Şimdi Ara

2012'nin en iyi PvP [XomNhala] 80 Cap Ch (No Eu, 9D) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
0
Favori
18.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edwırd3

quote:

Orijinalden alıntı: Duygsuz`mm

Dünkü yaptığımız kervan Dw den tekrar Jangana çekecektik dwde thief kaynıyomuş hepsi pwp yaparken gördü tırstık

Arkada bi 4 yıldızlı kervan daha vardı

İyide o kervanda ben yalnız kaldım:Dçekemedik yani siz gittiiniz.Kanka bide sw ne zaman açılır.

Alıntıları Göster
    10-15 dk dedi gm 30dk oldu gelir birazdan.

Edit : Serverlar geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 27 Ocak 2012; 19:18:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

10-15 dk dedi gm 30dk oldu gelir birazdan.

Edit : Serverlar geldi

Alıntıları Göster
    Yapdınız ayıp lan bişe soruyoz takan bile yok 1 alahın kulu bile yardımcı olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: brook17

Yapdınız ayıp lan bişe soruyoz takan bile yok 1 alahın kulu bile yardımcı olmuyo

Alıntıları Göster
    Önceki mesajları okusan bu soruyu sormazsın link ilk sayfada silkroad resmine tıklayınca geliyor.

Buda Job War

Buda biraz önce çektiğimiz kervan.

• quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar ;

Ben Bsilkroad oynuyordum oyunda bi kaç sorun yaşadım ve hevesim kaçtı o yuzden bıraktım gibi bişey sadece girip arad Pvp yapıcam.

Bsilkroad da oynayanlar varsa bilirler charım server kralı diyeblrz. PVP de yenebilen yoktu. 1.5. ay felan kmse yenemedi

Şmdi buna başlıcam ve guild icin pm atablcegm biri varsa lutfen buraya yazsın :) teşekkürler iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

Merhaba arkadaşlar ;

Ben Bsilkroad oynuyordum oyunda bi kaç sorun yaşadım ve hevesim kaçtı o yuzden bıraktım gibi bişey sadece girip arad Pvp yapıcam.

Bsilkroad da oynayanlar varsa bilirler charım server kralı diyeblrz. PVP de yenebilen yoktu. 1.5. ay felan kmse yenemedi

Şmdi buna başlıcam ve guild icin pm atablcegm biri varsa lutfen buraya yazsın :) teşekkürler iyi akşamlar

Alıntıları Göster
    Eyvah eyvah nolmuş bu topice
    3-4 sene önceki muhabbet geri dönmüş, baron bile 6 sene sonra ilk defa foruma girip post atmış

SultanS guildine hala oyuncu beklioruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Duygsuz`mm

Önceki mesajları okusan bu soruyu sormazsın link ilk sayfada silkroad resmine tıklayınca geliyor.

Buda Job War

Buda biraz önce çektiğimiz kervan.

Yardım edicek yokmu diyorum kardesim ben hata veriyo dosyaları kurarken S:

• quote:

Sadece 1. parta buraya çıkar diyin, diüerlerine demenize gerek yok oto çıkıor.
    Ve ne zaman hepsi çıktıktan sonra launcherı açın update'ini yapsın. Sonra isterseniz client'den de girebilrsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Orijinalden alıntı: quantum77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Oyundan resim;

2012'nin en iyi PvP [XomNhala] 80 Cap Ch (No Eu, 9D)

vaaay VANITY kurulmuş yine valla bsro ya başlamış olmasaydım 1 saniye düşünmez gelirdim burak. Bu arada kimler var Olympus'dan ?

sen yine de linki pm at

napsak bsro ekibini toptan buraya mı alsak

Gelin bro orda ekşın yaşayamıyoruz burda takılırız. Beklerim benim nick Tyson lvl 74

salla bro ya.surda marta kadar oynıycam marttan sonra bırak sroyu pc'yi sadece müzik dinlemek için açıcam. eylülden sonra allah kerim

Tamam bro ozamana kadar ben sana adam gibi bi private bulurum zaten

mom0 sormak istediğim bir kac şey vardı?

Job nasıl thıef hunter oyuncuları kalabalıkmı?sende biliyorsun guıldteki arkadaslar ekşın seviyorlar thıefleri kovalamak iyi oluyor.
    Unıg Titan varmı bu serverda.
    Ortam olarak nasıl oyuncu sayısı acısından.teşekkürler.

valla oyuna yeni başladığım için sürekli taklamakandayım yani tam bilmiyorum job olayını
    unique titan yok. ama 2-3 tane farklı uniq var karakoramda falan çıkıyorlar
    valla ortam şimdilik iyi. gelen arkadaşlar içn bir de guild kuruldu ama ben orda olmadığım için tam bilemiyorum onuda
    synax:Lecter sana daha iyi yardımcı olur.

