Şimdi Ara

ZOTAC GTX580 GDDR5satılmıştır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
7.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata gitmedi mi bu ürün hayırlı satışlar...
  • Şeytan dürtüyor.
  • takip fiyat düşerse die :d
  • pm.
  • Forumdan 550'ye alinip 1 gun sonra 650'ye satilan yurt disi referans tasarim 580 kartlar varken bu kartin bu fiyata satilamiyor olmasi gercekten ilginc...
  • almak ıcın pm attım ya cevap beklenıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Forumdan 550'ye alinip 1 gun sonra 650'ye satilan yurt disi referans tasarim 580 kartlar varken bu kartin bu fiyata satilamiyor olmasi gercekten ilginc...

Ilginclik yok ki.
    Bu isler hep kismettir, eger yazilmis ise o rizik insana, yeri gelir Fizan'dan adam cikagelir almak icin
  • bende bir pm attım bakalım kısmet
  • merhaba elimde msı tf3 2gb hd 6950 vat takas düşünürseniz görüseliç.iyi günler
  • pm
  • Ne bahtsız kartmış arkadaş, bi satılmadı gitti, halbuki baya uygun bir fiyatı vardı..
  • valla ben almak istedim satmadı, bende gittim başka kart aldım
  • Halen satista mi urun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Forumdan 550'ye alinip 1 gun sonra 650'ye satilan yurt disi referans tasarim 580 kartlar varken bu kartin bu fiyata satilamiyor olmasi gercekten ilginc...

Ilginclik yok ki.
    Bu isler hep kismettir, eger yazilmis ise o rizik insana, yeri gelir Fizan'dan adam cikagelir almak icin

kısmet rızık ticaret başka birşeydir sırf o anda ihtiyaç nedeniyle sadece ucuza satılan malı alıp daha pahalıya satmak farklı şeylerdir.
  • valla kısmet işi bence de, garanti durumu tam belli olmayan aynı tip kartı(zotac gtx580 referans) ben 650tl den satmıştım 1 ay oldu nerdeyse, aynı zamanlarda bu arkadaş koymuştu fiyatta güzel ama hala duruyor.
  • Alacaktım. Sanalpazar acmayacagini söyledi arkadaş. Neden diye sordum, kredi kartı kullanmıyorum dedi.
    Para banka hesabiniza yatacak kredi kartı kullanamayacaksınız dedim bir daha da cevap gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Alacaktım. Sanalpazar acmayacagini söyledi arkadaş. Neden diye sordum, kredi kartı kullanmıyorum dedi.
    Para banka hesabiniza yatacak kredi kartı kullanamayacaksınız dedim bir daha da cevap gelmedi.

donanım haber bile sanalpazar ile işbirliği yapmış ve öneriyor. ve bende öneriyor ve kullanıyorum
    alın izleyin aşağıdaki videoyu.

video -> http://www.donanimhaber.com/kurumsal-diger/haberleri/TG-Donanimhabercom-ve-Sanal-Pazar-isbirligi-CepBekcisi-Hizmeti.htm#

• Arkadaşlar olay bildiğiniz gibi değil...Şİmdi kişi kartı 700tl'ye satıyor...bunu sanalpazardan 700tl'ye satışa koyarsa maksimum ona kalacak olan para 640-650 gibi bi rakam komisyondan ilan parasından dolayı filan...ama 750tl'den koyup komisyonu karşılamış olursa ve ilan masrafınıda karşılarsan neden koymasın...Hiç bu şekilde teklifte bulundunuzmu...Bana da desen bende koymam o şekilde,komisyonu var bunu 750tl'den koyarım kabul edersen diye söylerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Arkadaşlar olay bildiğiniz gibi değil...Şİmdi kişi kartı 700tl'ye satıyor...bunu sanalpazardan 700tl'ye satışa koyarsa maksimum ona kalacak olan para 640-650 gibi bi rakam komisyondan ilan parasından dolayı filan...ama 750tl'den koyup komisyonu karşılamış olursa ve ilan masrafınıda karşılarsan neden koymasın...Hiç bu şekilde teklifte bulundunuzmu...Bana da desen bende koymam o şekilde,komisyonu var bunu 750tl'den koyarım kabul edersen diye söylerim...

700 TL'nin yüzde 5i 35 lira eder. Ele 665 lira geçer.
    Şartlar şu şekilde idi Karta 675 lira istiyordu, 685'den açın dedim, kargo da benden idi.
    Hayır yani satar satmaz o kadar önemli değil, kredi kartı kullanmıyorum diye cevap almak, sonrasında cevapsız bırakılmak garibime gitti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.