Şimdi Ara

server kurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • işte serverım offonline server sponsor bir ark olsa online da yapılabilir SQL 2000 ile yapıldı.

yardımlarwww.sanaldarbe.com

Orjinalden alıntı: DeLTa_tr

işte serverım offonline server sponsor bir ark olsa online da yapılabilir SQL 2000 ile yapıldı.

Güzel OLmuş Eline Saglık Ama Bunun Online OLması İÇin Bi Ton Daha ÇAba Lazım
  • helal sana kardes
  • Serveri çoğu kişi kruyo bende kurdum ama önemli olan knight empire modunda server açmak önemli, daha şimdiye kimse yapamadı ve bunun için çok uğraştım ama mutlaka işin hası adamlar yaparlar belki ve faydalanırız,Çünkü bu ilk clientte ne moradon var nede abyss nede colony ne kaldı geriyee birde monsterler adam gibi saldırmıyo bos koysan bile anca duvara vurur gibi hiç zevki olmuyo.Bence bu işinhası adamlar bu işe el koyup halletmeleri lazım.Uskoda olmamasının sebebi hackshelld belki onun çözümünü bilen olursa uskoda deneriz bide server kurmayı.
  • bişey sorucam her hangi bişeye tıklayınca anasayfada kullanıccı adı ve şifre isteyen bi zımbırtı çıkıkyo. ne ayak bu

Ryzen 5 3600 / MSİ B450 Tomahawk Maxx / Sapphire Pulse 5700 XT / XPG D60G 8x2 3200 mhz / Crucial BX500 480GB / Sharkoon Puresteel RGB / FSP HYPER K 700W / LG 29 UM68-9 /
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    13 yıl önce açıldı
    Windows 7 Ko patch dolmuyorr!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLTa_tr

işte serverım offonline server sponsor bir ark olsa online da yapılabilir SQL 2000 ile yapıldı.

helal sana

Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned

bişey sorucam her hangi bişeye tıklayınca anasayfada kullanıccı adı ve şifre isteyen bi zımbırtı çıkıkyo. ne ayak bu

Ryzen 5 3600 / MSİ B450 Tomahawk Maxx / Sapphire Pulse 5700 XT / XPG D60G 8x2 3200 mhz / Crucial BX500 480GB / Sharkoon Puresteel RGB / FSP HYPER K 700W / LG 29 UM68-9 /
  • aga goruntu ustunde bayagı ıgraman lazım :D senden ıısını yapamazdım ıı olmus genede saol ama onlıne olması ıcın ugrasman lazım

quote:

quote:

bişey sorucam her hangi bişeye tıklayınca anasayfada kullanıccı adı ve şifre isteyen bi zımbırtı çıkıkyo. ne ayak bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.