Şimdi Ara

windows yükleme aygıtı bulunamadı hatası!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gündür bu problemle uğraşıyorum bi türlü sonuca ulaşamadım.zaten windows 7 yüklü bilgisayarıma format atacaktım cd takıp c sürücüsünü sildikten sonra tekrar windows 7 yi kuracaktım.ancak windows yükleme aygıtı bulunamadı hatası veriyor.forumda okuduğum bios ayarlarını denedim fakat ahci diye bir mod çıkmıyor.c sürücüsünü silidiğimden bilgisyarı açamadağım içinde anakart driverlerını yükleyemiyorum.çözümü nedir acaba bilen var mıdır?

Sanırım "Insyde BIOS" var sizde. Bu bios'un bir çok yanı kapalı olur. Bios Update ile bu kapalı alanlar, açılabiliyor diye biliyorum.

Neyse,

Windows 7 Service pack 1 ile deneme yaparmısın, tanıma ihtimali oldukça yüksek.

Tabii elinde cihazın RAİD veya AHCI driverları varsa, kurulum aşamasında driverı göstererek de yükleyebilirsin.
    Elimde maalesef cihazın Raid ve Ahci driverları yok.Windows 7 Service pack 1 derken başka bir cd ile yükleme yapamaktan mı bahsediyosun?çünkü 4 cd denedim hepsinde aynı sorun oluştu.bilgisayar açılamadağından bios ayarlarıyla oynayarak bi çözüme gitmem mümkün mü acaba?

Fakat, eliniz de bulunan Windows 7 kalıpları aynı mı? Ben size "SP1" ile kurmanızı önerdim. Eliniz de Windows 7 SP1 yoksa, bir yerden temin ederek kurabilirsiniz.

Bios da AHCI modu IDE moduna alamıyorsanız, mecburen AHCI veya RAID driverlarını bulmanız gerekiyor. Tabii ilk olarak Windows 7 SP1 ile deneme yapın, yüksek ihtimalle otomatik olarak tanıyacaktır.

Hiç bulamazsanız, anakart üretici web adresinden driverları indirebilirsiniz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.