Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YkslAres

quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Diyetisyene gidip almalısınız.

Peki İzmirde Nerde Vardır? Nerden alabilirim pek bilgim yokta İzmri/Karşıyakada İkamet ediyorum?-

En yakın Hastaneye gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YkslAres

İlk gün yaptım kollar , bacaklar hafiften ağrıyor ilk hafta böyle mi olucak :)

ilk 3 gün baldırlar bacak kolların ağrıması normaldir
  • arkadaşlar 2.5 once sol arka bacakda ağrı olduğu için programı bırakmıştım
    ilk önce ortopedi doktoruna gittim ağrı kesici verdi geçmedi sonra mr çektirdi bir şey çıkmadı sonra yine ağrı kesici verdi geçmedi sonra beyin ve sinir doktoruna git dedi
    beyin ve sinir doktoruna gittim oda mr istedi çektirdim bel fıtığı yokmuş çok şükür oda fizik tedavi doktoruna git dedi yarın da ona gidiyorum
    umarım en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum

sporu yapanlara yine uyarımı yapayım
    bence mutlaka spor ayakkabı ile yapın
    kendinizi zorlamayın yapabildiğiniz kadarını yapın sonuçta hiç yapamamaktan iyidir
    diyetisyene gitmekte yarar var kadıköy tarafında kadıköy evlendirme dairesinin karşısında Rana Beşer polikliniği var orada diyetisyen ücretsiz sadece kan tahlilleri istiyor
    onuda aile hekiminizden ücretsiz yaptırabilirsiniz
    Ayrıca hiç bir şey yemeden diyet olmaz kendinize zarar verirsiniz zaten hem spor yapıp hemde zararlı besinleri kestiğiniz zaman otomatikman kilo vermeye başlarsınız
    asitli içeçekler hazır meyve suları hamur işleri tuz kızartma çips fast food beyaz ekmek gibi belki makarna ve pilavıda kesebilirsiniz eğer çok sık kahve ve çay içiyorsanız sekersiz içmeyi deneyin

• Pazartesi başladım, 2. günü (Salı) ağrılardan dolayı yapamadım. Vücüdum epey ağrıyordu. İlk hafta ağrıyacağını bildiğimden 1er gün arayla yapıp daha sonra 0dan adam akıllı tekrar başlayacaktım ama bugün (Çarşamba) bugün de yapamıyorum. Ağrılar hiç azalmadı bile. Hamlık olduğu belli ama bu gidişle 5 günde bir yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGQQWP -- 4 Haziran 2014; 16:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGQQWP

Pazartesi başladım, 2. günü (Salı) ağrılardan dolayı yapamadım. Vücüdum epey ağrıyordu. İlk hafta ağrıyacağını bildiğimden 1er gün arayla yapıp daha sonra 0dan adam akıllı tekrar başlayacaktım ama bugün (Çarşamba) bugün de yapamıyorum. Ağrılar hiç azalmadı bile. Hamlık olduğu belli ama bu gidişle 5 günde bir yapacağım.

Bence çok bahane etmeyin kilonuz 100 üzeri değilse.Benim bugün 4.haftam 97 kilo ve bel fıtığı halimele başladım ilk bir hafta çok ham oluyorsunuz.Normaldir.
  • lastsoner kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun umarım en kısa sürede aramıza dönersiniz. Bende recovery haftasındayım. Bu hafta bakacağım eğer kilo vermiş isem diyetisyene gitmeyeceğim. Olmadı bende diyetisyene gideceğim. Kadıköye giderim Cumartesi. Sizin bilginiz var mı haftada sağlık açısından en fazla kaç kilo verilmeli?
  • deadmanku kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünmüştüm. Kendime ''Bahane mi bu yapmamak için'' diyorum ama değil. Bugün 15 dakika yürüdüm, bacaklarım çok ağrıdı ki günde 1-1.5 saat yürüyüp ağrı sızısı olmayan birisiyim. Denemeyecektim bile ama siz yazınca bugün akşam 2. günü deneyeceğim bakalım. Gün atladı artık, bu haftayı yapabildiğim kadar yapmaya çalışıp tekrar başlayacağım haftaya.
  • GGQQWP kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne kadar çok yaparsanız ağrı o kadar gidiyor. Emin olun koştuktan sonra ağrı azalıyor ve antrenman sonrası yok oluyor. Bence vazgeçmeyin. Sadece kalp ritminize dikkat edin. Vücut ağrısı hamlıktan dolayı yaptıkça ağrı geçiyor.
  • LaHire kullanıcısına yanıt
    Vazgeçme bir niyetim yok zaten. Haftaya başlama sebebim gün geçirttim ve herhangi konuda planlı olup böyle atlayınca sevmiyorum. Vazgeçme durumu yok. Dediğinize uyup uğraşacağım. Yattığım yerden göbek gitmeyeceğine göre bahene üretmeyim fazla. Teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGQQWP -- 4 Haziran 2014; 16:52:50 >
  • Arkadaşlar videoları indirdim 14 video elimde fakat nasıl çalışılacak? 1. videoyu çalışıp sonra 2 ye mi geçecegiz? nasıl bir yol izlenmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Arkadaşlar videoları indirdim 14 video elimde fakat nasıl çalışılacak? 1. videoyu çalışıp sonra 2 ye mi geçecegiz? nasıl bir yol izlenmeli?

