Şimdi Ara

Antivirus Programı Tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 4 GB ram ve 4 çekirdek işlemciye veya daha düşük özelliklerde bir bilgisayara sahipseniz Advanced System Care Pro'yu, 4 GB üstü ram ve 4 çekirdek veya daha fazla çekirdekli bir işlemciya sahipseniz Kaspersky'ı öneriyorum.
  • Bu arada, Internet'i kullanmak ve korkmamak için hangi virüsten koruma yazılımını kullanabilirsiniz? Sıklıkla tanışma siteleri, örneğin https://www.naughtydate.com ve diğerleri hakkında iletişim kurarım. Bilgisayarıma virüs bulaşmasını istemiyorum. Kanıtlanmış bir çözüm öneriniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReginaldA -- 26 Haziran 2019; 15:52:24 >
  • En kral programı kimse yazmamış :)

    MalwareBytes-Anti Malware Pro
  • Bitdefender free antivirüs hem bilgisayarın sistem bakımını yapıyor hem virüslerden koruyor, ayda bir format attığım bilgisayara 6 aydır format atamıyorum makineye cila yapıyor , anlam veremedim bir türlü, özellikle windowsun ilk günkü performansını koruması çok dikkat çekici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak lisanslı bitdefender kullanıyorum. Şimdilik gayet memnunum. Daha önce avast avira geçmişim var. Bitdefender biraz agresif takılabilir fakat uygun protokol tanımları yaparsanız agresifliği ayarlayabiliyorsunuz. Son olarak yani raporlardan hangisi iyi diye bakmak istiyorsanızhttps://www.av-test.org/en/. Ben genelde bu siteden takip ediyorum. Tabi aklınızda bulunsun lisanslı ürün aldım diye %100 korunmuyorsunuz :D bunlar sadece ön önlem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.