Şimdi Ara

Barbar Feat ağacım! (Görüş ve önerilerinizi bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce çift silah (DW) olarak oynamayı düşünüyordum ancak bu şekilde silahın vuruş mesafesi kısaldığından skiller sekiyordu. Bir müddet bu şekilde denemeye karar verdim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. (Hem pvp hem pve olarak oynamaya devam edeceğim)

Feat Ağacım için Tıklayınız.

• Earth Shatter i acmamisin ki , aoe stundir. Ilk yanlis bu. Genel olarak gördügüm cok gereksiz puanlar verilmis. Hem pvpde hem pvede kullanacam diye bir olay yok. Yüksek dps istiyorsan barbarda reaver ama 2h feat pve- instancelarda iyi is yapar.

Normalde buildlerimi paylasmam ama forum.donanim icin yapiyim :D

http://aoc.yg.com/feat-planner?class=18&tpl=1223-05,1224-05,1225-03,1235-01,1241-02,1242-03,1229-03,1233-01,1237-01,1238-01,1227-01,1245-05,1248-05,1239-01,1247-05,1251-02,1228-01,1200-15,1201-15,1202-15,1216-15,1205-11,4314-25,4310-23,4315-21,4316-21,4318-23

Unutmaman gereken diger seyler , gear - weapon önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viik

Earth Shatter i acmamisin ki , aoe stundir. Ilk yanlis bu. Genel olarak gördügüm cok gereksiz puanlar verilmis. Hem pvpde hem pvede kullanacam diye bir olay yok. Yüksek dps istiyorsan barbarda reaver ama 2h feat pve- instancelarda iyi is yapar.

Normalde buildlerimi paylasmam ama forum.donanim icin yapiyim :D

http://aoc.yg.com/feat-planner?class=18&tpl=1223-05,1224-05,1225-03,1235-01,1241-02,1242-03,1229-03,1233-01,1237-01,1238-01,1227-01,1245-05,1248-05,1239-01,1247-05,1251-02,1228-01,1200-15,1201-15,1202-15,1216-15,1205-11,4314-25,4310-23,4315-21,4316-21,4318-23

Unutmaman gereken diger seyler , gear - weapon önemli.

Teşekkürler. Yapılandırman gerçekten ilgi çekici. Reaver de bulunan Haste yi açamadım diye üzülüyordum demek bu şekilde çifte yapılandırma yapan da var. Şuan tam olarak skillerin ne işe yaradıklarını, ne derece yararlı olduklarını tam olarak bilmiyorum. Reaver kısmını bitirdim sayılır. Verdiğin tavsiyeler doğrultusunda Berserker deki skillleri denedikten sonra tekrar bir yapılandırmaya gideceğim. Birde tamamen gereksiz dediklerini sayabilirsen çok makbule geçer.

• Yukardaki build pvp icin idealdir , liberation (anti cc from aa aciksa) Pve - Kithai instancelarindada iyi is yaparsin. Raidlerde saglam dps yapcagim diyorsan , reaver - dual weapon dan sasmaman lazim. Simdi tek tek anlatmam uzun sürer. Vent - ts tarzi bir yerlerde takiliyorsan , özelden mesaj at - 5-10 dk neyse özet gecerim =) Iyi günler

Yukardaki build pvp icin idealdir , liberation (anti cc from aa aciksa) Pve - Kithai instancelarindada iyi is yaparsin. Raidlerde saglam dps yapcagim diyorsan , reaver - dual weapon dan sasmaman lazim. Simdi tek tek anlatmam uzun sürer. Vent - ts tarzi bir yerlerde takiliyorsan , özelden mesaj at - 5-10 dk neyse özet gecerim =) Iyi günler

Teşekkürler. Şuanlık vent kullanmıyorum ama çok yardımcı oldunuz.
    Age of conanda kombat bildiğin rezalet.Şöyleki;Sen komboya başladıktan 2 sn sonra,hedefin senin atak alanın dışına çıksa dahi, cc yemediğin sürece rakibine tam dmg vuruyorsun ve bununda adı süper kombat oluyor.
    Odanın bir ucundan diğer ucuna polearmla vuran guardlar gördük.Aman ALLAH birdaha göster misin.

Ama birşeyide yazmadan geçemeyeceğim;Oyun bazı classlarda çok yetenek istiyor.Sin mesela.Demo(demo ile guardları kendine dokundurtmayan adamlar gördüm,yada sine şarj açık değil ise , kb mesafesinin 2 birim üsütüne çıkıpta,kb attırmayan manyaklar),dt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 22 Şubat 2012; 0:37:54 >
  • Rezalet dediğin combat sisteminden daha iyisi yok bence su anda. Polearm in vuruş mesafesi diğer silahlardan fazla tamam ama sen odanın bir ucundan combo yiyorsan ya laga girmissindir yada pc fln donmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthor -- 22 Şubat 2012; 7:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthor

Rezalet dediğin combat sisteminden daha iyisi yok bence su anda. Polearm in vuruş mesafesi diğer silahlardan fazla tamam ama sen odanın bir ucundan combo yiyorsan ya laga girmissindir yada pc fln donmustur.

