Şimdi Ara

iki program arasında kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bende iki yıldır norton internet security var yenilemeyi düşünüyorum da, birde norton 360 diye birşey gördüm birinde internet security diğerinde antispam antivirüs vs yazıyo farkı nedir ?

• 360 adı üstünde komple güvenlik sağlıyor.
  • Hayır 360'ın tek farkı bilgisayarının harddiskinde parçalanmış dosyaları temizlemesi, kısacası bilgisayar bakımı ve yedekleme gibi fonksiyonlarının olması, güvenlikle ilgili hiç bir farkı yok. Bence Internet Security alman daha mantıklı, sonuçta bilgisayarı düzenleyen CCleaner tarzı birçok seçenek var, bunun için ekstra ücret ödemenin anlamı yok.
    Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Hayır 360'ın tek farkı bilgisayarının harddiskinde parçalanmış dosyaları temizlemesi, kısacası bilgisayar bakımı ve yedekleme gibi fonksiyonlarının olması, güvenlikle ilgili hiç bir farkı yok. Bence Internet Security alman daha mantıklı, sonuçta bilgisayarı düzenleyen CCleaner tarzı birçok seçenek var, bunun için ekstra ücret ödemenin anlamı yok.

işte aradığım cevapta buydu ellerine sağlık teşekkürederim
  • ÖYLE VİRÜSLER VARKİ NE NORTON NE DE KASPERSKY ÇOĞU YETERSİZ KALIYOR
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtraptor

ÖYLE VİRÜSLER VARKİ NE NORTON NE DE KASPERSKY ÇOĞU YETERSİZ KALIYOR

quote:

Orijinalden alıntı: Xtraptor

ÖYLE VİRÜSLER VARKİ NE NORTON NE DE KASPERSKY ÇOĞU YETERSİZ KALIYOR

öyle virüsler bizim gibi kullanıcıları buluyorsa zaten:D bırakın antivirusu felan:=)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.