Orijinalden alıntı: lifeisdh Nf arkaplanı için ekstradan birşey yapmadım. NewEra teması ile birlikte geldi. Telefondan anca bu çözünürlükte uploadlayabiliyorum. Olmazsa pmden atın mailinizi. Full yollayayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaqabondx -- 30 Mayıs 2012; 2:41:00 >
quote:
Orijinalden alıntı: Vaqabondx
Buda benden :)
Alıntıları Göster
Jb yapmadığım için pek afilli ekran görüntülerine sahip değilim şuan için, bende de durum bu şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: cyberkesh
Jb yapmadığım için pek afilli ekran görüntülerine sahip değilim şuan için, bende de durum bu şekilde
Alıntıları Göster
kilit ekranını değiştireyim dedim,nedense bu kızın resmi çok hoşuma gidiyor.bilgisayarda,telefonda heryerde masaüstü
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
kilit ekranını değiştireyim dedim,nedense bu kızın resmi çok hoşuma gidiyor.bilgisayarda,telefonda heryerde masaüstü
Alıntıları Göster
Hadi bunlarda benden olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: Theori
quote:
Orijinalden alıntı: lifeisdh Nf arkaplanı için ekstradan birşey yapmadım. NewEra teması ile birlikte geldi. Telefondan anca bu çözünürlükte uploadlayabiliyorum. Olmazsa pmden atın mailinizi. Full yollayayım.
Çok teşekkürler, telefonum 3gs olduğu için yeterli bu çözünürlük uğraştırmıyım sizi.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Offchu!
Alıntıları Göster
arkadaşlar tüm bunları nasıl yapıyoruz hiç bilgim yok :(( biri aydınlatabilir mi??
mesela iphone 4 var elimizde bunu IOS5 e yükseltikten sonra neler yapıyoruz?