Şimdi Ara

Starbucks kahve kampanyası (1 Haziranda bitmiş) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
36.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 tane mocha alabiliyorsak baya sağlam fırsat olur bu olay...
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    İstemezsen vermiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks'ın bu kampanyası 1 haziran 2015 tarihi ile bitmis. Bana dün historiadaki subesinden böyle dediler. Artık çok daha az Starbucksa gideceğim demek oluyor bu.

• türk kahvesi paket satılıyo mu starbucksta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PєntaxiaN

quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: PєntaxiaN

Arkadaşlar kahve alıcam spor öncesi içmek için, elimde hiç bir şey yok kahve ile ilgili, bardağa atıp sıcak suyla karıştırıp içmek için nasıl çektirmeliyim ?

gerçek kahve suya atınca çözünmez. demlemek lazım.

pratik demleme aparatlarından alacaksın kardeş

Ne gibi hocam en kolay ve en ucuz olarak nasıl halledebilirim bunu ? Çay gibi sıcak su da mı bekletmek gerek yoksa daha farklı olarak mı hazırlanıyor ?

French press almanız gerek. En ucuzları 10- 15 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 6 Haziran 2015; 17:19:41 >

• Beyler bu kampanya sona ermiş ( 1 haziran itibari ile) , dandik starbucks da bu kampanyanın bu zamana kadar devam etmesi bile çok şaşırtıcı.

Yani şimdi gidip çekirdek kahve alırsanız, size ikram felan yok , 250gr çekirdek 22,5TL yani kilosu 90 TL ye geliyor.

Starbucks kartımda çok çok uygun fiyata aldığım TL lerim bitsede şu starbucks ın kapısından adımımı atmayı kessem.

Lütfen bu konuyu biten fırsatlara çekiniz.
  • bugün 1 paket kahve aldım ve içecegimide sipariş ettim, (cevahir önündeki starbucks)
    kasada da nasılsa içecek hediye diye içecegi söylemeden kahve parasınıda ödedim, kötü olmuş

Bu arada bütün kahveler gerçekten 22.5 olmuş, eskiden house blend vs.. 20TL digerleri 22.50 idi, gizliden zam olmuş
  • devam ediyor mu kampanya? @ogameci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

devam ediyor mu kampanya? @ogameci

paket alırsanız, bedava içecek hakkınız var.
  • kampanya 1 Haziran'da bitti 2-3 kez mail attım lütfen devam edin diye ama yok. Maliyetlerin artması nedeniyle felan fıstık.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.