Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşlar genelde hangı cıhazları kapsadıgında celışkılı yazılar olunca tereddutte kalıyor vede sureklı soruluyor desteklene cıhazların lıstesı bır kez daha buyrun....

Destekleyen cihazlar (Testi başarı ile geçen cihazlar):

iPhone 3Gs
    iPhone 4
    iPhone 4 CDMA
    iPhone 4S
    iPad 1
    iPad 2 Wifi
    iPad 2 GSM
    iPad 2 CDMA
    iPad 2 Wifi, R2
    iPad 3 Wifi
    iPad 3 Global
    iPad 3 CDMA
    iPod 3G
    iPod 4G
    AppleTV 2

Daha önce 3gs ve ipod 3g lerle jailbreak olmayacağını söylüyordu. Bunlarında desteklemesi güzel olmuş.
  • Allah kahretsin 5.1.1'e geçtim ve içindeki müziklerin hepsi gitti hemde backup yapmama rağmen
  • arkadaşlar itunes ile güncelleme dosyasını indirirken telefonun bilgisayarla baglantısını çıkartıp gücellemeyi daha sonra başlatabiliyor muyuz yanı basta dosyayı indirip gücellemeyi sonra yapabiliyor muyuz
  • çıkmadımı hala
  • İstanbul için jailbreak vakti.. 3 aylara girdiğimiz şu mübarek günde gerçekten pod2g hayırlı bir işe imza atacak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzsimsekk

Allah kahretsin 5.1.1'e geçtim ve içindeki müziklerin hepsi gitti hemde backup yapmama rağmen

Back up da müzikler gider zaten. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar_mse

quote:

Allah kahretsin 5.1.1'e geçtim ve içindeki müziklerin hepsi gitti hemde backup yapmama rağmen

dostum yukarıda sormuştum orda rehber mesajlar ve şarkılar demiştim orda da itunesla backup al yazınca bende giriştim allah kahretsin ne de güzel listem vardı yahu 600den fazla şarkı dizmiştim

ULAN JAİLBREAK SEN NELERE KADİRSİN !!

• Müziklerin silinmemesi icin ne yapilmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

dostum yukarıda sormuştum orda rehber mesajlar ve şarkılar demiştim orda da itunesla backup al yazınca bende giriştim allah kahretsin ne de güzel listem vardı yahu 600den fazla şarkı dizmiştim

Herşey jb için dostum

• milletin işi gücü gırgır soytarılık, okuldan dağılan çantasını köşeye attığı gibi foruma giriyor en çokta yaptığı halde bu sözleri üstüne almayanlar deli ediyor insanı. Çıksın artık kurtulalım 10 günde millet 100 150 msj yazmış hepside 2 3 kelimelik msjlar yetmezmiş gibi profillerini gizlerler kayıt tarihleri görünmesin diye post kasıyorlar rütbe artınca itibarlarıda artacak güya
  • Bugünde çıkmazsa daha uğraşamam..
  • EVET ARKADAŞLAR pod2g ve ekibinin konferansta sunduğu slaytlar elime ulaşmıştır- buyrun inceleyin

http://conference.hitb.org/hitbsecconf2012ams/materials/D2T2%20-%20Jailbreak%20Dream%20Team%20-%20Corona%20Jailbreak%20for%20iOS%205.0.pdf
    yaklaşık 8mb
  • Bu yukarıdaki listedede yok ama bir daha sorayım appletv 3 e jailbreak çıkma ihtimali yok değil mi ? Yada hiç çıkmama gibi bir durum olur mu?
  • site acılıyormu şu an...
    http://greenpois0n.com/
  • 5.0.1(jb)'den 5.1.1 geçiyorum inşaallah çıkar
  • ilk hangisitede yayınlanacak?
  • Arkaşlar biraz sakin olsanıza yahu, 5.1.1 sürüme geçin telefonlarınızı yere bırakın ve sakin sakin bekleyin
  • quote:

quote:

quote:

backupta müzikler gitmez sen bir hata yapmışsındır. eğer önce başka bir bilgisayardan eşleştirip yeni bilgisayarda backup aldıysan listen bozulur.

• Saat 15:30da tam da cok onemli bir dersimin final sinavi var girmesem mi napsam hayir bana noluyor anlamiyorum da zaten su an 5.0.1 ile jbli benim telefon ama beni de bi heyecan aldi goturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde kaç mb oluyor bu jailbreak ben 2mbt netle 10 saatte indirirm artık
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.