Şimdi Ara

Alan Wake İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
19.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

OYUNU PC'YE ÇIKARTMASLAR ÇOK DAHA GÜZEL OLURDU HERKES KORSAN İNDİRMİŞTİR ŞİMDİ AMA XBOX ÖYLEMİ BENCE SAÇMALAMIŞLAR

Maşallah sen nasıl saçmalamışsın öyle ya?! Xbox 360'ta da korsan var, zamanında onda da indirip oynadı herkes. Xbox 360 kullanıcısın, oyunu orjinal aldın ve xbox 360'a özel olarak kalmasını istedin oyunu hepsi bu kadar.

quote:

Türkçe yaması çıkarsa çok daha güzel olur. Özellikle de senaryoyu daha iyi anlamak ve oyundan daha çok zevk alabilmek adına, kimbilir belki Oyunceviri ekibi yakında böyle bir çalışmaya imza atabilir :)

Yama çıkana kadar da İngilizce çalışsan ciddi bir şekilde o zaman ne güzel anlardın. Oyunların kendi Orjinal İngilizce dilinde olması da insan için en güzel pratik ve İngilizce'yi unutmama fırsatıdır. Tabi İngilizceyi hiç bilmeyen ve öğrenmek istemeyenler için Türkçe yama şart, kötü bişey demiyorum ....

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

Pc grafikleri daha kötü değilmi yahu pc yi övmüşler ama

Söny, döverim seni! Ne diyorsun sen ya? Şaka bir yana, görmemiş olalım bu yorumu, aaa lütfen!!!!!!! :D :D
  • Incelemeyi yazan arkadasin eline saglik ama oyunun aslinda ilk basta PC icin tasarlandigini. Intelin ilk 4 cekirdek islemcisi tanitiminda 4 ceker islemci destekleyen ilk oyun olarak lanse edildigini. Sonra oyunun bir sekilde PC degil Xbox 360`a geldiginden bir haber olmasi PC fanatigiyim diye gecinenlerin bile dikkatini cekmemis.

http://www.bit-tech.net/news/hardware/2006/09/26/Intel_shows_Core_2_Quad_threaded_Alan_Wake/1

Son olarakta PC sahipleri icin bulunmaz nimettir bu oyun degerlendirmeliler. Sonucta konsola senede 20 kalite oyun geliyorsa PC`de bu rakam 5`i gecmiyor. Suyunu cikartin derim.

• oyunu bende geçen hafta bitirdim. yıllardırda takip ettim bu oyunu. gerçekten hakkını fazlasıyla verdi. oynanabilirliği ve özelliklede grafiksel atmosferi şahaneydi. bana biraz kısa gibi geldi yanlız. 6 bölüm. 2tanede özel bölüm var onlarıda oyniicam bi ara..biraz daha uzun olabilirdi tadını tam damakda bıraktı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giorgi

quote:

Türkçe yaması çıkarsa çok daha güzel olur. Özellikle de senaryoyu daha iyi anlamak ve oyundan daha çok zevk alabilmek adına, kimbilir belki Oyunceviri ekibi yakında böyle bir çalışmaya imza atabilir :)

Yama çıkana kadar da İngilizce çalışsan ciddi bir şekilde o zaman ne güzel anlardın. Oyunların kendi Orjinal İngilizce dilinde olması da insan için en güzel pratik ve İngilizce'yi unutmama fırsatıdır. Tabi İngilizceyi hiç bilmeyen ve öğrenmek istemeyenler için Türkçe yama şart, kötü bişey demiyorum ....

Commodore 64'ten beri oyun oynarım, Alan Wake'n konusunu anlayabilecek kadarda ingilizcem var. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi "oyundan daha çok zevk alabilmek adına" Türkçe yama ile oynamak daha güzel olurdu. Üstelik bu zevk meselesi sen ingilizce seviyorsan o şekilde oyna, ben Oyunceviri vb. çeviri sitesi sayesinde oyunları Türkçe oynamaktan daha büyük zevk alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh@D0W -- 2 Mart 2012; 10:04:57 >

• _____________________________
  • Bende çok eski bir oyuncuyum 'Sh@D0W', Commodore 64'ten Sega, Gamecube,PS1-2-3, Xbox ve X360 dahil her ciddi platformdan beri oynuyorum. Mesele İngilizceyi sevmek değil, sen o şekilde anladıysan ben sana İngilizce nin hayatımızda ne tür avantaj ve meslekte başarılı olabileceğini anlatmak istedim, sadece oyunda değil. Evet anlamışsın ama oyundaki konuşmaları, ince espirileri ve detayları anlamadın, çünkü Türkçe olursa anlayabilirsin alıştığın için. Ama hiçbir oyun farklı bir dile çevirildikten sonra tam anlamıyla ne zevkli oluyor nede asıl dilinde anlatılıp da anlayabildiğin şekilde.
  • oyundaki düşmanlarımızın bi anda etrafımızda belirmesi,sayılarının bazen çok olması biraz can sıkıcı.Ve ciddi manada mermi sıkıntısı çekiyorum ben.Koşa koşa kaçamıyoruz da bizim eleman astım hastası gibi 2 dkda kesiliyor hemen.Demek istediğim Hikayeyi daha çok ön plana çıkartıp bizi şu karanlıktan çıkan gölgelerle,cinlerle,perilerle uğraştırmasalardı keşke.
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • -Spoiler-

Anide_ o aşlı teyze çıkmasa harika olacak ama :)
  • Nacizane bir öneri; Site anasayfasında o kadar çok imaj var ki benim gibi sadece 4gb internet kotası olan kullanıcılar için çok büyük dezavantaj. Anasayfanın performans olarak biraz daha iyileştirilmesini rica ediyorum.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Nacizane bir öneri; Site anasayfasında o kadar çok imaj var ki benim gibi sadece 4gb internet kotası olan kullanıcılar için çok büyük dezavantaj. Anasayfanın performans olarak biraz daha iyileştirilmesini rica ediyorum.

1 kişi için kalitemi düşecek ? sende sınırsıza geç

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Nacizane bir öneri; Site anasayfasında o kadar çok imaj var ki benim gibi sadece 4gb internet kotası olan kullanıcılar için çok büyük dezavantaj. Anasayfanın performans olarak biraz daha iyileştirilmesini rica ediyorum.

1 kişi için kalitemi düşecek ? sende sınırsıza geç

+1 sınırsıza geç yada mobil sürümü kullan
    Alan Polisiye Gitmeye Çalışır Ki Yolda Birine Çarpar İlerdeki Köye Bakıp Adama Baktığında Yok Olur Alan Köye Gider Köye Giderken Ölen Adamı Görür Ve Alan Kaçar Köydeki Eve Geldiğinde Kitapı Açar Kitabın Adı Karanlık Laneti Dark Spencer Alan Kitaptaki Gibi Işıkları Tutar Kitapta Işıklarla Öldürür Ama Alan Fenerle Öldürür Oyundaki Amacınız Kitaptaki Kraliçenin Öldürüşünde Işıklar Gelecektir Ama Alan Son Sayfayı Kaybektedir Amacınız 30 Bölüm Sayfayı 10 Bölüm Kraliçeyi Öldürmektir İyi Şanslar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.