Şimdi Ara

Beyler Acil Yardım ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bakın kardeşlerim şimdi dükkanda kullandıgımız bezler var 5-6 Kg bursada teleferik semtindeyiz hertaraf kar sokaga çıkılcak gibi degil bizde üşengeçligimizden bezleri yıkarken bulaşık deterjanı koyduk sonuç olarak acayip derece köpürdü makine yıkayamaz oldu giderler köpük yüzünden tıkandı bezleri bi leğene doldurduk köpükler içinde bezler bekliyo makinenin içi köpük dolu su döküp tahliye ettiriyoruz o suyu ama nafile dükkanın her yeri köpük oldu baş edemiyoz acil yardım edin beyler ! ! !

• quote:

Orijinalden alıntı: roma55

bakın kardeşlerim şimdi dükkanda kullandıgımız bezler var 5-6 Kg bursada teleferik semtindeyiz hertaraf kar sokaga çıkılcak gibi degil bizde üşengeçligimizden bezleri yıkarken bulaşık deterjanı koyduk sonuç olarak acayip derece köpürdü makine yıkayamaz oldu giderler köpük yüzünden tıkandı bezleri bi leğene doldurduk köpükler içinde bezler bekliyo makinenin içi köpük dolu su döküp tahliye ettiriyoruz o suyu ama nafile dükkanın her yeri köpük oldu baş edemiyoz acil yardım edin beyler ! ! !

Köpügü durdurmak için
    bir çorba kasigi
    yumusaticiyi yarim litre
    suyla karistirip deterjan
    çekmecesine dökün.5-
    10 dakika bekleyin durulamaya alın boş çalıştırın

• Sende Gelecek Gördüm Kardeşim Allah Senden Razı Olsun
  • Yumuşatıcı veya sirke köpük kesici özelliğe sahiptir. Lazpanyol arkadaşımızın dediği gibi suya bunları ekleyin ve suyu dinlendirip köpüğün azalmasını sağlayın. Bezleri de makineye doldurabilirsiniz.

Sende Gelecek Gördüm Kardeşim Allah Senden Razı Olsun

BİŞEY DEĞİL KARDEŞ GÖREVİMİZ.HEPİNİZİN MÜBAREK MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Sende Gelecek Gördüm Kardeşim Allah Senden Razı Olsun

BİŞEY DEĞİL KARDEŞ GÖREVİMİZ.HEPİNİZİN MÜBAREK MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...

saol lazpanyol ya..
    2 yıl önce açıldı
    Acil YARDIMMMM
    19 yıl önce açıldı
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.