflyy, gokberks, cagakan7, orty, archieduke, DEsemi22, bezginnnnn, aslan001, Batw0, orhanyg, XanthiN, Emre Blr, aston, Vasto Lorde, barisso
    123 kayıtlı üye, 78 misafir

• temiz 5.1.1 kurmayanlar soru sormasın yoksa odunla dalacağım
  • quote:

quote:

Ne yapmak lazım?

Bilen yok mu?

aynı şekilde kaldı
    özel bi ayar mı gerekiyo anlamadım ki

• quote:

quote:

Ne yapmak lazım?

Bilen yok mu?

komple kapatıp tekrar aç. cydia gelmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: YUKS

"waiting for process to complete" kaldı.

bilgisayarı baştan başlatıp, başka bi usb' de deneyin
  • iPod 4, iphone 4s ve ipad 2 sonuç > başarılı teşekkürler @pod2g sanal alemin illegal kahramanısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Ne yapmak lazım?

aynı sorun bende de var

aynı problem bende de var rstore ettim denedim prizden çekin ve tekrar takın dedi yaptım tekrar jailbreak yazısı çıktı ve cydia yoktu bende tekrar jb ye tıkladım bakalım bu sefer olacak mı?

• İPAD 3 4G 5.1.1 SIFIRLADIM DA OLMUYOR YAPAN VARMI HİÇ İPAD 3 DE APPLE BUGÜN YARIN 5.1.2 Yİ ÇIKARIR PATLAMASIN SONRA
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.