Şimdi Ara

Stoch Diyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka da bişey demiyorum. Yarından tezi yok divan edebiyatı dersleri almaya başlıyorum kaside yazıcam Stoch paşaya

Orijinalden alıntı: Obsession

Kafir.Sow secdeye yattığında gitti üstünde depindi.Hıyar.

Açık yüreklilikle yazıyorum, Stoch bu ligde en kıskandığım oyuncu. Q7, Simao, Alex vs Yalan. Tek gerçek Stoch. Keşke Galatasarayımda izleyebilseydim, hele Fatih hocanın yanında 4 4 2 dizilişinde destan yazardı, ah ah...

Stoch gibi bir adamı bizden çalan Aziz'e ne güzel kasideler yazıyorum ben her maçınızda bir bilseniz

• Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç

OYNASIN !

hangisi takıyorki, ağır abi kanoute bile onlarca maç sonrası ben secdedeyken üzerime atlamayın demiştir ki artık secde tek varıyor. sow daha yeni emre ile takılır

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç

OYNASIN !
    şu nada alexden bile mühim bizim için. sitoç reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç Sıtoç

OYNASIN !
    SITOÇ

SIKOÇ

SITOH

duyduğum söylenişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

SITOÇ

SIKOÇ

SITOH

duyduğum söylenişler

SITOK var ŞITOH var. Doğru şekilde okunuşu Şıtoh

• quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

nolursa olsun bi alex degıl arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

nolursa olsun bi alex degıl arkadaslar

Alıntıları Göster
    her geçen gün üzerine koyuyor..çok zekileşti akıcı oynuyor zevk veriyor zevk

• quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

her geçen gün üzerine koyuyor..çok zekileşti akıcı oynuyor zevk veriyor zevk

Alıntıları Göster
    bugün iyi değildi sanki yav

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

Aç maçı tekrar izle eline bir kağıt kalem al takımda atağı başlatan oyuncuların adını yaz bakayım en çok kimin adını yazacaksın.

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Aç maçı tekrar izle eline bir kağıt kalem al takımda atağı başlatan oyuncuların adını yaz bakayım en çok kimin adını yazacaksın.

En çok kimin değil hacı zate tek bi isim yazar.

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Alıntıları Göster
    samsun maçında stadtan izledim . sahanın heryerindeydi . tek oynayan oyumcumuzdu hiç yorulmadı süper bir oyuncu

• quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

samsun maçında stadtan izledim . sahanın heryerindeydi . tek oynayan oyumcumuzdu hiç yorulmadı süper bir oyuncu

Alıntıları Göster
    Ne zaman nereden çıkacağı belli değil, oyuna küsmüyor ve her zaman rakip kaleyi düşünüyor.

Alex'in yaşlandı ve artık eski performansından ister istemez uzaklaşıyor. Teknik ekibin yoğunlaşması gereken kişi kesinlikle Stoch'dur.

Orijinalden alıntı: Dutch Vader

Ne zaman nereden çıkacağı belli değil, oyuna küsmüyor ve her zaman rakip kaleyi düşünüyor.

Alex'in yaşlandı ve artık eski performansından ister istemez uzaklaşıyor. Teknik ekibin yoğunlaşması gereken kişi kesinlikle Stoch'dur.

Alıntıları Göster
    Alexin orda 3-4 beşiktaşlının arasından çıkışıda bambaşkaydı

Orijinalden alıntı: XPHOS

Tanju'nun sağ kanatta yani size göre sol kanatta Stoch'u ekmeğe göndermesi de iyiydi

Şaka bi yana Stoch bence ligin en iyi yabancılarından. Adam çok hızlı, iyi çalım atıyor, sağ sol farketmeksizin iki ayağıyla harika şutlar çekiyor.

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Tanju'nun sağ kanatta yani size göre sol kanatta Stoch'u ekmeğe göndermesi de iyiydi

Şaka bi yana Stoch bence ligin en iyi yabancılarından. Adam çok hızlı, iyi çalım atıyor, sağ sol farketmeksizin iki ayağıyla harika şutlar çekiyor.

Hoca sonuçta bi kanat oyuncusuna top kapma eğitimi verilmez Stoch da da ego yok öyle bi umut atladı nitekim geçen bi maçta daha yapmıştı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.