Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
70.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Bu filmde unicorn %1000000000 olmali olmaz ise iyi kufur ederim galvatron ve insanlar wtf
    TV SPOT4

• quote:

TV SPOT4

Alıntıları Göster
    Ek olarak optimus ilk sırtından sonra ön gövdesinden vuruluyor üstde yazmıştım doğru çıktı tv spot4 izleyin anlarsınız

• afişi yanlış mi gördüm yoksa oradaki dino robot muydu. hani çizgi filmde zor zamanda cagirdiklari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

afişi yanlış mi gördüm yoksa oradaki dino robot muydu. hani çizgi filmde zor zamanda cagirdiklari.
    İnsanların Autobots'lara karşı yaptığı haber reklamı.TF4'te bu sahneyi göreceğiz.Türkçesi aşşada!

Üç yıl önce Transformatörler denilen katil ve zararcıların saldırısına uğradık.Bize unutulmaz günler ve acılar yaşattılar... 3 yıl önceki savaşlardaki şehirler düştü ve bu savaş döngüsü tekrar başladı insanlık tehlikede.Uyarılara açık olun dünya insanlara aittir! Eğer uzaylı görürseniz uzaylı ihbar hattını arayın.
    UZAYLI İHBAR HATTI=055.336.8392

TAMAMEN ALINTIDIR.

Ek olarak benim şahsi yorumum şudur insanlar sentinel prime+megatrondan galvatronu yaratıyor(bu kesinleşti) ve lockdown ile iş birliği yapıp outobotsları yok etmeye çalışıyorlar film çözüldü sinemaya gitmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 23 Mayıs 2014; 10:11:21 >

• quote:

İnsanların Autobots'lara karşı yaptığı haber reklamı.TF4'te bu sahneyi göreceğiz.Türkçesi aşşada!

Üç yıl önce Transformatörler denilen katil ve zararcıların saldırısına uğradık.Bize unutulmaz günler ve acılar yaşattılar... 3 yıl önceki savaşlardaki şehirler düştü ve bu savaş döngüsü tekrar başladı insanlık tehlikede.Uyarılara açık olun dünya insanlara aittir! Eğer uzaylı görürseniz uzaylı ihbar hattını arayın.

TAMAMEN ALINTIDIR.

Ek olarak benim şahsi yorumum şudur insanlar sentinel prime+megatrondan galvatronu yaratıyor(bu kesinleşti) ve lockdown ile iş birliği yapıp outobotsları yok etmeye çalışıyorlar film çözüldü sinemaya gitmeye gerek yok

Alıntıları Göster
    Bu sefer olmuş

Transformers: Age Of Extinction

• dino robot var mi diyoz . duyan yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

dino robot var mi diyoz . duyan yok mu

Dinobotlar var grimlock ve yandaşları tümden geliyor
  • quote:

Bu filmde unicorn %1000000000 olmali olmaz ise iyi kufur ederim galvatron ve insanlar wtf

Seride şuana kadar ölen robotlar şu şekil (tamamen fragman tv spot'lardan kendi gördüklerimdir)

Deception: Stinger Nedeni:Grimlock yiyor

Autobots: Ratchet Nedeni:İnsanlar Avlıyor

Ek olarak emin olmadığım şu resim galvatronun kesdiği araba

Autobots dinoya benzettim ama emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 31 Mayıs 2014; 0:38:43 >

• quote:

filmle alakası yok ama güldüm.
  • Bu film için ölürüm lan ben.Hayatımın filmi! 3. filmde biraz hayal kırıklığı olsada grafiği yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexonT -- 23 Mayıs 2014; 12:46:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

ahaha süpermiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

quote:

ahaha süpermiş...

Alıntıları Göster
    Her filmde şu autobotların düşman olması fikri sıktı ya artık bana göre. 2. filmi izledikten sonra dedim 3. filmde aynı şey olmaz heralde dedim gene devam ettiler, 4. film oldu gene aynı autobotları kovma yada avlama muhabbeti dönüyor. He gene de tf serisini severim görsel açıdan zevkli oluyor ama şu olaydan vazgeçseler bir de iyi olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 23 Mayıs 2014; 13:44:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

quote:

ahaha süpermiş...

Harikaymis bu ya

• Katılıyorum sana dostum.Birde şu optimusu en büyük kahramanmış gibi göstermeseler tam olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: LexonT

Katılıyorum sana dostum.Birde şu optimusu en büyük kahramanmış gibi göstermeseler tam olucak
    fragmanları gördükçe beklentim daha da arttı, güzel bir film geliyor bu belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetallicA or AFK

Her filmde şu autobotların düşman olması fikri sıktı ya artık bana göre. 2. filmi izledikten sonra dedim 3. filmde aynı şey olmaz heralde dedim gene devam ettiler, 4. film oldu gene aynı autobotları kovma yada avlama muhabbeti dönüyor. He gene de tf serisini severim görsel açıdan zevkli oluyor ama şu olaydan vazgeçseler bir de iyi olcak.

Dostum ona bakilirsa unicorn yok o zaman biz ne yapalim sentinel prime + megatron= galvatron gibi bir sacmalik var ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 23 Mayıs 2014; 17:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

fragmanları gördükçe beklentim daha da arttı, güzel bir film geliyor bu belli.

Film guzel maykil guzel olmasada guzel ama suana kadar gorduklerim paylastiklarima gore senaryo karma karisik isin icindrn cikamamislar bunu belli ettiler

• quote:

TAMAMEN ALINTIDIR.

0.53 te gözüken reyiz kim.Bu mu öldürecek Optimus'u

• quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

TAMAMEN ALINTIDIR.

0.53 te gözüken reyiz kim.Bu mu öldürecek Optimus'u

Lockdown o odul avcisidir aslinda gucsuzdur ama cok gelismis silahlari vardir onun icin binevi dokunulmazdir optimusu yaraliyor optimus 5.filmde galvatron yani eski megatron tarafindan oldurulucek

• quote:

Vurdukça vuruyorlar :) ben de güldüm görünce ne yalan söyleyeyim ...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.