Takvim var o takvimi izleyin.İndirdiğiniz yada aldığınız içerikte olması gerek.Videoların sırası farklı yani sakın takvimsiz yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Arkadaşlar videoları indirdim 14 video elimde fakat nasıl çalışılacak? 1. videoyu çalışıp sonra 2 ye mi geçecegiz? nasıl bir yol izlenmeli?

Takvim var o takvimi izleyin.İndirdiğiniz yada aldığınız içerikte olması gerek.Videoların sırası farklı yani sakın takvimsiz yapmayın.

internetten bunu buldum sanırım takvim dediğiniz bu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Hocam geçmiş olsun umarım en kısa sürede aramıza dönersiniz. Bende recovery haftasındayım. Bu hafta bakacağım eğer kilo vermiş isem diyetisyene gitmeyeceğim. Olmadı bende diyetisyene gideceğim. Kadıköye giderim Cumartesi. Sizin bilginiz var mı haftada sağlık açısından en fazla kaç kilo verilmeli?

Bende diyetisyene gitmedim ve tartılmadımda.Ben acele etmiyorum yediğimede kendimce dikkat etmeye çalışıyorum.Bence sizde acele etmeyin kaç hafta yaptınız bilmiyorum.Benim karnımda sıkılaşma hissetmeye başladım.Bir iple(mezura yoktu :D) karnımı ölçtüm şuan gelişme var.Tartı moral bozar diye çıkmıyorum zaten amaçım 4.Hafta sonuna kadar 2 kiloya razıyım.Bu hafta sonu tartıya çıkacağım.Bu dediğimi elde ettiysem dahada dikkat ederek daha ağır olan 2.ayla devam edeceğim.Sonuç elde edersem burada paylaşırım zaten.

• Fit Test'in anca yarısını yapabildim. Birkaç gün düzensiz koşu yapıp yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum.

Fit Test'te zorlandım ter attım işe yaradığını hissettim. Koşmaktan daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Biraz yerim dar malesef kendi odamda yapmak zorundayım hareketlere bakmak için. bakalım nasıl olacak
  • Beyler insanityi bitirmek üzereyim bundan sonrada insanity asylum yapacam bunun takvimini gonderebilir misiniz volume1 ve volume 2 nin ayri ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar spordan sonra maden suyu için kaç kez yazdım bunu ama hala aynı şikayetler mevcut

salondaki hocam söylemişti bana gerçektende doğru
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne işe yarıyor hocam?
  • @LaHire

spor sonrası vücutta su ve mineral kaybı yaşanıyor buna en iyi gelen doğal maden suyu

-------------------------------------------------------------------------------
    Önemli : spor öncesi mutlaka 1 fincan türk kahvesi için sonra spora başlayın kardiyo yakımında ve direnç konusunda çok önemli

yazdıklarım belki hepinizin bildiği şeyler olabilir ama olsun bilmeyen varsa faydalansın

kas ağrıları için , spor sonrası hamlık için yapacağınız 4 şey var bunları yapın insanity size çok kolay gelecek

duşa girin

spor sonrası vücut sıcak olacağından ılık su ile 4-5 dk vücudunuzu rahatlatın

sonra kese ve sabun ile vücudunuzu iyice avun masaj yapın 3-4 dk ( sabun çok önemli , spor sonrası kaslarda biriken zehirli sıvıyı atıyor )

sonra durulama için sıcak su lazım ( ılık sudan biraz daha sıcak hissedeceğiniz şekilde ) vücudunuzu duralayın

sonra 3-4 dk ılık su ile vücut sıcaklığını ortalayın ( eğer sıcaktan hemen soğuk suya geçerseniz kalp krizi riski var )

en son soğuk su ile 30 - 40 sn bütün vücudu durulayın ve çıkın gerçekten çok rahatlayacaksınız

dipnot : ılık su biraz soğuk olsun - kendi vücut sıcaklığını göre seçin su ayarlamasını tmm bu ılık dediğinizde durun

-----------------
    1 aylık salon maceram oldu gerçekten çok iyi bir spor hocası vardı , sürekli takip ediyor , beni uyarıyor verdiğim parayı sonuna kadar hakediyordu

ama işletme öyle değildi para gözdü bu yüzden salona gelen kişi sayısı az olduğu için salon kapandı ama ben bana yarar saylayacak şeyleri saolsun ondan öğrendim

benim sıkıntım zaten ne spor sonrası ağrı nede hamlık tek sıkıntım devamlılık yok , bu yüzden 2 yıldır aynı kilodayım

105 kiloyum arkadaşlar ben insanity tam yapıyorum arada tıkandığımı noktalar oluyor malum vücut ağır

küçük ayrıntılar size artılar kazandırabiliyor bunları deneyin eminim ekstra motive ve güç sağlayacaktır

çeşitli sorunlardan dolayı devamlılığı getiremiyorum ben bari yapan arkadaşlar bundan yararlansın

1 aydır takip ediyorum bu konuyu şikayetler hep aynı bu yüzden yazmaya karar verdim

inş istediğinizi elde edersiniz

• Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bende geçen gün 89 u gördüm. Hedefim 80. İnşallah sağlıklı şekilde veririm. Bu arada maden suyunu çok severim. Spordan sonra mutlaka deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Teşekkürler hocam. Bende geçen gün 89 u gördüm. Hedefim 80. İnşallah sağlıklı şekilde veririm. Bu arada maden suyunu çok severim. Spordan sonra mutlaka deneyeceğim.

inş verirsiniz , kesinlikle öneririm
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.