Ben açıklayayım
    Oyun tamamen meslekler üzerine kurulu. Meslekleri teşvik etmek için; normal isroda olan rütbeler varya baron baronet falan, onun gibi her hafta güncellenen rütbeler var. Ayrıca her hafta yada ay tam emin değilim meslek sıralamasında dereceye girenlere avatar dress/magic pop card/gold ödülleri var. Ayrıca ben çekmedim ama kervan çeken 1-2 arkadaş iyi para kazandıklarını söylüyor ki bence gereksiz. Zaten drop rate çok fazla. Oyuna başlayalı 3. günüm daha eventlerine katılmadım, yarın varmış event sanırım girersem ss atarım. Ortam konusuna gelirsek her serverda olduğu gibi burada da Türkler pek sevilmiyor, ama gel gelelim Türkler hakim oyuna Eğer seviyeli düzgün Türkler gelirse oyuna bu düşmanlık olayının da biteceğine eminim.

Alıntıları Göster
    eski günleri canlandıralım dediler geldik... bakalım bende bi göz atıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

eski günleri canlandıralım dediler geldik... bakalım bende bi göz atıcam

Alıntıları Göster
    eXyLe 2. guildi pazar akşamı ceza bitince kuruluyor. İki guild arasında hiç bir şekilde ayrım yapılmayacak ( Yardımlaşma, muhabbet vs) Zaten Uniondaki diğer guild SultanS içinde aynı şeyler geçerli. Union guildleri dikkatle seçilecek. Oyunda hiç bir problem çalışmayan bişiler & bug yok. Hepinizi bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: X|ETRaM

eXyLe 2. guildi pazar akşamı ceza bitince kuruluyor. İki guild arasında hiç bir şekilde ayrım yapılmayacak ( Yardımlaşma, muhabbet vs) Zaten Uniondaki diğer guild SultanS içinde aynı şeyler geçerli. Union guildleri dikkatle seçilecek. Oyunda hiç bir problem çalışmayan bişiler & bug yok. Hepinizi bekleriz.

Alıntıları Göster
    Cumletten s.a ben yaklasık 4-5 yıllk isro oyucusuyum dün geceye kadar gece modu sro oynuyordum yıllk 25 tl oldu dedim size para verecegime isroya veririm daha iyi böle internette sörf yaparke sizi grdm oyunla ilgili bilgi verirsnz sevnrm oyunu kac kisi oynuor kasması zormu gelrsm kasack varmı :D cevaplarsz sevnrm

• quote:

Orijinalden alıntı: kinqtayfun

Cumletten s.a ben yaklasık 4-5 yıllk isro oyucusuyum dün geceye kadar gece modu sro oynuyordum yıllk 25 tl oldu dedim size para verecegime isroya veririm daha iyi böle internette sörf yaparke sizi grdm oyunla ilgili bilgi verirsnz sevnrm oyunu kac kisi oynuor kasması zormu gelrsm kasack varmı :D cevaplarsz sevnrm

Alıntıları Göster
    eXyLe unionunda SultanS yada eXyLe guildine girebilirsin. İkisinde kasıyoruz. Rateler fena değil ff rahat bir şekilde olunuyor. 80cap priv server, herşey çalışıyor bug yok. Oyuncu sayısıda her geçen gün artıyor. Sık sık eventler yapılıyor. (Thief?hunter veya summon event). Başarılı ve kaliteli bir priv server ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: X|ETRaM

eXyLe unionunda SultanS yada eXyLe guildine girebilirsin. İkisinde kasıyoruz. Rateler fena değil ff rahat bir şekilde olunuyor. 80cap priv server, herşey çalışıyor bug yok. Oyuncu sayısıda her geçen gün artıyor. Sık sık eventler yapılıyor. (Thief?hunter veya summon event). Başarılı ve kaliteli bir priv server ;)

Alıntıları Göster
    Media Pk.2 indirmek şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo_sro

Media Pk.2 indirmek şart mı?

Alıntıları Göster
    Bende dün başladım güzele benziyor sw. 61 lvl oldum şuan bugün 70i zorlarım gibi
  • quote:

quote:

Ve ne zaman hepsi çıktıktan sonra launcherı açın update'ini yapsın. Sonra isterseniz client'den de girebilrsiniz

Teşekürler bu aksam giricem oyuna nick:hellrays
    MBot um felan var ilk basda yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Teşekürler bu aksam giricem oyuna nick:hellrays
    MBot um felan var ilk basda yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Şu an indiriyorum. Kurunca haber veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: yazarsöyler

Şu an indiriyorum. Kurunca haber veririm

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben indirdim 3 partı bi yere koyamıyorum.

Tek link verebilene Hayır dualarımı yollayacagım.

3partı bi araya getıremedm. Winrar veya Winzip kullanmıyorum 7-zip kullanıyorum oda otomatik ckartmıyor
  • quote:

3partı bi araya getıremedm. Winrar veya Winzip kullanmıyorum 7-zip kullanıyorum oda otomatik ckartmıyor

Winzip indirebilirsin 5 dakikada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

Winzip indirebilirsin 5 dakikada?

Alıntıları Göster
    Winzip Otomatik olarak cıkartırmı ? Güzel Alternatif bi cevap :D

• quote:

Winzip Otomatik olarak cıkartırmı ? Güzel Alternatif bi cevap :D

Alıntıları Göster
    Evet çıkarır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 28 Ocak 2012; 17:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Evet çıkarır sanırım.

Alıntıları Göster
    denedim malesef Olmadı.

insert Disc diyor sanrm CD ye ckartmaya calısıyor Denedm Olmadı Masaustune yada ProgramFiles a ckartamadm
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.