Şimdi Ara

Antivirus Programı Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 GB ram ve 4 çekirdek işlemciye veya daha düşük özelliklerde bir bilgisayara sahipseniz Advanced System Care Pro'yu, 4 GB üstü ram ve 4 çekirdek veya daha fazla çekirdekli bir işlemciya sahipseniz Kaspersky'ı öneriyorum.
    https://www.naughtydate.com
    ve diğerleri hakkında iletişim kurarım. Bilgisayarıma virüs bulaşmasını istemiyorum. Kanıtlanmış bir çözüm öneriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReginaldA -- 26 Haziran 2019; 15:52:24 >

• En kral programı kimse yazmamış :)

MalwareBytes-Anti Malware Pro
  • Bitdefender free antivirüs hem bilgisayarın sistem bakımını yapıyor hem virüslerden koruyor, ayda bir format attığım bilgisayara 6 aydır format atamıyorum makineye cila yapıyor , anlam veremedim bir türlü, özellikle windowsun ilk günkü performansını koruması çok dikkat çekici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak lisanslı bitdefender kullanıyorum. Şimdilik gayet memnunum. Daha önce avast avira geçmişim var. Bitdefender biraz agresif takılabilir fakat uygun protokol tanımları yaparsanız agresifliği ayarlayabiliyorsunuz. Son olarak yani raporlardan hangisi iyi diye bakmak istiyorsanız
    www.av-test.org
    AV-TEST | Antivirus & Security Software & AntiMalware Reviews
    https://www.av-test.org/en/.
    Ben genelde bu siteden takip ediyorum. Tabi aklınızda bulunsun lisanslı ürün aldım diye %100 korunmuyorsunuz :D bunlar sadece ön önlem.
    İşlemci: Intel Core i7 6700K 4.0GHz Anakart: Asus Z170 Deluxe Ekran Kartı: Asus Strix GTX980 DC2OC-4GD5 Ram : G.Skill 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 Güç Kaynağı: Aerocool Strike X 1100W 80 Plus Gold 90A-12V Single Rail Modüler Güç Hdd: Samsung EVO 500 GB SSD Kasa: HAF X 942 İşlemci 2: AMD FX X8 9590 Soket AM3 4.7GHz 16MB Cache 220W 32nm Anakart 2: Asus Crosshair V Formula-Z 990FX/SB950 AM3 DDR3 2400MHz(O.C.) Ekran Kartı 2: Asus R9 290X 4GB GDDR5 Ram 2: G.Skill 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL10 Güç Kaynağı 2: High Power Hp-1000-G14C 1000W Absolute Power Hdd 1: 1 Tb WD Cavier Black Hdd 2: 1 Tb WD Cavier Green Kasa: HAF 932

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.