quote:Orijinalden alıntı: MarinexxKart 10 numara fiyat'ta öyle iyi satışlarAlıntıları Göster Hayırlı satışlar hocam fiyatta kartda güzel.
quote:Orijinalden alıntı: XanthorGaranti durumu nedir ? Kac ay kalmistir bitmesine garantisinin ?1 adet pm. hayırlı satışlar
quote:Orijinalden alıntı: farukfar1 adet pm. hayırlı satışlarAlıntıları Göster şehirde adana çok hoş :)
quote:Orijinalden alıntı: hatrixpm hemşerim..Alıntıları Göster TÜM PM LER CEVAPLANDI ARKADAŞLAR ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iphone XR 128 gb sıfır vatan faturalı 6600 TL 6.Nesil Yeni Ipad-32GB WIFI-Gümüş-9.7''Retina-Bluetooth-10 Saate KadarPilÖmrü Satlık Casper Nirvana All İn One A20.full hd21.5 ekran Satılık ASUS ME176CX-1B008A Intel Z3745 1GB 8GB 7" IPS Tablet
quote:Orijinalden alıntı: (MURAT)TÜM PM LER CEVAPLANDI ARKADAŞLAR Alıntıları Göster maaş günü trene atlayıp gelebilirim ruhsal durumuma bağlı olarak ,kalbim 680 mantığım 580 için atıyor :)
quote:Orijinalden alıntı: easymenmaaş günü trene atlayıp gelebilirim ruhsal durumuma bağlı olarak ,kalbim 680 mantığım 580 için atıyor :)Alıntıları Göster mantık her zaman haklı çıkar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iphone XR 128 gb sıfır vatan faturalı 6600 TL 6.Nesil Yeni Ipad-32GB WIFI-Gümüş-9.7''Retina-Bluetooth-10 Saate KadarPilÖmrü Satlık Casper Nirvana All İn One A20.full hd21.5 ekran Satılık ASUS ME176CX-1B008A Intel Z3745 1GB 8GB 7" IPS Tablet
quote:Orijinalden alıntı: (MURAT) mantık her zaman haklı çıkar aynen öyle hayırlı satışlar Murat Abi. Kral satıcı güzel ürün güzel fiyat
quote:Orijinalden alıntı: metal_my666quote:Orijinalden alıntı: (MURAT) mantık her zaman haklı çıkar aynen öyle hayırlı satışlar Murat Abi. Kral satıcı güzel ürün güzel fiyat Alıntıları Göster Fiyat çok iyi, GTX570 fiyatına GTX 580. Daha ne olsun..
quote:Orijinalden alıntı: OPTİMİSTFiyat çok iyi, GTX570 fiyatına GTX 580. Daha ne olsun..Alıntıları Göster gerçekten fiyat çok iyi...
quote:Orijinalden alıntı: cobigerçekten fiyat çok iyi...Alıntıları Göster evet dip fiat üstelik eksizsiz ürün garantili ama milltte bir 680 sevdası :)) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iphone XR 128 gb sıfır vatan faturalı 6600 TL 6.Nesil Yeni Ipad-32GB WIFI-Gümüş-9.7''Retina-Bluetooth-10 Saate KadarPilÖmrü Satlık Casper Nirvana All İn One A20.full hd21.5 ekran Satılık ASUS ME176CX-1B008A Intel Z3745 1GB 8GB 7" IPS Tablet
quote:Orijinalden alıntı: (MURAT)evet dip fiat üstelik eksizsiz ürün garantili ama milltte bir 680 sevdası :))Alıntıları Göster agresif fiyat ve işte fırsat diye ben buna derim....
quote:Orijinalden alıntı: nmkyldrmagresif fiyat ve işte fırsat diye ben buna derim....Alıntıları Göster Geçen hafta Asus Matrix GTX580 Platinum almasaydım kapmıştım kartı..
quote:Orijinalden alıntı: OPTİMİSTGeçen hafta Asus Matrix GTX580 Platinum almasaydım kapmıştım kartı..Alıntıları Göster Alsında alsam mı param da var hazır. 2 tane HD5850 CF kasanın içini karmaşaya çeviriyor. Onları satarım. Karasız olmak ne kötü bir şey.
quote:Orijinalden alıntı: Erwin Alsında alsam mı param da var hazır. 2 tane HD5850 CF kasanın içini karmaşaya çeviriyor. Onları satarım. Karasız olmak ne kötü bir şey. bence al hocam sen bayağı sorun yaşıyordun battlefield 3 bile oynayamıyordun yanlış hatırlamıyorsam