Şimdi Ara

1000-2000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000-2000 tl ye önerebilceğiniz en iyi telefon hangileri ? Fiyat ile yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca Samsung Galaxy S II en uygun ( Garantili ) nerede bulabilirim ? Güvenilir olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackaLxXx -- 14 Şubat 2012; 20:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Markhov

Martta xperia s gelecek bence onu alın 1700 civarı olur şimdi alınacak en iyi telefon 4S.

4S mi? Ne bakımdan 4S acaba merak ettim açıkçası. Samsung Galaxy S II , Galaxy Note varken 4S'in iyi olma durumu da neymiş öyle.
    Bence hiç bir açıdan bu ismini verdiğim 2 telefon ile de kıyaslanamaz. Iphone milletin beynine reklam aldatmalarıyla yerleştirilmiş bir markadır.

Önerdiğim Telefonlar : Beklerseniz Xperia S. Ama şu an alacaksanız S II veya Galaxy Note. Eğer ben stabil çalışan bir telefon isterim dersen 4S.
    Her ne kadar bu 2 cihazla kıyaslamasam bile 4S kötü telefon değildir iyidir ama performans olarak rakip görmem hiç bir zaman.
    Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam

• teşekkürler. Konu Günceldir
    "Normalden büyük isterim" gibi bir cümle kurarsan Note al, yoksa her türlü fazla gelecektir sana 5.3 inç.
    Acil veya yakın zamanda alacaksan S2 almanı öneririm.
    Ben bekleyebilirim bir ay daha dersen, bekleyelim görelelim şu Xperia S neyin nesidir? Performansı nasıl olur?
    Bence S2'den ve Note'dan kötü olacağı apaçık ortada fakat bakarsın tutturamayız.

İyi günler.
    1000 - 1200 Tl arası sistem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.