Alakası yok.Kendim bizzat conq ile test ettim.Feint atağın tokenlar ile alınanı 6-7 hit vuruyor.Ba açtım,ilgili komboyu yapmaya başladım.Karşımdaki ilerlemeye başladı.ben vurmaya devam ediyorum.Rakibim oldukca uzun mesafeye açılmasına karşın(kılıcın vuruş mesafesinden uzağa) ba etkin oldu ve rakip kb yedi.Bunu örnek olsun diye söyledim.Bu bilinen birşey.Conanda real time kombat yok.Mesela yine,kılıç ,polearm, dagger ve blaunt ile vuruş yaparken,belirli bir mesafeye geri açılsan dahi,rakibe vurabiliyorsun.İlla bu silahların rakibe değmesi gerekmiyor.
    Kombattaki esnekliğe,animasyona,ve yukarda da dediğim gibi bazı classlardaki ustalık gerekliliğine lafım yok.Birçok bs ye bildiğin one-shout atıyorum.Bazılarıda ecel terleri döktürüyor bana.Bunu öyle her oyunda göremezsin.Bunuda kabul etmemek,aptalca olur.
    Lakin sw:tor oynarken birşeyi fark ettim.Conandaki kombat çok ağır.Sw:torda düzgün kombat mekaniği yok ama oldukca hızlı.

Şu son cümle ilede bitireyim bu bahsi:
    Conan oynadığım,en saçma,en muhteşem oyundu.MMo oynadım,conanda oynadım diyebileceğim.Ama örneğin yine bir sw:tor benim için bukadar önemli bir yere sahip olmayacak.Aldım oynadım sildim diyeceğim sadece.

Oynamayan herkese hazır free de olmuşken,şiddetle oynamalarını tavsiye ederim.

• o dediğin olay şu mu acaba ? komboyu başlattın mesela. combonun son yön tuşuna eğer rakibe vuruş mesafesinde bastıysan, rakip sonrasında senden uzağa kaçıyor olsa bile kombo damagelerini yemeye devam ediyor. evet muhtemelen bunu kastediyorsun ve doğru. sistem bu şekilde. ama senden uzaklaştıgı zaman combo dmg yemeye devam etmesse bence o zaman saçma olur. çünkü cogu kombo uzun animasyona sahip. o zaman animasyonlarıda değiştirmeleri lazım. vurdugumuz zaman instant (anlık) damage veriyor olmak lazım. bütün keyfi kaçar olayın :D

(ufak not : conq ile bsyi kesmek, çatalla çorba içmek kadar zordur :D, bs kötü degilse ;) )

Orijinalden alıntı: Xanthor

o dediğin olay şu mu acaba ? komboyu başlattın mesela. combonun son yön tuşuna eğer rakibe vuruş mesafesinde bastıysan, rakip sonrasında senden uzağa kaçıyor olsa bile kombo damagelerini yemeye devam ediyor. evet muhtemelen bunu kastediyorsun ve doğru. sistem bu şekilde. ama senden uzaklaştıgı zaman combo dmg yemeye devam etmesse bence o zaman saçma olur. çünkü cogu kombo uzun animasyona sahip. o zaman animasyonlarıda değiştirmeleri lazım. vurdugumuz zaman instant (anlık) damage veriyor olmak lazım. bütün keyfi kaçar olayın :D

(ufak not : conq ile bsyi kesmek, çatalla çorba içmek kadar zordur :D, bs kötü degilse ;) )

Aynen dediğim o.Şimdi skilli kullanıyorsun karşı tarafa vur-kaç yaptırtmıyorsun.Asıl saçma olan bu.Bunun yüzünden amele insanlar guard oynuyor.Bir arkadaşın guardı ile deneme yaptım.Pvp lvl 9 muydu ne.Ömrümde hiç kasmadığım,karakter oluşturma ekranında seçmediğim class ile,minide 7 kill 2 death ortalaması ile çıktım.

Not:Bahsettiim class assasindi.

• Peki barbar classına karşı görüşleriniz nelerdir? Aşırı ustalık gerekir mi? Dezavantajları nelerdir tarzında. Kendim araştırdım ancak yazılanlar çoğu yerde aynı. En iyisi oyunun duayenlerinden bizzat görüş almak. Ben 2 farklı silah ile kasıyordum. Çok agroo aldığımdan ve 2H yapılandırmasını merak ettiğimden şimdi Berserker olarak verdim skilleri ve 2H kullanıyorum. Ancak henüz tam olarak oyunla içli dışlı olabildim diyemem çünkü pvp deneyimim yok denecek kadar az. Pvp olarak Barbarı nasıl görüyorsunuz?
  • full aa (en azindan protection liberation vs )+ full pvp 7mini set yada bori pvp 10 gear + yukarda sana verdigim link . offtank dps . cc machine tarzinda bir sey olursun. Barbar önceden cok saglamdi ama cc nerf den sonra biraz mazlum kaldi. Kb den sonra gelen root un kaldirilmasi cok büyük dezavantaj oldu , onun yerine armor wreck verdiler ama 2 sinin yeri ayni degil tabiki.

full aa (en azindan protection liberation vs )+ full pvp 7mini set yada bori pvp 10 gear + yukarda sana verdigim link . offtank dps . cc machine tarzinda bir sey olursun. Barbar önceden cok saglamdi ama cc nerf den sonra biraz mazlum kaldi. Kb den sonra gelen root un kaldirilmasi cok büyük dezavantaj oldu , onun yerine armor wreck verdiler ama 2 sinin yeri ayni degil tabiki.

Teşekkürler hocam. Daha önceden de feat ağacımı verdiğiniz linkteki gibi düzenlemiştim. Bu söylediklerinizi de oyunda ilerleyen vakitlerde göz önünde bulunduracağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.